Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بسیج نیوز»
2024-05-04@21:28:05 GMT

فضای حداقلی تولید نوشت‌افزار

تاریخ انتشار: ۲ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۸۳۰۷۳۵

به گزارش خبرگزاری بسیج، اگرچه در چند سال اخیر طرح‌های ایرانی اسلامی نوشت‌افزار جایگاه خود پیدا کرده اما همچنان رقابتی سخت میان نوشت‌افزار داخلی با محصولات وارداتی وجود دارد رقابتی که به‌دلیل نبود برنامه‌ریزی و حمایت نا‌برابر است.

 نصرالله پژمان‌فر عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی معتقد است: در مسائل فرهنگی نمی‌توان دستوری ورود پیدا کرد، این‌که تکلیف کنیم در لوازم التحریر از محتوای به‌خصوصی استفاده شود، صحیح نیست و باید فرهنگ‌سازی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در تولید نوشت‌افزار در فضای حداقلی هستیم و عمده نوشت‌افزار مورد استفاده پیام‌هایی غیراز فرهنگ ما به جامعه تأثیرپذیر دانش‌آموزان که هم‌اکنون شخصیت آنها در حال شکل‌گیری است، منتقل می‌کنند.

وی بیان کرد: اقتصاد لوازم‌التحریر و گردش مالی آن در کشور قابل توجه است و امروز که بحث اقتصاد مقاومتی مطرح است باید به این موضوع پرداخت تا چرخش مالی و سود لوازم‌التحریر نصیب کشور شود و از تولید لوازم‌التحریر بومی نیز ناتوان نیستیم.

پژمان‌فر گفت: شخصیت نمایشی و کارتون‌هایی که در خارج از کشور تولید می‌شود،‌ تصاویر آن به‌روی لوازم‌التحریر و پوشاک کودکان کشور جای خوش می‌کند و  نتیجه می‌شود که کودک ایرانی به این شخصیت کارتونی تعلق خاطر پیدا می‌کند و دراین‌باره در داخل کشور ضعیف عمل می‌کنیم و کارهایی که انجام شده توسط نهادها و افراد بوده است، اما دستگاه‌های دولتی در رشد این اعداد و ارقام چه‌تأثیری داشتند؟

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس ادامه داد: البته اینکه دولت به این موضوع ورود کند را هم نمی‌پذیریم اما بالاخره باید زمینه‌سازی کنند تا در چشم‌انداز آینده لوازم‌التحریر مورد استفاده دانش‌آموزان وارداتی نباشد. هم‌اکنون نیروهای مؤمن و افرادی که به این موضوع اعتقاد داشتند با سرمایه خود بدون حمایت جدی که منجر به جریان‌سازی در کشور باشد، وارد تولید لوازم‌التحریر شده‌اند.

وی افزود: تشویق‌ها و ترغیب‌هایی که در فضای آموزش‌وپرورش صورت می‌گیرد نیز مهم است، تا به امروز چقدر در مدارس برای ترغیب بچه‌ها به استفاده از لوازم‌التحریر با نماد ایرانی و اسلامی کار شده است؟ در سالی که برنامه شکرستان از صداوسیما پخش می‌شد مصرف لوازم‌التحریر با شخصیت شکرستان بالا رفت که سودآوری خوبی هم داشت و تا بچه‌ها می‌خواهند به شخصیتی تعلق خاطر پیدا کنند آن را رها می‌کنند. در مورد شخصیت‌های کارتونی غربی که بچه‌ها به آنها تعلق خاطر دارند سال‌‌هاست که به‌روی این شخصیت‌ها کار شده و آن‌ها را مطرح کرده‌اند تا بچه‌ها انس بگیرند.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس بیان کرد: چقدر برای آموزش‌وپرورش دغدغه بوده است که در فضای مدارس بچه‌ها را نسبت به استفاده از لوازم التحریر ایرانی ترغیب کند؟ هم‌اکنون این جریان در مدارس ضعیف است.

همچنین سعید حسینی مدیرعامل مجمع نوشت‌افزار ایرانی اسلامی معتقد است که نوشت‌افزار جزو ابزارهای آموزشی است و این محصول بار فرهنگی دارد و مانند ابزارهای آموزش، محتوایی را منتقل می‌کند اما در سال‌های اخیر این محصول با سایر اجزای نظام آموزشی در تعارض بوده یعنی اگر معلم تلاش می‌کرد دانش‌آموز را شجاع بار بیاورد تصاویر لوازم‌التحریر خشونت را ترویج می‌داد چون تولیدات بومی نبودند.

وی افزود: برای ترویج لوازم التحریر ایرانی و اسلامی باید از لایه ایجابی اقدام کرد مثلاً اتفاقی که برای نوع پوشش در مدارس رخ داد می‌توانست برای نوشت‌افزار نیز رخ دهد و انتظار تولیدکنندگان داخلی این است که چارچوبی دراین‌باره وجود داشته باشد اما هم‌اکنون چارچوبی نداریم.

حسینی در پاسخ به این پرسش که "آیا بخش خصوصی می‌تواند این شیفتگی را بین دانش‌آموزان برای استفاده از لوازم التحریر ایرانی ایجاد کند؟" گفت: بعضی مسائل به زیرساخت نیاز دارد مثلاً برای ساخت انیمیشن جذاب که براساس آن لوازم‌التحریر را تولید کنیم، البته بخشی از لوازم‌التحریری که با تصاویر خارجی در بازار وجود دارند، تولید داخل است اما تولیدکنندگان داخلی انگیزه استفاده از تصاویر شخصیت‌های بومی را دارند اما نمی‌توان انتظار داشت که او این ریسک را بکند اما از سوی دیگر استقبال نشود و در آموزش‌وپرورش برای دانش‌آموزان درباره استفاده از لوازم‌التحریر با تصاویر داخلی اقناع صورت نگیرد.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۳۰۷۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سامانه آموزشی ترید در بازار ارز دیجیتال مبتنی‌بر هوش مصنوعی طراحی شد

مجتبی صفری سرپرست یک شرکت خلاق فعال در زمینه فناوری‌های مالی هوشمند مستقر در کارخانه نوآوری آزادی، درباره ماهیت دقیق «سامانه آموزشی ترید در بازار ارز دیجیتال» به خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا توضیح داد: این سامانه، یک پلتفرم هوشمند برای آموزش و آزمون خطا در یک محیط کاملا نزدیک به واقعیت برای فعالیت در بازار ارز دیجیتال و به‌ویژه کریپتو است.

وی افزود: در این سیستم، سه ربات هوشمند در قسمت‌های مرتبط با فعالیت کاربر، تمام فرآیند‌های انجام‌شده فرد را در معاملات آنلاین ارز دیجیتال، رصد و پیگیری کرده و درنهایت به کاربر، بازخورد و گزارش می‌دهند.

صفری درباره سطوح فعالیت ربات‌های هوشمند این نرم‌افزار و خدماتی که ارائه می‎کنند، توضیح داد: در حوزه‌های پیداکردن فرصت معاملاتی در بازار ارز دیجیتال، اطلاع‌رسانی ایونت‌های اقتصادی و بولتن‌های خبری مرتبط و همچنین تحلیل تکنیکال عملکرد کاربر و نحوه معامله‌کردن وی ازجمله خدمات ربات‌های هوشمند در این نرم‌افزار است.

سرپرست این شرکت خلاق، در پاسخ به این سوال که آیا از طریق این سامانه هوشمند می‌توان به بازار‌های واقعی ارز دیجیتال متصل شد و معامله کرد، گفت: اکنون برای هرسطح کاربر، یک دسترسی به بازار تعریف شده است، برای مثال در سطح اول و ابتدایی، یک آکادمی تعاملی برای کاربران تعریف شده است تا بتوانند معامله‌کردن با پول دیجیتال را یاد بگیرند.

وی افزود: یکی از مهم‌ترین گام‌های توسعه‌ای برای این سامانه، اتصال کاربران به فضای واقعی معاملات و انجام فرآیند‌های معامله الگوریتمی ارز دیجیتال در بازار واقعی است. 

صفری با اشاره به بهره‌گیری از هوش مصنوعی در طراحی این نرم‌افزار گفت: از فناوری هوش مصنوعی AI به‌عنوان دستیاری هوشمند برای شخصی‌سازی دیتای کاربران و ارائه بازخورد معاملات ارزدیجیتال دربازار، استفاده شده است. 

وی افزود: رفتار و سطح کاربر برای ارائه نوع بازخورد به فرد از هوش مصنوعی استفاده شده است.

مدیر این شرکت خلاق درباره خدماتی که توسط این سامانه ارائه می‌شود، توضیح داد: پلتفرم هوشمند آموزش معامله در بازار ارز دیجیتال به کاربران این امکان را می‌دهد که بدون دانش برنامه‌نویسی و با استفاده از ابزار‌های مختلف تحلیل تکنیکال، تحلیل داده‌های آنچین، داده‌های اقتصاد کلان و شاخص‌های مدیریت ریسک انواع استراتژی‌های مختلف را تحلیل کنند.

وی ادامه داد: کاربران در این سامانه می‌توانند علاوه‌بر دریافت آلارم و تحلیل داده‌های بازار ارز دیجیتال، سفارش‌های خود را در صرافی‌ها ثبت کنند.

صفری به تعداد کاربران داخلی و خارجی این نرم‌افزار اشاره کرد و ادامه داد: علاوه‌بر کاربران داخلی، حدود هزار کاربر خارجی از شرکت‌های کشور‌های چین، ترکیه و امارات از این نرم‌افزار استفاده می‌کنند. 

این فناور حوزه ارز دیجیتال بیان کرد: نرم‌افزار هوشمند آموزش ارز دیجیتال برای نخستین‌بار است که توسط متخصصان داخلی در دنیا طراحی می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تولید انبوه قطار ملی در ریل ماند/مروری بر کارنامه قطار ایرانی
  • فرآیند ساخت لوازم آرایشی و بهداشتی در کارخانه‌های مشهور (فیلم)
  • سوسیس و کالباس با گوشت ماهی هم به بازار آمد
  • سامانه آموزشی ترید در بازار ارز دیجیتال مبتنی‌بر هوش مصنوعی طراحی شد
  • تپش دانش بومی در قلب خودروی ایرانی
  • مهران مدیری هنوز برای تولید سریالش مجوز نگرفته است
  • بهترین دوره آموزشی تعمیرات موبایل برای خانم‌ها 
  • نسبت ما با فضای مجازی چگونه است؟ / تلاش «شبکه» برای ایجاد پرسش
  • رئیس سازمان چای کشور در گفت‌وگو با قدس: چای ایرانی رنگ حمایت گرفت
  • چای ایرانی رنگ حمایت گرفت