Web Analytics Made Easy - Statcounter

نایب رییس کمیسیون فرهنگی گفت: ارتقاء سرانه مطالعه با عوامل متعددی از جمله کتاب خوب و ارزان، مطالعه کننده و انتظارات او رابطه مستقیمی دارد که نیازمند آسیب شناسی دقیق است.

آیین تجلیل از شایستگان سی و چهارمین دوره جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران با حضور  نایب رییس کمیسیون فرهنگی مجلس در پژوهشکده فرهنگ، هنر و معماری کشور برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیده فاطمه ذوالقدر در گفت وگو با ایسنا در این باره گفت: تجلیل و تکریم فعالان عرصه کتاب ضمن ارتقا انگیزه در میان این بزرگواران، دوستداران کتاب را با تازه های حوزه کتاب هرچه بیشتر آشنا می کند و امکان رقابت در تدوین و تالیف کتابهای هرچه غنی‌تر را مهیا می‌کند.

نماینده مردم تهران در مجلس افزود: در این رخداد کتاب‌ها با موضوعات متنوع فلسفی، دینی، هنری، اجتماعی، زبان، تاریخ، جغرافیا و کتابهای کاربردی و کلیات بود که مجموعه متنوعی از کتابهای ارزشمند علمی  را شامل می شد.

وی تداوم و تعدد بزرگداشت های این چنینی در سطوح مختلف و با تنوع موضوعی هر چه بیشتر را اقدامی مثبت در جهت افزایش فرهنگ رجوع به کتاب و متعاقبا کتابخوانی دانست.

نایب رییس کمیسیون فرهنگی مجلس خاطرنشان کرد: با توجه به سرانه پایین مطالعه در کشور دسترسی به کتاب خوب، پرمحتوا و غنی و در عین حال با قیمت پایین می تواند انگیزه مخاطبان را برای مطالعه ارتقا دهد و لذا تحول در موضوع سرانه مطالعه و تغییر فرهنگ و رویه مردم به سمت کتابخوانی را نباید انتظار داشته باشیم بلکه ارتقاء سرانه مطالعه با عوامل متعددی از جمله کتاب خوب و ارزان، مطالعه کننده و انتظارات او رابطه مستقیمی دارد که نیازمند آسیب شناسی دقیق است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۳۲۹۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گسترش همکاری‌های مذهبی - فرهنگی در دستور کار ایران و ازبکستان

به گزارش حوزه فرهنگ و هنر خبرگزاری تقریب، محمدعلی اسکندری سفیر جمهوری اسلامی ایران در تاشکند در این دیدار گفت: جمهوری اسلامی ایران تردیدی در صیانت از ارزش های اسلامی نداشته و ایثارگرانه در خط مقدم دفاع از اسلام و مسلمانان بوده است.

وی افزود: فتنه انگیزی، اختلاف افکنی و انشقاق در جهان اسلام، از برنامه های راهبردی آمریکا و اسرائیل بوده و آنها هیچ وقت خیرخواه ملت های مسلمان نبوده و نخواهند بود. حال آنکه تقریب مذاهب، همواره با جدیت توسط جمهوری اسلامی ایران، پیگیری و اجرایی شده است.

نورالدین خالق نظراف مفتی اعظم ازبکستان نیز ضمن مثبت ارزیابی کردن روند مناسبات دوجانبه میانه در تمامی زمینه ها گفت: دین، فرهنگ و اشتراکات ازبکستان و ایران، عاملی مهم برای تعمیق مناسبات دو طرف است.

وی افزود: با توجه به توانمندی های جمهوری اسلامی ایران در حوزه نسخ خطی زبان فارسی، از همکاری در زمینه تحقیقات قرآنی و نسخ خطی قرآنی استقبال می کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۳ درخواست عجیب روس ها از ایران در نمایشگاه اکسپو!
  • مسئولان عملیات فرهنگی و جهاد تبیین را جدی بگیرند
  • دنیا از توان نظامی ایران متحیر شده است
  • جانبازانِ «نون‌ خ» و سرگذشت تلخ یک بازیگر
  • فراخوان سی‌ودومین جایزه جهانی کتاب سال منتشر شد
  • دبیرکل کتابخانه‌ها:عدد دقیقی از سرانه مطالعه در کشور نداریم!
  • منصوری:‌ جمهوری اسلامی ایران در دوره اقتدار قرار داد
  • پوشش ۱۵۰ هزار شرکت‌کننده در چهارمین جشنواره امامت و مهدویت
  • برگزاری اختتامیه چهارمین دوره جشنواره خودنویس در نمایشگاه کتاب
  • گسترش همکاری‌های مذهبی - فرهنگی در دستور کار ایران و ازبکستان