Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری اردبیل گفت: کمیته ساماندهی جمع‌آوری زباله و مدیریت پسماند در مناطق گردشگری اردبیل تشکیل می‌شود. ۰۲ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۸:۰۱ استانها اردیبل نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، مسعود امامی‌یگانه بعد از ظهر امروز در جلسه ساماندهی محل‌های دفن پسماند شهری شهرهای استان اردبیل اظهار داشت: کمیته ساماندهی جمع‌آوری زباله و مدیریت پسماند در مناطق گردشگری اردبیل تشکیل می‌شود که در این زمینه نیاز است شهرداری‌ها در حوزه شهری نسبت به رفع مشکلات اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به این که وضعیت زباله در بعضی از شهرهای اردبیل زیبنده استان نیست گفت: شناسایی نقاط استاندارد و رعایت اصول فنی و بهداشتی یک امر لازم و ضروری است که در این زمینه انتظار می‌رود شهرداری‌ها دائما گزارشی در ارتباط با ساماندهی محل دفن پسماند ارائه دهند.

مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری اردبیل گفت: انتظار ما از شهرداری‌ها این است که در حوزه شهری نسبت به رفع مشکلات موجود اقدام کنند که در این زمینه برنامه‌ریزی‌های لازم انجام یافته و تلاش بر این است که نسبت به موضوع ساماندهی و جمع‌آوری زباله‌ها برنامه‌ریزی‌های مناسبی انجام یابد.

امامی‌یگانه تصریح کرد: تامین زیرساخت‌های لازم و اولیه با هدف مدیریت پسماند موضوعی است که در این زمینه باید مردم و مسئولان توجه ویژه‌ای داشته باشند که به همین منظور نیاز است تشکیل کمیته‌ها به عنوان یک اولویت اساسی و مهم مورد توجه واقع شود تا بتوانیم به این طریق مشکلات و موانع را از سر راه برداریم.

وی مدیریت پسماند به ویژه در مناطق روستایی را از موارد ضروری دانست و تصریح کرد: انتظار می‌رود در این زمینه متولیان امر و مسئولان محلی با همکاری با محیط زیست تلاش لازم را داشته باشند و با مدیریت صحیح پسماندهای روستایی و بهبود وضعیت دفع زباله‌ها در راستای حفظ سلامتی روستانشینان و حفاظت از محیط زیست اقدامات اساسی انجام دهند.

انتهای پیام/م

R41374/P1486/S6,49/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۳۳۷۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرداری‌های کردستان مدیریت دفن بهداشتی زباله را ندارند

مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان گفت: شهرداری‌های کردستان مدیریت دفن بهداشتی زباله را ندارند که این یکی از آسیب‌های جدی حوزه محیط زیست است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، اقبال حمیدی، امروز چهارم اردیبهشت_ در نشست خبری با خبرنگاران استان کردستان اظهار کرد: از سوم تا نهم اردیبهشت به نام هفته زمین پاک نامگذاری شده است که در این هفته برنامه‌هایی اجرایی می‌شود، از جمله آن با همکاری انجمن‌های زیست محیطی به صورت نمادین نسبت به پاکسازی مناطق گردشگری از زباله اقدام خواهد شد.

وی افزود: معضلات زیست محیطی با افزایش جمعیت روز به روز بیشتر می‌شود و ما نیازمند فرهنگ‌سازی در این مورد هستیم.

مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان با اشاره به ابلاغ آئین نامه کاهش مصرف پلاستیک در کشور، خاطرنشان کرد: سازمان صمت مکلف شده است که در طول مدت پنج سال، هر سال ۲۰ درصد از واحدهایی که نسبت به تولید پلاستیک همچون کیسه پلاستیکی اقدام می‌کنند را با مواد دوستدار محیط زیست جایگزین کند.

حمیدی ادامه داد: سرانه مصرف روزانه پلاستیک هر نفر سه کیسه است که سالانه بالغ بر ۱۰ میلیون تُن پلاستیک در کشور مصرف می‌شود.

وی فعالیت‌های معادن، آتش‌سوزی جنگل‌ها و حریق بقایای محصولات کشاورزی توسط کشاورزان را از دیگر معضلات زیست محیطی استان برشمرد و اضافه کرد: کمتر از دو درصد روستاهای استان مجهز به سیستم تصفیه فاضلاب هستند و این فاضلاب وارد آبراه‌های پایین دست روستا می‌شود که یکی از عوامل اصلی آلوده شدن خاک است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان گفت: کانون داخلی گرد و غبار در استان کردستان وجود ندارد و در یکی دو سال اخیر مشکلی بابت گرد و غبار کشورهای همسایه نداشته‌ایم.

خودروهای فرسوده، عامل اصلی آلودگی هوای شهر سنندج

حمیدی تصریح کرد: بالغ بر ۸۰ تا ۹۰ درصد آلودگی هوای شهر سنندج ناشی از خودروها و سیستم حمل و نقل فرسوده است چون بیش از ۸۰ درصد حمل و نقل عمومی این شهر فرسوده است.

وی افزود: در مورد حل این مشکل با شهرداری سنندج رایزنی‌های لازم را انجام داده‌ایم اما تاکنون جوابی نگرفته‌ایم.

مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان، واژگونی تانکرهای حامل سوخت را از دیگر عوامل آلودگی خاک استان دانست و گفت: از سال ۱۳۸۷ تاکنون حدود ۳۰۰ مورد واژگونی تانکر سوخت را در استان داشته‌ایم که نیاز هست پلیس راهور نظارت‌های خود را بر تردد این تانکرها در مسیرها دارای ممنوعیت بیشتر کند.

حمیدی ادامه داد: پسماند شهرها و روستاهای استان نیز از دیگر عوامل آلودگی خاک استان است، به نحوی که از حدود ۱۷۰۰ روستای استان فقط ۸۰۰ روستا دارای جایگاه زباله منطبق بر شرایط لازم هستند.

وی اضافه کرد: شهرداری‌های استان کردستان نیز مدیریت دفن بهداشتی زباله را ندارند که این یکی از آسیب‌های جدی حوزه محیط زیست و خاک و هوا بوده و موجب افزایش سگ‌های ولگرد و مشکلات زیست محیطی و بهداشتی شده است.

شهرداری‌ها مسئله پسماند را در اولویت قرار دهند

مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان افزود: مشکل زباله و پسماند تا زمانی که در اولویت شهرداری‌ها قرار نگیرد این مشکل حل نخواهد شد.

حمیدی گفت: بحث تفکیک از مبدا زباله باید نهادینه شود و اگر مدیریت پسماند به صورت سامانه‌ای صورت گیرد قاعدتاً مشکلاتی همچون افزایش سگ‌های ولگرد و سایر مشکلات بهداشتی کمتر می‌شود.

وی تصریح کرد: اگر شهرداری‌های استان مسئله دفع اصولی زباله و پسماند را رعایت نکنند به مراجع قضائی معرفی می‌شوند.

کد خبر 747167

دیگر خبرها

  • شاخص کیفی ۲۲ شهر سالم و پاک ثبت شد / اردبیل پاک‌ترین هوا را دارد
  • آمادگی پلیس قم برای ساماندهی زباله‌گردها
  • تولید روزانه ۷۰۰ تن زباله در محدوده شهر همدان
  • اقدامات شهرهای موفق برای تحقق مفهوم زباله‌صفر
  • تعامل مدیریت شهری ساوه برای دفع بهداشتی زباله‌ها ضروری است
  • زباله سوزهای مدرن چطور کار می کنند؟ | تجربیات کشورهای مدرن در زمینه مقابله با پسماندهای به درد نخور
  • پاکسازی مناطق شمالی کرج از زباله ها
  • ساماندهی محل دفن پسماند گتوند در کوتاه مدت
  • شهرداری‌های کردستان مدیریت دفن بهداشتی زباله را ندارند
  • وضعیت نامناسب استان یزد در زمینه مجوز الکترونیکی