Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-04-29@08:25:17 GMT

کشت دوم برنج در مازندران ممنوع شد؟

تاریخ انتشار: ۲ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۸۳۱۴۱۷

صراط:

عزیزالله شهیدی فر اظهار داشت: اراضی مناطق شرق استان در شهرستان‌های گلوگاه، بهشهر، نکا و میاندورود که اراضی پایین دست سد شهید رجایی هستند به دلیل کمبود منابع آبی نباید کشت دوم انجام شود.

وی افزود: در زمین‌های حوزه آبریز رودخانه هراز در صورتی که آبندان‌ها و روان آب‌های کافی وجود داشته باشد ممنوعیتی برای کشت دوم برنج نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهیدی فر با اشاره به اینکه نباید از آب چاه برای کشت دوم استفاده کرد، افزود: به کشاورزان نوار ساحلی توصیه می‌شود در صورتی که از چاه‌های عمیق یا نیمه عمیق برای کشت دوم استفاده می‌کنند؛ به دلیل لب شور بودن چاه‌ها، به هیچ وجه کشت دوم صورت نگیرد.

وی به کشاورزان توصیه کرد: برای کشت دوم خزانه‌گیری و نشای مجدد انجام ندهند چون به دلیل نیاز به آب زیاد، برای ادامه زراعت قطعا با کم آبی روبه‌رو می‌شوند.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: کشت برنج مازندران کشاورزی منابع آبی صراط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۳۱۴۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشت مکانیزه ۷۵ درصد از اراضی شالیزاری شفت

مهدی نقدی، فرماندار شفت همزمان با آغاز کشت برنج در شالیزار‌های این شهرستان از ۲ مجموعه بانک نشاء گلخانه‌ای و سنتی در روستای لَختَکی بازدید کرد.

او با بیان اینکه شهرستان شفت دارای ۷ بانک نشاء برنج است، گفت: در نظر داریم در آینده نزدیک با حمایت آن را به سقف ۱۰ واحد برسانیم.

فرماندار شفت تصریح کرد: حدود ۷۵ درصد از اراضی شالیزاری این شهرستان به صورت مکانیزه نشا می‌شوند و همچنین بیش از ۱۱۰ دستگاه نشاکار در فصل کشت برنج در این شهرستان مشغول به فعالیت هستند.

محمدرضا یوسف نژاد، مدیر جهاد کشاورزی شفت هم در این بازدید حمایت و ترغیب کشاورزان به ایجاد بانک نشاء برنج را از مهمترین برنامه‌های این اداره اعلام کرد.

به گفته او، کشت مکانیزه برنج ضمن اینکه از لحاظ هزینه‌ای مقرون به صرفه است باعث بالا رفتن میزان تولید نیز می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی شفت افزود: کاهش سختی کار، صرفه جویی در وقت و انجام به موقع عملیات کشاورزی، افزایش محصول، افزایش بهره وری و کاهش هزینه‌های تولید و تهیه نشاء سالم و عاری از افت و بیماری از مهمترین مزایای کشت مکانیزه برنج است.

شهرستان شفت در ۱۵ کیلومتری غرب مرکز استان گیلان قرار دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • این ۵ ماده غذایی را که هرگز نباید دوباره گرم کرد
  • کاشت برنج به سبک مکانیزه در روستای کیامحله جویبار + فیلم
  • کشت مکانیزه ۷۵ درصد از اراضی شالیزاری شفت
  • آغاز کاشت نشا برنج در شالیزار‌های بابل + فیلم
  • آغاز برنج‌کاری در گیلان
  • توزیع ۱۱ هزار تن انواع کود بین کشاورزان
  • برآورد سطح زیرکشت برنج با داده‌های فضایی برای نخستین بار
  • برنج هندی عقب‌نشینی کرد
  • (ویدئو) نحوه درست کردن برنج پف کرده در خیابان‌های هند
  • (تصاویر) آغاز برنج‌کاری در گیلان