Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-29@21:32:33 GMT

دستگیری سارق خانه تاریخی حکیم نصیر

تاریخ انتشار: ۲ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۸۳۱۷۵۶

دستگیری سارق خانه تاریخی حکیم نصیر

سرقت درب و پنجره‌های خانه تاریخی حکیم نصیر با تلاش نیروهای یگان حفاظت استان کرمانشاه، ناکام ماند.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری آنا، سردار رحمت الهی گفت: یگان حفاظت استان کرمانشاه در ادامه روند پیشگیری از سرقت و تخریب بناهای تاریخی، ضمن تشدید اقدامات حفاظتی و انجام بازدیدهای نوبه‌ای به صورت شبانه‌روزی، در آخرین روز تیرماه سال جاری در محوطه بازار و بافت قدیمی شهر متوجه تردد فردی مشکوک در اطراف خانه حکیم نصیر شد و با اطمینان از سرقت درب و پنجره خانه موصوف بلافاصله نسبت به دستگیری فرد مظنون اقدام لازم به عمل آمد و در ادامه عملیات، فرد مذکور برای آشکار شدن زوایای پنهان موضوع، به کلانتری ممنتقل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرمانده یگان حفاظت تصریح کرد: علی‌رغم حمل درب و پنجره‌های مسروقه به بیرون از جایگاه، با حضور به‌موقع گشت یگان از سرقت آنها جلوگیری کرد و ضمن استرداد درب و پنجره‌های سرقتی به خانه تاریخی حکیم نصیر، نسبت به نصب آن در محل قبل اقدام کرد.

اهدای اشیای تاریخی کشف‌شده در شهرستان دلگان به میراث‌فرهنگی

مدیرکل میراث‌ فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان سیستان و بلوچستان گفت: چند تن از شهروندان دلگان چند قطعه شیء تاریخی مکشوفه را به اداره کل میراث فرهنگی این استان اهدا کردند.

علیرضا جلال‌زایی اظهار کرد: این اشیا شامل 4 ظرف سفالی، 4 قطعه شی فلزی، 48 عدد مهره سنگی و شیشه‌ای، 4 قطعه ادوات سنگی به همراه قطعات شکسته 2 ظرف فلزی است که در حضور رئیس حراست اداره کل میراث فرهنگی سیستان و بلوچستان تحویل امین اموال فرهنگی شده است.

وی با بیان اینکه این اشیا متعلق به دوره هزاره سوم تا پیش از تاریخ است، ادامه داد: کارشناسان اداره کل میراث برای بررسی منطقه به این شهرستان اعزام خواهند شد و بعد از بررسی، این اشیا به مخزن موزه منطقه‌ای جنوب شرق منتقل می‌شود.

آواربرداری و خواناسازی فضاهای معماری راسته‌بازار شهر تاریخی تون

پروژه آواربرداری و خواناسازی فضاهای معماری راسته بازار شهر تاریخی تون در استان خراسان‌جنوبی در حال انجام است.

اقدس کرم‌پور مدیر پایگاه میراث‌فرهنگی شهر تاریخی تون گفت: راسته بازار قدیم در محله میدان شهر تاریخی تون قرار داشته که با توجه به شواهد معماری، قدمت آن به دوره صفویه برمی‌گردد. این راسته بازار از محل مزار امامزادگان شروع و تا مدرسه علیا ادامه داشته است.

وی اظهار کرد: در سال‌های گذشته نسبت به آواربرداری مسیر اصلی راسته بازار اقدام شده بود که در سال جاری خواناسازی فضاهای معماری راسته بازار شامل مغازه‌ها و تیمچه در دستور کار قرار گرفت.

انتهای پیام/4031

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۳۱۷۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش تاثیر بحران‌های طبیعی بربنا‌های تاریخی در سمنان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز سمنان،️  در این همایش پروفسور گرون آرون عضو هیات رییسه موسسه تحقیقاتی ایسکارسا و استاد دانشگاه در ترکیه و پروفسور نیلگون الگون عضو تخصصی موسسه ایسکارسا درباره نتایج تحقیقاتشان برحفظ ونگهداری بنا‌های تاریخی سخنرانی کردند
امضای تفاهم نامه همکاری پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان و سازمان نظام مهندسی ساختمان استان سمنان مبنی بر همکاری‌های دوجانبه برای بکارگیری فناوری‌های نوین و حمایت از دانش بنیان‌های این بخش از برنامه‌های این همایش بود
فاطمه داوری مدیر کل دفتر حفظ و احیا بنا‌ها، بافت‌ها و محوطه‌های تاریخی و فرهنگی وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی این همایش گفت: از ۱۹ هزار بنا و محوطه تاریخی در کشور ۱۴ هزار بنا در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده و ازاین رقم ۱۰ هزار بنا درمالکیت بخش خصوصی و مابقی در مالکیت دستگاه‌های دولتی است
داوری با بیان اینکه این بنا‌ها در معرض انواع بحران هاو حوادث طبیعی قرار دارند افزود:در بودجه امسال ۲۰۰ میلیاردتومان به عنوان منابع متمرکز حفاظت از بنا‌ها و محوطه‌های تاریخی کشور در نظر گرفته شده واما این رقم تا اعتبار مورد نیاز فاصله زیادی دارد و بهمین علت برای جلب مشارکت مردم ازپارسال انجمن خیران میراث فرهنگی فعال شده و تا پایان اردیبهشت هم شعبات استانی این انجمن فعال خواهد شد
مدیر کل دفتر حفظ و احیا بنا‌ها، بافت‌ها و محوطه‌های تاریخی و فرهنگی وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی گفت: چند سالی است مطالعات مربوط به حفظ و الگوسازی بنا‌های تاریخی شیخ علا الدوله سمنانی با تمرکز بر شناخت و تبیین فرایند اجرای این طرح بابهره گیری از فناوری‌های نوین برای الگوسازی در دانشگاه سمنان آغاز و نتایج خوبی نیز حاصل شده شده است. در این همایش هم به همین علت این طرح مطرح و بررسی شد
۶۰۰ بنای تاریخی استان سمنان در فهرست آثار ملی ثبت شده که ازاین تعداد ۴۰۰ بنا مربوط به دوران پیش از قاجار است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • برنامه ریزی برای ساماندهی گذر قدیمی جلوخان
  • تحویل ۹ شی تاریخی به میراث‌فرهنگی هرمزگان
  • میراث فرهنگی اجازه انتقال آب از روستای تاریخی گیسک را نمی‌دهد
  • آغاز پیگیری‌ها برای راه اندازی رشته گردشگری و میراث فرهنگی در دانشگاه رازی
  • بازدید رایگان از موزه‌ها برای معلم‌ها و استادان
  • برگزاری ۲۵۰ برنامه به مناسبت هفته میراث فرهنگی در گیلان
  • بازدید رایگان معلمان و اساتید از موزه‌ها و محوطه‌های تاریخی
  • جشنواره چند رسانه‌ای وزارت میراث فرهنگی در کرمان برگزار می‌شود
  • همایش تاثیر بحران‌های طبیعی بربنا‌های تاریخی در سمنان
  • مافیای «بافت تاریخی» به زمین می‌خورد؟