Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سی ان بی سی، الون ماسک مدیر عامل تسلا و اسپیس ایکس و سه نفر از بنیاندگذاران شرکت DeepMind(متعلق به گوگل) جزو هزاران نفری هستند که به طور علنی تعهد خود را برای عدم تولید یا استفاده از ربات های قاتل اعلام کرده اند.

آنها در نامه ای که به تازگی منتشر شده مزایا و خطرات هوش مصنوعی را برشمردند و نوشتند: «ما تعهد می دهیم تصمیم گیری درباره مرگ یک انسان هرگز به یک ماشین واگذار نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این یک موضوع اخلاقی است که ما نباید به ماشین ها اجازه دهیم درباره گرفتن جان فردی تصمیم بگیرند. علاوه بر آن یک استدلال عقلانی قدرتمند نیز وجود دارد: اسلحه های خودکار مرگبار، اهداف خود را بدون دخالت انسان انتخاب می کنند. چنین قابلیتی در هر کشور یا برای هر فردی خطرناک است».

تاکنون ۱۹۵ سازمان و ۲۶۳۳ دانشمند، مهندس، محقق و کارآفرین این نامه را امضا کرده اند که تعهد برای عدم تولید هرگونه ربات قاتل یا اسلحه های خودکار مرگبار است. این نامه در کنفرانس سالانه مشترک هوش مصنوعی در استکهلم سوئد خوانده شد.

در ادامه این نامه آمده است: «ما از دولت ها و رهبران می خواهیم آینده ای با هنجارهای قدرتمند بین المللی، قوانین و مقررات ملزوم علیه تسلیحات خودکار بسازند. در شرایط کنونی چنین مواردی وجود ندارد و باید استانداردهای بالایی برای خود ایجاد کنیم. ما از توسعه، تولید، تجارت یا استفاده از تسلیحات خودکار مرگبار حمایت نمی کنیم و در چنین فرایندهایی شرکت نخواهیم کرد».

این درحالی است که پیش از این نیز الون ماسک درباره خطرات هوش مصنوعی هشدار داده بود.

کد خبر 4355591 شیوا سعیدی قوی اندام

منبع: مهر

کلیدواژه: الون ماسک تسلیحات نظامی هوش مصنوعی تحقیقات علمی نوآوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شرکت دانش بنیان فناوری نانو محمد جواد آذری جهرمی گوگل وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات امنیت اطلاعات زیست فناوری سلول بنیادی انگلیس فناوری فضایی دولت الکترونیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۲۳۹۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تنها «حمل» دارو از طریق سکوی اینترنتی است/ به هیچ وجه «فروش» دارو مطرح نیست

معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه عرضه و حمل دارو به‌صورت آزمایشی به مدت ۶ ماه در یکی از استان ها اجرایی خواهد شد، گفت: فعالیت سکوهای اینترنتی تنها در حوزه حمل دارو و با نظارت سازمان غذا و دارو صورت می گیرد.

به گزارش ایسنا، سید حیدر محمدی با اشاره به ابلاغ آیین‌نامه عرضه و حمل دارو از طریق سکوهای اینترنتی، اظهارکرد:  تدوین این آیین‌نامه با برگزاری جلسات متعدد بین سازمان غذا و دارو و وزارت ارتباطات به‌منظور بررسی‌های تخصصی موضوع انجام شد.

وی با تاکید بر اینکه سازمان غذا و دارو با نفس ورود سکوهای اینترنتی به حوزه فروش دارو مخالف بوده و هست و هنوز هم تاکید می‌کنیم فروش اینترنتی دارو غیرقانونی و غیرمجاز است، اظهار کرد: آنچه درمورد حمل دارو توسط سکوها تدوین شده و توسط وزارت ارتباطات اعلام شد «آیین‌نامه حمل دارو از طریق سکوی اینترنتی است» و به‌ هیچ‌وجه فروش اینترنتی دارو مطرح نیست.

معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه در این آیین‌نامه تاکید شده است که هرگونه خرید، فروش و انبارش دارو توسط سکوهای اینترنتی غیرمجاز و غیرقانونی است، گفت: پس از ثبت کد رهگیری نسخه توسط بیمار در سامانه سکوهای مورد تایید (سازمان غذا و دارو)، نسخه از طریق سکو حمل و به نشانی متقاضی که در سیستم ثبت شده است تحویل داده می‌شود.

محمدی با تاکید بر اینکه موضوع فروش اینترنتی دارو به‌هیچ‌عنوان مطرح نیست، گفت: این آیین‌نامه تنها درمورد حمل دارو و  تحویل آن به نشانی بیمار به‌صورت غیرحضوری است، همچنین عرضه داروهای خاص، سهمیه‌ای، تحت کنترل و دارای شرایط خاص حمل، توسط پلتفرم‌ها صورت نخواهد گرفت.

به گفته وی مجوز فعالیت سکوهای اینترنتی متقاضی فعالیت در حوزه حمل دارو در یک کارگروه مشترک توسط سازمان غذا و دارو با همکاری وزارت ارتباطات صادر می‌شود، تمامی متقاضیان فعالیت در این حوزه باید ضوابط فنی سازمان غذا و دارو را داشته و حائز شرایط باشند،  دوره‌های آموزشی توسط سازمان غذا و دارو برای سکوهای متقاضی برگزار خواهد شد، وزارت بهداشت(سازمان غذا و دارو) مسئولیت نظارت بر ضوابط اجرایی و فنی را دارند و سکوها مکلف به رعایت این ضوابط هستند، درج هرگونه تبلیغات و تشویق به مصرف فرآورده‌های دارویی و خرید، فروش و انبارش در این آیین‌نامه برای سکوها غیرمجاز اعلام و کاملاً منع شده است.

معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو تصریح کرد: داروخانه‌هایی که درخواست فعالیت با سکوهای اینترنتی به‌منظور تحویل دارو را دارند باید درخواست خود را به سازمان غذا و دارو ارائه دهند و تنها داروخانه‌های مورد تایید این سازمان مجاز به فعالیت در این حوزه خواهند بود، همچنین درصورت ثبت شکایت از سکو و یا داروخانه سازمان غذا و دارو مرجع پیگیری معرفی شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • الماس‌هایی که دو ساعته تولید می‌شوند؛ دستاورد کیمیاگران مدرن چیست؟
  • هوش مصنوعی ChatGPT دادگاهی می‌شود!
  • تنها «حمل» دارو از طریق سکوی اینترنتی است/ به هیچ وجه «فروش» دارو مطرح نیست
  • اعتراض باشگاه استقلال به برنامه سازمان لیگ
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی تولید شد
  • آخرین قوانین کشورها برای مقابله با خطرات هوش مصنوعی
  • چگونه دانشمندان تنها در چند ساعت الماس تولید کردند
  • دانشمندان تنها در چند ساعت الماس تولید کردند
  • ربات انسان‌نمای تسلا تا سال دیگر به بازار می‌آید
  • سقوط مرگبار مینی‌بوس به دره باغملک