Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست، مجید غلامی‌جلیسه، مدیرعامل سابق خانه کتاب دو هفته قبل، در صفحه شخصی اینستاگرام خود تصاویری از حضورش در استانبول را منتشر کرده بود. اما قصه برای خیلی قبل‌تر از انتشار این تصاویر بود. اینکه گفته شده بود پیش از خروج جلیسه، سازمان بازرسی کشور به پرونده تخلفات مالی مدیرعامل سابق خانه کتاب ورود کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
محسن جوادی، معاون فرهنگی وزارت ارشاد در پاسخ به حاشیه‌های ایجاد شده پیرامون این موضوع گفت: «هیات بازرسی برای بررسی تخلفات خاص ورود نداشته است، هیات هم‌اکنون در وزارت ارشاد مستقر است، منتها مجموعه موسسات و نهاد‌های وابسته به ارشاد را بررسی می‌کند، این اتفاق همه ساله رخ می‌دهد.
 
جوادی در پاسخ به اینکه آیا پرونده‌ای برای تخلفات مالی آقای جلیسه باز شده و این پرونده بررسی شده است؟ گفت: «خیر، هیات بررسی ورود خاصی برای بررسی پرونده آقای جلیسه نداشته است، هم‌اکنون نیز کار هیات در خانه کتاب تمام شده است. البته من هنوز گزارش را ندیده‌ام، طبعا اگر تخلفی انجام شده باشد، گزارش را به ما اعلام خواهند کرد.
 
وی در پاسخ به اینکه در همان زمان استعفا شایعاتی مبنی‌بر تخلفات مالی مدیرعامل سابق خانه کتاب مطرح شده بود، آیا صحت این موضوع مشخص شد یا در حد شایعات بود، گفت: «برای ما هنوز این موضوع مسجل نشده است. البته این را باید بگویم که ورود هیات بازرسی به دلیل استعفای وی نبوده، هیات برنامه کاری‌اش از ماه‌ها قبل مشخص است و همان‌طور که گفتم ربطی به خانه کتاب نداشته است.»
 
دی ماه سال گذشته بود که مجید غلامی‌جلیسه، مدیرعامل خانه کتاب در گفت‌وگویی خبر استعفایش را که رسانه‌ها پخش کرده بودند، تکذیب کرد و گفت: به کارش در خانه کتاب ادامه می‌دهد و به شایعات توجهی ندارد. اما درست یک‌ماه بعد روابط‌عمومی معاونت فرهنگی ارشاد در دعوتنامه‌ای که به رسانه‌ها ارسال کرد نوشت: «در پی استعفای مدیرعامل خانه کتاب و موافقت معاون امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، مراسم تکریم مجید غلامی‌جلیسه و سرپرست موقت خانه کتاب برگزار می‌شود.» همان زمان برخی منابع از تخلفات گسترده مالی مدیرعامل خانه کتاب سخن می‌گفتند، حاشیه‌هایی که هیچ‌گاه از سوی مسئولان وزارت ارشادبه صورت رسمی رد یا تایید نشد.
 
مجید غلامی‌جلیسه از فروردین ماه سال ۱۳۹۳ به‌عنوان معاون پژوهشی فعالیت رسمی خود در خانه کتاب را آغاز کرده بود و از اسفندماه همان سال به سمت مدیرعاملی خانه کتاب انتخاب شد. طرح‌های فصلی کتابخوانی خانه‌کتاب با حضور جلیسه رقم خورد، اما همه این‌ها باعث نشد تا جلیسه که به قول خودش باعث شکل گرفتن این طرح‌ها شد، در خانه کتاب ماندنی شود.
 
در فضای رسانه‌ها این‌گونه شایع شده بود که تخلفات گسترده مالی دلیل اصلی نماندن جلیسه در خانه کتاب شده است. تخلفاتی که بعد از گذشت چهار سال حضورش در خانه کتاب مطرح شد و به قول برخی مسئولان معاونت فرهنگی ارشاد هنوز اثبات نشده است.
 
شاید اولین اتفاق در شکل‌گیری زمینه‌های کنار گذاشتن جلیسه از مدیریت خانه کتاب، با سفر عده‌ای از مدیران و کارمندان خانه کتاب به ترکیه رقم خورد. سفری که با هزینه‌های دولت و به قول خودشان برای یک طرح کتابخوانی صورت گرفته بود و باتوجه به شرایط اقتصادی و معیشت مردم، عدم‌کارکرد چنین سفری با انتقادات بسیاری مواجه شد.
 
دومین شوک به بدنه اداری خانه کتاب، مساله‌ای بود که از طرف کارکنان آن مطرح می‌شد. بیمه تکمیلی کارکنان خانه کتاب در حالی لغو شد که هزینه این بیمه به مدت دو سال از حساب خانه کتاب، پرداخت شده بود.
 
یکی دیگر از مواردی که به‌عنوان تخلف مالی در خانه کتاب مطرح می‌شود با اشاره به مفاد اساسنامه خانه کتاب است که مدیرعامل به صورت مستقیم و غیرمستقیم مجوز انعقاد قرارداد را در قالب شخصیت حقیقی و حقوقی ندارد. اما مدیرعامل سابق خانه کتاب برخلاف اساسنامه عمل کرده و قرارداد‌هایی را منعقد کرده بود.
 
ضمن اینکه اگر بنا به ثبت قراردادی بالای ۱۰ میلیون تومان در نهاد‌های زیرمجموعه وزارت ارشاد است باید مجوز‌های لازم در این خصوص را دریافت می‌کردند؛ مساله‌ای که در دوره مدیریت جلیسه رعایت نشده بود.
 
در مورد طرح‌هایی که خانه کتاب متولی اجرای آن بوده هم شایعاتی مطرح است. مثل طرح پاییزه سال گذشته که گفته می‌شود جلیسه با شرکتی به اسم «کتاب پردازان» قرارداد همکاری بسته که اساسا این شرکت متعلق به خودش بوده است. این شرکت با طراحی نرم‌افزار‌های مختلف در حوزه نشر ازجمله کتابفروشی‌ها (نرم‌افزار حساب کتاب) به موجودی کتاب و کتابفروشی‌ها دسترسی داشت و ایجاد یک انحصار اطلاعاتی در حوزه نشر برای آن شکل گرفته بود.
 
شفافیت و نظارت بر امور اجرایی سازمان‌ها و نهاد‌ها مهم‌ترین ابزار برای پیشگیری از بروز تخلفات مالی است. واضح است که در مورد عقد قرارداد‌هایی که در خانه کتاب بسته شده است، نهاد‌های نظارتی می‌توانند بهترین پاسخگو باشند.
 
روز گذشته جلیسه بار دیگر در استوری خود نوشت: «برای کسانی که دلواپس من هستند باید بگویم، دارم بر می‌گردم، اما خیلی زود دوباره به ترکیه برمی‌گردم مخصوصا اینکه تصمیم گرفته‌ام زبان ترکی استانبولی را یاد بگیرم.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: ایران اکونومیست خانه کتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۲۹۴۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکذیب یک شایعه تبلیغاتی؛ باشگاه هوادار به فروش نرفته است

خرید باشگاه هوادار یک شایعه تبلیغاتی بود که از سوی مدیرعامل باشگاه هوادار تکذیب شد.

طرفداری | محمدجواد رحیمی شایعه به فروش رساندن امتیاز مجموعه در پایان فصل جاری را به طور رسمی تکذیب کرد.

محمدجواد رحیمی مدیرعامل باشگاه هوادار پس از پایان نشست هیات مدیره و مالک باشگاه هوادار،شایعه فروش امتیاز مجموعه را صراحتا و به طور کامل کذب و پوچ برشمرد، که به اذعان وی تا به کنون ارزش تکذیب کردن نیز نداشته است!

مدیرعامل باشگاه هوادار همچنین از ادامه برنامه های ورزشی و اقتصادی گروه مالکیتی و مدیریتی مجموعه در فصل آینده گفت و افزود:

متاسفانه سیاست سکوت و پرهیز از ورود به حواشی بیهوده از سوی ما گاهی موجب می شود که حرف های کوچک شاید به مرور بزرگ بشود وگرنه همه می دانند که صداقت در اطلاع رسانی شیوه همیشگی ما در برخورد با رسانه ها،کارشناسان و علاقه مندان بوده و خواهد بود.

محمدجواد رحیمی فروش امتیاز مجموعه ها را حق طبیعی مالک باشگاه های خصوصی برشمرد و ادامه داد:

خوشبختانه باشگاه ما از هیچ ارگان، نهاد، اداره، سازمان، هلدینگ،شرکت و... پشتیبانی اداری و مالی نمی شود اما مالک مجموعه کماکان تنها در کنار ماست و جای قدردانی دارد که فروش به کنار،حتی مذاکره برای فروش را نیز بر عهده بنده و هیات مدیره قرار داده است و برای نخستین بار نیاز است که از سوی اینجانب گفته شود که در دیدار خانگی چند هفته گذشته برابر گل گهر که اتفاقا با پیروزی ما نیز به پایان رسید،مالک باشگاه هوادار برای بار نخست و پس از گذشت سه سال ازخرید مجموعه،به ورزشگاه پاس قوامین تهران آمد و برتری تیمش را در کنار بنده و دیگر اعضای هیات مدیره به نظاره نشست،پس واقعا چنین تصمیمی بابت فروش در هیچ سطحی وجود ندارد و جالب آن که خود همان مجموعه هایی که از آن ها به عنوان مشتریان یا خریداران احتمالی نام برده شده نیز چنین مسئله ای را نه به طور شفاهی و نه به صورت رسمی تایید نکرده اند و احتمالا واسطه هایی بی کار و از روی بی خبری،صرفا به پیش برد یک شایعه تبلیغاتی برای مدتی کوتاه کمک کرده اند

محمدجواد رحیمی مدیرعامل باشگاه هوادار در پایان اضافه کرد:

خوشبختانه نتایج مجموعه ما در سال های اخیر و روند صعودی مان در فوتبال ایران سبب شده است که باشگاه هوادار بیش از پیش در کانون توجهات قرار بگیرد و در فصل جاری نیز با تلاش کادر فنی،بازیکنان و تمامی عوامل خوشبختانه یک اتفاق بزرگ در حال رخ دادن است،چرا که صعود به جمع تک رقمی های جدول رده بندی لیگ برتر و مرحله نیمه نهایی جام حذفی می تواند ادامه شگفتی سازی و ماجراجویی مجموعه ای باشد که از حیث بودجه و مباحث مالی به معنای واقعی در رتبه آخر باشگاه های لیگ برتری می باشد که ارزش عملکرد مربیان،بازیکنان،مدیران و...را به اذعان کارشناسان و علاقه مندان صد چندان کرده است و همان طور که می دانید باشگاه هوادار به عنوان تنها باشگاه فوتبال ایران در فصل جاری و با توجه به فروش بازیکنان،جذب حامیان مالی و...در آستانه برابری درآمدها و هزینه ها قرار گرفته است و در فصول آینده با توجه به تخصیص موضوعاتی مانند حق پخش و تبلیغات محیطی به باشگاه ها و اجرای دیگر برنامه ها مانند(گسترش آکادمی و تمرکز بیش تر روی پروسه کشف و جذب استعدادها و پرورش و معرفی شان به فوتبال کشورمان)برای نخستین بار شاید در تاریخ فوتبال ایران باشگاهی بالاخره وارد فاز درآمدزایی و سود دهی خواهد شد

از دست ندهید ????????????????????????

جای خسرو حیدری بودم پیشنهاد منچسترسیتی را قبول می‌کردم! مرد هزار چهره؛ یورگن کلوپ مشاور مالی شد (فیلم) خوشحالی باورنکردنی جیمی کرگر در دیوار زرد! (فیلم) لیونل مسی در شکل‌وشمایلی که هرگز ندیده‌اید! (عکس)

دیگر خبرها

  • تشکیل ۱۰۰ فقره پرونده تخلفات انتخاباتی دور اول در مازندران
  • پشت پرده خروج ضمانت‌نامه ۸۰ میلیاردی از باشگاه استقلال؛ پای معاون سابق در میان است!
  • جزئیات جدید از دادگاه پسر معاون اول سابق قوه قضائیه که اعترافات خود را پس گرفته بود
  • رونمایی از مدارک فساد پسر معاون اول سابق قوه قضائیه
  • مدیرعامل هوادار: امتیاز تیم ما فروخته نمی‌شود
  • تکذیب یک شایعه تبلیغاتی؛ باشگاه هوادار به فروش نرفته است
  • تکذیب فروش امتیاز باشگاه هوادار از سوی مدیرعامل
  • ترامپ، دولت بایدن را با گشتاپو مقایسه کرد
  • ۱۰‌ماه با علی خطیر؛ هیاهوی بزرگ برای هیچ!
  • بررسی احتمال بازگشت مدیرعامل سابق به استقلال