Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-06@23:26:43 GMT

مصرف نمک دریایی ضرر دارد؟

تاریخ انتشار: ۲ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۸۳۰۸۳۵

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی یزد، نمک دریایی را یکی از بدترین انواع نمک‌ دانست. ناطقان: سید کاظم کاظمینی، متخصص طب ایرانی با اشاره به نمک به عنوان یک ماده ضروری برای بدن موجودات، اظهار کرد: افراط در مصرف این ماده ضروری نیز می‌تواند باعث بروز بیماری‌هایی در افراد شود که یکی از مهمترین آنها عارضه فشار خون است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با مهم خواندن نوع نمک مصرفی توسط افراد، گفت: نمک مصرفی باید مورد تایید اداره بهداشت باشد چرا که در این صورت، نمک ضمن تصفیه شدن از املاح مضر و آلودگی‌های متمایز می‌شود.
این متخصص، نمک دریایی را یکی از بدترین انواع نمک‌ دانست و گفت: برخلاف تصور جامعه که نمک دریایی را نمکی مفید و قابل تایید می‌دانند، از نظر طب سنتی این نمک بدترین نمک موجود است چرا که آلودگی‌های ناشی از دریاها به ویژه امکان وجود برخی از عناصر خطرناک در این نمک‌ها وجود دارد و با افزایش  آلودگی‌های اخیر دریاها، این نمک‌ها به مراتب مضرتر شده‌ است.
وی در مورد مصرف سنگ نمک‌های خاص از نظر طب سنتی نیز، تصریح کرد: بسیاری از این نمک‌ها در دسترس نیستند لذا توصیه می‌شود به جای مصرف نمک‌های معدنی تایید نشده، از نمک‌های مورد تایید وزارت بهداشت استفاده شود.

منبع: ایسنا برچسب ها: نمک دریایی ، املاح مضر ، وزارت بهداشت

منبع: ناطقان

کلیدواژه: نمک دریایی وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۳۰۸۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق طرح کاهش مصرف پلاستیک نیازمند تلاش همگانی است

رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: تحقق طرح کاهش مصرف پلاستیک نیازمند تلاش همگانی شامل همکاری‌های بین بخشی، مشارکت مردم، بخش خصوصی و ضرورت استمرار انجام پژوهش در زمینه بررسی اثرات میکروپلاستیک‌ها بر سلامتی است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان حفاظت محیط زیست، جعفر جندقی اظهار کرد: هم‌زمان با اجرایی شدن پویش «امروز من بدون کیسه پلاستیک» در سازمان حفاظت محیط زیست تدوین طرح پویش شهر بدون پلاستیک در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به اتمام رسید و لازم است در راستای کاهش مواد پلاستیکی اطلاع رسانی عمومی انجام شود.

وی افزود: در پی مطالعات سلول‌های انسانی در محیط کشت و آبزی و ورود آن‌ها به چرخه مواد غذایی انتقال میکروپلاستیک‌ها در روده موجب اثرگذاری بر سیستم لنفاوی، گردش خون و در نهایت تجمع در بافت‌هایی مانند کبد، کلیه، مغز و دستگاه گوارش می‌شود که ممکن است برای بیماران زمینه‌ای پیامدهایی را داشته باشد.

رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: نگرانی‌های اصلی حول موضوع مواد پلاستیکی ناشی از مواد سمی و موارد شیمیایی به این منظور است که زباله‌های میکروپلاستیکی به علت ناقل پاتوژن‌ها و فلزات سنگین باعث ایجاد خطر برای زنان باردار و ایجاد تداخلاتی در هورمون‌ها، کاهش قدرت باروری، مشکلات رشد مغز و استخوان، سرطان و در توسعه رشد و مجرای تناسلی جنین شود.

جندقی ادامه داد: میکروپلاستیک‌ها می‌تواند انواع اختلالاتی همچون بیماری‌های قلبی عروقی، دیابت نوع دو و آنزیم‌های کبدی شوند که همگی انواعی از مشکلاتی هستند که در نتیجه قرارگیری در معرض مقدار بسیار کمی از این ماده می‌توانند به وجود آیند.

وی اظهار داشت: تحقق طرح کاهش مصرف پلاستیک نیازمند تلاش همگانی شامل همکاری‌های بین بخشی، مشارکت مردم، بخش خصوصی و ضرورت استمرار انجام پژوهش در زمینه بررسی اثرات میکروپلاستیک‌ها بر سلامتی است.

کد خبر 751161

دیگر خبرها

  • تایید واردات روغن‌های خوراکی آلوده ۷۰ میلیون یورویی ‌| محموله غیرقابل مصرف بود! +فیلم
  • تایید واردات روغن‌های خوراکی آلوده ۷۰ میلیون یورویی ‌| محموله غیرقابل مصرف بود!
  • هشدار مدیریت بحران درخصوص بازگشت آلودگی هوا به پایتخت
  • تحقق طرح کاهش مصرف پلاستیک نیازمند تلاش همگانی است
  • چه مواد غذایی از آسیب های آلودگی هوا محافظت می‌کند
  • دفاع عجیب خبرگزاری دولت از قلیان پرعارضه اکسیژن
  • آب‌ بسته بندی چه مزیت هایی دارد
  • فوق‌تخصص ریه: قلیان اکسیژن مبنای علمی ندارد
  • واکنش وزیر بهداشت به مسمومیت الکلی پزشکان
  • جزئیات و نحوه دریافت ارز دانشجویی