Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - بيرجند - ايرنا - نماينده مردم فردوس، طبس، بشرويه و سرايان در مجلس شوراي اسلامي گفت: کسب و کار دانش بنيان اگر چه ريسک و خطرپذيري بيشتري دارد ولي مي تواند موجب توليد ثروت زيادتر، اشتغال پايدار و توسعه بويژه در خراسان جنوبي شود.

به گزارش ايرنا محمدرضا اميرحسنخاني روز دوشنبه در نخستين رويداد استارت آپ شمال شرق کشور در شهرستان فردوس اظهار داشت: کمک به شرکت هاي دانش بنيان و نخبگان کمتر از مدرسه سازي، بيمارستان سازي و کار خير نيست و بسيار ارزشمند است زيرا با حمايت از اين شرکت ها در واقع پول به هدر نمي رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي ادامه داد: برگزاري رويدادهاي استارت آپ فصل جديدي در توسعه خراسان جنوبي است و توسعه شرکت ‌هاي دانش‌ بنيان در سطح کشور و امتيازاتي که مجلس شوراي اسلامي در برنامه ششم براي اين شرکت ها برنامه ريزي کرده است نقش بسزايي در ايجاد اشتغال و محروميت زدايي دارد.
اميرحسنخاني افزود: اگر به دنبال توسعه شرکت‌ هاي دانش‌ بنيان هستيم بايد از آن استقبال و به گرمي آنها را مورد حمايت قرار دهيم تا بتوانيم در مسير توسعه حرکت کنيم.
اين نماينده مجلس با اشاره به اينکه خراسان جنوبي نيروي انساني تربيت شده بسيار قابل و توانمندي دارد، يادآور شد: جاي تاسف است که ما از اين نيروي انساني خيلي بهره نمي بريم و اين به دليل آن است که نيروي انساني ما در استان حضور ندارد و نخبگان ما در شهرهاي ديگر فعاليت مي‌کنند.
وي گفت: اگر بخواهيم سرمايه گذار جذب کنيم و نيروهاي تاثيرگذار را به استان و شهرهاي مانند فردوس، طبس، بشرويه و سرايان بياوريم بايد امکانات و خدماتي را هم براي آنها فراهم کنيم که از جمله آن فرودگاه و راه آهن است.
معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استاندار خراسان جنوبي نيز گفت: اين استان به لحاظ استعداد و نيروي انساني کمتر از استان‌ هاي ديگر نيست و مردم آنان با وجود همه محدوديت‌ها از روحيه سخت کوشي برخوردار هستند و رتبه‌هاي ممتاز دانشگاهي و همچنين جايگاه هاي برتر را در رقابت‌هاي مختلف علمي به خود اختصاص داده اند.
علي اسماعيلي افزود: مجموعه دولت و استانداري تمام تلاش خود را در ارتباط با برخورداري استان از تکنولوژي هاي روز با استفاده از توان و ظرفيت فرزندان ايران اسلامي به کار گرفته است.
وي تصريح کرد: برگزاري رويدادهاي استارت آپ در اشتغالزايي و رفع محروميت بسيار موثر است و اميدواريم اين رويداد در ساير شهر هاي استان نيز برگزار شود.
مسئول برگزاري نخستين استارتاپ شمال شرق کشور در فردوس نيز با اشاره به اينکه 439 طرح و ايده به اين رويداد ارسال شده است گفت: از اين تعداد 6 طرح و ايده به مرحله ارزيابي راه يافت که پس از ارائه طرح ها، تعداد 3 طرح برگزيده و بلافاصله کمپاني تشکيل و سرمايه گذاري در اين طرح ها آغاز مي‌شود.
اسلام‌پناه، توليد گياهان دارويي در مناطق گرم و خشک، ارتباطات و فناوري اطلاعات، روش ها و رويکردهاي نوين و پايدار در بيابان زدايي، دامپروري، کشت هاي زراعي، باغي، گلخانه‌اي و زينتي، مديريت بحران آب در کشاورزي، مديريت کنترل آفات و بيماري هاي کشاورزي در منطقه، انرژي هاي تجديدپذير و اولويت دار و اکوتوريسم را از جمله محورهاي استارت آپ ليدکوتک در فردوس عنوان کرد.
9865 * 6054
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۱۵۹۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، سهم صنایع خلاق و دانش‌بنیان‌ها از سبد ایجاد کسب‌وکار‌ها و عدالت شغلی در همه دنیا و ایران به لحاظ گردش مالی و ایجاد و توسعه کسب‌وکار جزو بالاترین سهم محسوب می‌شود.

پیشرفت‌های شگرف علوم و فناوری سخت به شکوفایی اقتصادی جوامع منجرشد و البته همان‌طور که علوم و فناوری‌های سخت به شکل‌گیری و توسعه‌ی خانواده بزرگ صنایع سخت یا کارخانه‌ای منتهی می‌شوند، علوم و فناوری‌های نرم نیز صنایع نرم را شکل می‌بخشند؛ صنایعی که محصولات و خدمات حاصل از آن، افزایش کیفیت زندگی و تسهیل رابطه‌ی با محیط پیرامون کمک می‌کنند.

ارتباط صنایع سخت و صنایع نرم در ایجاد بسترشکوفایی در اقتصاد جوامع کمک می‌کند و این دو موضوع را می‌توان مکملی برای ارتقای دانش و فناوری به همراه توسعه کیفیت زندگی مردم دانست.

اثرگذاری نرم و اقتصاد اجتماعی

در همین زمینه مسعود حسنلو دبیر ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم در گفت‌وگو با خبرنگار آنا گفت: ستاد فناوری‌های نرم و فرهنگی مطابق مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در ایجاد هماهنگی و پیگیری بین دستگاه‌هایی است که در حوزه صنایع خلاق و فناوری‌های نرم در حال فعالیت هستند، وظیفه دارد.

وی ادامه داد: این ستاد در حال همکاری با بیش از ۲ هزار شرکت خلاق است که در حوزه دانش بنیان‌ها قرار می‌گیرند و همچنین ۴۰۰ شرکت دانش بنیان خلاق که در حال فعالیت هستند.

حسنلو تاکید کرد: در حوزه اثر گذاری نرم و اقتصاد اجتماعی اصولا تنها این شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق قادر به نقش آفرینی و اثرگذاری هستند. در حوزه بین الملل نیز ما مسئله‌ای که در حوزه ارائه تصویر اقتصادی و اجتماعی از کشور و دیپلماسی عمومی داریم با ابزار صنایع خلاق قابل حل است.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم تصریح کرد: اگر بخواهیم تکنولوژی و صنعتی را همراه با بسط فرهنگی به خارج از کشور ارایه و توسعه دهیم، بهترین و سریع‌ترین راه حل بهره گیری از توان همین شرکت‌های خلاق و دانش بنیان است.

دانش بنیان‌ها قابلیت ارائه تکنولوژی پیچیده و نوین را دارند

از سوی دیگر و در همین رابطه، آهنگربیگ معاون ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم نیز در تشریح فعالیت‌های دانش بنیان‌ها در توسعه فناوری نرم فرهنگی به خبرنگار آنا گفت: دانش بنیان‌ها با شیوه‌های مخصوص به خود در حال فعالیت و ارزیابی هستند و بیش از ۸ هزار دانش بنیان وارد توسعه فناوری‌های نرم شده اند.

وی ادامه داد: تا اسفند ماه سال گذشته بیش از ۲ هزار شرکت خلاق نیز به این صنعت پیوسته اند. شرکت‌های خلاق واحد‌هایی هستند که فناور و نوآور و فرهنگی هستند، اما شرکت‌های دانش بنیان با ایجاد فناوری‌های پیچیده و تکنولوژی‌های بسیار پیشرفته در حال کار هستند و از بسط فرهنگی کمتری برخوردارند.

آهنگر بیگ تصریح کرد: سطح فناوری و پیچیدگی محصولات دانش بنیان‌ها به شدت بالا بوده و از این حیث دارای برتری خاصی برای فعالیت در صنعت فناوری نرم فرهنگی هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توسعه بازار بین المللی محصولات دانش بنیان‌ها
  • توسعه فناوری موجب برتری کشور‌ها می‌شود
  • تفاهم‌نامه همکاری ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و پالایشگاه نفت آبادان امضا شد
  • حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه
  • سرمایه گذاری اوقاف در حوزه دانش بنیان‌ها موجب ایجاد انگیزه می شود
  • ایجاد فضایی برای حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در خوارزم ازبکستان
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت
  • ایجاد دفتر فراجا در بنیاد ملی نخبگان؛ علت چیست؟!
  • چرایی ایجاد دفتر «فراجا» در بنیاد ملی نخبگان/۲ بال علم و فناوری «وعده صادق»
  • «اشتغال تخصصی و گردش مالی» نوع تقسیم‌بندی دانش‌بنیان‌ها و حمایت‌ها را مشخص می‌کند/ سازوکار‌های حمایتی متناسب‌تر شدند + فیلم