Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیژن زنگنه وزیر نفت در جلسه علنی امروز در پاسخ به سوالات نادر قاضی پور نماینده مردم ارومیه درباره واردات لوله اظهار کرد: قابل کتمان نیست، در دولت‌های قبل میلیارد‌ها لوله درز دار وارد کشور می‌شد، اما در سال ۹۶ قراردادی به مبلغ ۵۵۰ میلیون یورو با شرکتی داخلی و یک شریک خارجی معتبر در این زمینه منعقد کردیم و این موضوع یکی از افتخارات صنعت نفت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



زنگنه ادامه داد: در زمینه لوله‌هایی که توسط شرکت اسفراین تولید می‌شود، ما بخش نامه‌هایی را ابلاغ کردیم و واردات لوله‌هایی که در این شرکت تولید می‌شود را به طور کامل ممنوع کردیم.

وی تصریح کرد: وزارت نفت بدهی‌های بسیار زیادی دارد و در حال حاضر ما ۳ هزار میلیارد تومان بدهی قطعی به پیمانکاران داریم، اما برخی تصور می‌کنند که وقتی ما سفارش به شرکت‌های داخلی نمی‌دهیم به دلیل آن است که از خارج از کشور وارد می‌کنیم در حالی که ما به دلیل بدهی‌های بی‌شماری که داریم، در برخی موارد سفارش نمی‌دهیم برای مثال در فاز ۱۱ هیچ خریدی انجام نشده است.

وزیر نفت با اشاره به بخشی از اظهارات نماینده مردم ارومیه درباره پتروشیمی غدیر و شیراز افزود: این پتروشیمی‌ها آیا متعلق به من است؟ این پتروشیمی‌ها متعلق به بخش خصوصی است و خودشان در این باره باید جواب بدهند.

وی تاکید کرد: مسئله اقتصاد مقاومتی یک بسته به هم پیوسته است و فقط ارجاع کار به داخل نیست و مواردی، چون افزایش صادرات و تامین سوخت داخل را هم شامل می‌شود.

زنگنه درباره بخش دیگری از صحبت‌های قاضی‌پور مبنی بر علت واردات بی‌رویه پمپ‌های صنعتی از چین گفت: مبنای ما در مناقصات و قرارداد‌ها عمل به قانون حداکثر استفاده از توان تولید داخلی است و لذا در پروژه‌ها سفارش جنس خاصی را نمی‌دهیم بلکه سیستمی تعریف کرده‌ایم که پیمانکار را ملزم می‌کند که درصد خاصی را به تولید داخلی اختصاص دهد.

وی با بیان اینکه پمپ‌های صنعتی اهمیت بسزایی در سیستم دارند ادامه داد: پمپ‌های صنعتی نباید دچار مخاطره شوند و وجودشان در سیستم‌های نفتی، گازی و پتروشیمی حیاتی است.

زنگنه تصریح کرد: ما پیمانکاران را به خرید تجهیزات خاصی از جمله پمپ‌های ساخت داخل ملزم کرده‌ایم و امتیازات خاصی را برای پیمانکارانی که تجهیزات ساخت داخل را خریداری می‌کنند، در نظر گرفته‌ایم.

وی درباره خرید قیر، اظهار کرد: مطابق با مصوبه بودجه سال ۹۷، ۳ هزار میلیارد تومان قرار شد که قیر به ما تحویل داده شود و ما در وزارت نفت قیر را تولید نمی‌کنیم بلکه از بخش‌های خصوصی خریداری می‌کنیم و به آن‌ها پول می‌دهیم.

وزیر نفت درباره مطرح کردن دست مافیای باشگاه نفت و نیرو از سوی این نماینده، ادامه داد: این مسئله تهمت زدن به یکسری افراد محترم است و بنده از شما بابت چنین اظهاراتی گله‌مندم و اگر دلیل دارید به قوه قضاییه ارائه دهید و اگر ندارید این موضوع قابل پیگیری است.

زنگنه بیان کرد: فاز‌های ۱۳، ۲۲، ۲۳ و ۲۴ پارس جنوبی توسط قرارگاه خاتم اجرا می‌شود و قطعا شکی در علاقه آن‌ها به ساخت داخل وجود ندارد.

وی تاکید کرد: واحد‌های در حال احداث، جای تست و آزمون نیست و شرکت‌های داخلی باید ظرفیت خود را بالا ببرند و به این مسئله باید توجه شود که ساخت داخل و تولید داخلی یک بحث است و از سوی دیگر باید به بحث صادرات و همچنین میادین مشترک توجه شود.

وزیر نفت با اشاره به اینکه وزارت نفت یک مصرف کننده کالای نهایی نیست بلکه باید از آن به عنوان یک تولید کننده حمایت کرد، اظهار کرد: در این شرایط سخت، وزارت نفت نیاز به حمایت دارد و همه باید به آن کمک کنند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: بیژن زنگنه مافیا باشگاه نفت وزیر نفت جلسه علنی مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۲۸۰۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر : مودم‌ تولید داخل نمی‌تواند سرعت بالا داشته باشد

به گزارش صدای ایران از شفقنا، عیسی زارع‌پور درباره «پیرو اظهارات اخیر مدیر یکی از اپراتور‌های اینترنتی که مشکل شبکه را ناشی از استفاده از مودم‌های تولید داخل دانسته است، آیا این موضوع را بهانه تراشی اپراتور‌ها برای واردات مودم‌های ارزان قیمت و کارکرده چینی نمی‌دانید؟ و در راستای حمایت از تولید داخل چه برخوردی با این اپراتور داشته اید؟» گفت: بحثی که ایشان مطرح کرده در مورد مودم‌های فیبرنوری است که کلاً ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار مشترک دارد.

وی ادامه داد: موضوعی که مدیر این اپراتور مطرح کرده، عمومیت ندارد و دغدغه شخصی ایشان بوده از سوی دیگر مودم‌های تولید داخل قابلیت‌هایی که دارند، قابلیت‌هایی نیست که بتوانند سرعت‌های بالا داشته باشند.

زارع پور گفت: بخشی از صحبت‌های این مدیر اپراتور درست است، چون همین الان مودم‌های خارجی هم اگر نتوانند در فرکانس ۲.۴ کار کنند که فرکانس معمول وای فای است، سرعت بیش از ۱۰۰ گیگاهرتز را نمی‌توانند ارایه دهند. فرکانس ۶.۵ که استاندار وای فای ۶ و ۷ هست، می‌تواند از طریق سرعت‌های تا یک گیگ هم ارایه دهد. در حال حاضر وای فای ۷ استاندارد جدید تا ۱۰ گیک هم می‌تواند ارایه دهد. مودم باید مودمی باشد که این قابلیت را داشته باشد.

وی توضیح داد: برخی از مودم‌های تولید داخل این فرکانس‌ها را ساپورت نمی‌کنند، ولی اکنون در برنامه تولید شرکت یا سازنده مودم هست و باید هم حواسمان به تولید داخل باشد و هم از سوی دیگر باید محصولی که تولید می‌شود، کیفیت داشته باشد و قابلیت‌هایی که دارد قابلیت‌هایی باشد که متناسب با نیاز کاربران باشد.

زارع پور بیان کرد: مشکل از مودم نیست، در حال حاضر شبکه این قابلیت را دارد پیدا می‌کند و در شهر‌هایی که فیبرنوری راه می‌افتد، مشترکینی که فیبرنوری می‌گیرند می‌توانند سرعت تا هزار بگیرند، اما مودم فعلی که اکنون در بازار هست، ممکن است که این قابلیت را پشتیبانی نکند لذا نیازمند این هستیم که هم تولیدکنندگان محصولات خود را ارتقا دهند و اگر هم نیاز بود، تا وقتی تولید داخل به نقطه‌ای می‌رسد که این نیاز را برطرف کند، از طریق واردات، نیاز‌ها تأمین می‌شود.


دیگر خبرها

  • مافیای واردات مرغ در کمین نشسته‌ان
  • مافیای واردات مرغ در کمین نشسته‌اند
  • انسولین «نوومیکس» در داروخانه‌های خوزستان توزیع می شود
  • ارائه جدیدترین دستاوردهای هوش مصنوعی در تصویربرداری پزشکی
  • تأمین مودم پروژه فیبر نوری از محصولات تولید داخل
  • تعهد تولیدکنندگان داخل بر تامین ۴۰درصد مودم‌های پروژه فیبرنوری
  • تعهد تولیدکنندگان داخل بر تامین ۴۰ درصد مودم‌های فیبر نوری
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • وزیر : مودم‌ تولید داخل نمی‌تواند سرعت بالا داشته باشد
  • زنجان چه ظرفیت‌های صادراتی دارد؟ + فیلم