Web Analytics Made Easy - Statcounter

براساس این طرح جنجالی که در کنگره آمریکا به بحث گذاشته شده، اداره ملی امنیت هسته‌ای (NNSA) که از زرادخانه هسته‌ای آمریکا نگهداری می‌کند، از کنترل مستقیم دولت خارج خواهد شد.‌ چنان چه این طرح به تصویب برسد، ضربه‌ای سنگین به جاه‌طلبی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا وارد می‌شود که به گسترش تسلیحات هسته‌ای آمریکا وعده داده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حالااگر این طرح به تصویب برسد، اداره مذکور از نظارت وزارت انرژی دولت ترامپ خارج و به نهادی مستقل تبدیل می‌شود که در صورت بروز مشکل، مستقیما به کنگره گزارش دهد.

رئیس‌جمهوری آمریکا پیشتر با اشاره به برنامه تسلیحات هسته‌ای کشورش گفته بود ایالات متحده در حال ایجاد یک نیروی هسته‌ای جدید است. او تاکید کرد: قرار است ما در زمینه هسته‌ای از دیگران جلوتر باشیم؛ طوری که پیشتر هرگز مشاهده نشده باشد.این در حالی است که ترامپ ماه ژانویه به استفاده از تسلیحات هسته‌ای علیه کیم جونگ اون،‌ رهبر کره‌شمالی تهدید کرده و در توئیتی نوشته بود: "من هم دکمه هسته‌ای دارم اما بسیار بزرگ تر و قدرتمندتر از مال شماست و دکمه من فعال هم هست." یک بازنگری که بهمن ماه گذشته از سوی دولت ترامپ منتشر شده، می‌گوید آمریکا می‌تواند در واکنش به حملات سایبری اساسی علیه زیرساخت‌های حساس کشور از تسلیحات هسته‌ای استفاده کند.

ناامیدی ترامپ از اون
این در حالی است که رئیس جمهور آمریکا از فقدان پیشرفت در مذاکرات با کره شمالی در خصوص خلع سلاح اتمی این کشور دچار یأس و ناامیدی شده است. روزنامه واشنگتن پست، با اشاره به روند کند موضوعات مربوط به کره شمالی به نقل از برخی مقامات آمریکایی نوشت پیونگ یانگ، ترامپ را به شدت مأیوس کرده است به گونه ای که وی در جمع از موفقیت هایی که در مذاکرات حاصل شده سخن می گوید اما در دیدار خصوصی با مشاورانش ابراز نگرانی و خشم می کند.دونالد ترامپ زمانی که از نشست خود با اون بازگشت، پیروزمندانه اعلام کرد پیونگ یانگ دیگر تهدیدی هسته ای محسوب نمی شود.

وی ادعا کرد توانسته است یکی از دشوارترین بحران های راهبردی جهان را حل کند.اما به نوشته واشنگتن پست، اکنون روشن شده است که تاسیسات آزمایش موتور موشک که ترامپ گفته بود تخریب خواهد شد، همچنان دست نخورده باقی مانده و مقامات جاسوسی آمریکا می گویند پیونگ یانگ در تلاش برای مخفی کردن بخش های کلیدی برنامه هسته ای خود است.گاردین و وال استریت ژورنال نیز همین اواخر نوشته بودند بر اساس تحلیل تصاویر ماهواره ای، کره شمالی در حال گسترش سریع زیرساخت‌های هسته‌ای در «یونگ بیون» است.

ظاهرا ترامپ بر این توهم است که بازی برد و باخت او می تواند منافع آمریکا را تامین کند و به همین سبب پس از دیدار ترامپ با اون، مقام های آمریکایی از جمله پمپئو اعلام کردند که کره شمالی همچنان یک تهدید است و تحریم های این کشور یک سال دیگر تمدید خواهد شد.پیونگ یانگ نیز به خوبی دست ترامپ را خوانده است و با حفظ برگه های خود، این پیام را به ترامپ می دهد که حاضر نیست بدون دریافت امتیازی، امتیاز بدهد. شکست ترامپ در رویکرد بازی برد و باخت خود باعث فروپاشی هژمونی آمریکا شده و احتمالا این درس را برای ترامپ در برخواهد داشت که در برخورد با ایران بهتر فکر کند.

منبع: خراسان

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۲۵۴۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز به کار پنل‌های تخصصی نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم هسته‌ای

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، میزگرد‌ها و پنل‌های تخصصی سی امین کنفرانس ملی هسته‌ای ایران و نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای صبح امروز (دوشنبه، ۱۷ اردیبهشت ماه) و با حضور معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی سازمان انرژی اتمی ایران و جمعی از متخصصان صنعت هسته‌ای داخلی و خارجی به‌طور رسمی در اصفهان آغاز شد.

قنادی در آیین آغاز به کار میزگرد‌ها و پنل‌های تخصصی این کنفرانس‌ها اظهار کرد: سازمان انرژی اتمی ایران در همه سال‌های فعالیت به خدمات‌رسانی گسترده پرداخته و اکنون این سازمان در عرصه‌های گوناگون توانسته خدمات ارزنده‌ای را به هموطنان ارایه دهد.
معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی سازمان انرژی اتمی ایران گفت: چرخه سوخت، تولید برق هسته‌ای،  رادیوداروها، رادیوایزوتوپ‌ها در صنعت و کشاورزی، گداخت و لیزر از جمله دستاورد‌ها و خدمات صنعت هسته‌ای بوده است.

وی تصریح کرد: همه قسمت‌ها و شرکت‌های زیرمجموعه سازمان انرژی اتمی و صنعت هسته‌ای ایران برای ارایه خدمات به مردم بزرگوار کشور مشغول فعالیت هستند.

قنادی عنوان کرد: فعالیت‌هایی که در سال‌های گذشته و در سازمان انرژی اتمی ایران انجام شده بود، بیانگر موفقیت‌های این سازمان در عرصه علم و فناوری است. با توجه به گستره فعالیت‌ها و بر اساس دستور ریاست سازمان، سند جامع راهبردی در افق ۱۴۲۰ تهیه و تدوین شد که مطابق آن نقشه راه ما برای تولید ۲۰ هزار مگاوات براق هسته‌ای، تولید رادیوایزوتوپ‌های مورد نیاز در صنعت و کشاورزی و نیز حوزه گداخت و لیزر در ۲۰ سال آینده کاملاً مشخص شده است.

معاون سازمان انرژی اتمی گفت: اکنون نیروگاه اتمی بوشهر با تولید یک هزار مگاوات برق هسته‌ای درحال فعالیت است و همچنین چند نیروگاه اتمی نیز در دست ساخت داریم و که مطابق برنامه‌ریزی در موعد مقرر به بهره‌برداری خواهند رسید.

وی خاطرنشان کرد: در تولید رادیودارو‌ها در سطح منطقه در رتبه نخست قرار داریم و در سطح جهانی نیز از جایگاه خوبی برخورداریم. سالانه یک میلیون نفر از رادیودارو‌های تولیدی سازمان انرژی اتمی ایران استفاده می‌کنند که برای سال‌های آینده، خدمات ما تداوم خواهد داشت.

معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی سازمان انرژی اتمی ایران گفت: شاهد برگزاری سی امین کنفرانس ملی هسته‌ای ایران و نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای هستیم و مقالاتی که در این رویداد‌ها ارایه شده در اصل آخرین دستاورد‌هایی است که در عرصه فناوری هسته‌ای در سازمان انرژی اتمی ایران و بعضی کشور‌ها به‌دست آمده است.

وی تصریح کرد: در این رویداد علمی شاهد حضور اساتید و دانشجویان دانشگاه‌ها و پژوهشکده‌های گوناگون داخلی و خارجی، متخصصان صنعت هسته‌ای و سایر صنایع و... هستیم و امیدواریم که دانشجویان و اساتید دانشگاه‌ها با تبادل اطلاعات بتوانند برای فعالیت‌های هسته‌ای، اقدامات لازم را انجام دهند.

قنادی عنوان کرد: بر اساس فعالیت‌هایی که در سال‌های اخیر و در صنعت هسته‌ای ایران انجام شده به ارایه اطلاعات می‌پردازیم، زیرا براین باوریم که تبادل اطلاعات سبب ارتقای علمی در سطح داخلی و جهانی فناوری هسته‌ای می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اسلامی: به دنبال خلق فناوری در حوزه انرژی اتمی هستیم
  • هشدار روسیه به آمریکا درباره «نتایج رویارویی دو قدرت اتمی»
  • دیدار و رایزنی گروسی با امیرعبداللهیان در تهران
  • تولید برق هسته‌ای تا ۲۵ سال آینده ۳ برابر می‌شود
  • کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای آغاز شد
  • رافائل گروسی وارد تهران شد
  • اسلامی: آماده‌ انتقال فناوری‌ها را به سایر کشورها داریم
  • از ۵ قاره در کنفرانس صنعت هسته‌ای شرکت کرده اند
  • آغاز به کار پنل‌های تخصصی نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم هسته‌ای
  • آغاز به کار پنل‌های نخستین کنفرانس بین‌‌المللی علوم هسته‌ای