Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست فرمانداری تنگستان از اجرای ۳۳۰ پروژه عمرانی در تنگستان خبرداد و گفت: برای اجرای این پروژه‌ها ۴۲۷ میلیارد ریال مصوب شده است. ۰۲ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۹:۵۳ استانها بوشهر نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تنگستان، احمد دشتی بعدازظهر امروز درجلسه کمیته برنامه‌ریزی شهرستان تنگستان  با بیان اینکه اعتبارات عمرانی تنگستان امسال 427 میلیارد ریال است اظهار داشت: اعتبارات تنگستان  امسال 427 میلیارد و 700 میلیون ریال است که در قالب 20 فصل  برای 330 پروژه عمرانی، آموزشی، بهداشتی، میراث فرهنگی و گردشگری، امداد و نجات، فنی وحرفه ای، حمایتی و توانبخشی، آب و فاضلاب، صنعت، معدن و بارزگانی‌، فرهنگ و هنر، خدمات و مالیاتی، ورزش و تفریحات هزینه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست فرمانداری تنگستان تصریح کرد: نظربه اینکه 90درصد پروژههای سال گذشته به‌علت عدم تخصیص اعتبار از پیشرفت فیزیکی چندانی بر خوردار نیست در کمیته برنامه‌ریزی الزام  تخصیص با پروژههای نیمه تمام است.

وی خاطرنشان کرد:با توجه به اولویت‌هایی در اجرای پروژههای نیمه تمام و قابل بهره‌برداری در شهرستان تنگستان وجود دارد انتظار داریم دستگاه‌های اجرایی در جذب اعتبارات پیگیری لازم داشته باشند.

دشتی با اشاره به اینکه یکی ازاولویتهای مهم شهرستان تنگستان  اجرای طرح آب و فاضلاب است که خود یک معضل اساسی است بیان کرد: درجنوب بخش دلوار وضعیت زیرساختها و طول شبکه‌های مسیر انتقال آب که بیش از130کیلومتر است به علت اینکه فرسوده است و ترمیم نشده بیش 40درصد آب مصرفی در این شبکه هدرمیرود.

وی با اشاره به اینکه بیش از 70 درصد ساختارجمعیتی شهرستان تنگستان روستایی است افزود: نظربه اینکه  جاده  مواصلاتی بیش از 100 روستای شهرستان  در بخش مرکزی و به‌ویژه  دربخش دلوار سالانه شاهد خسارات  مالی وجانی  میباشیم نیاز است به صورت اولویت  در کمیته برنامه ریزی اعتبار بیشتر به آنها اختصاص داده شود .

سرپرست فرمانداری تنگستان تصریح کرد: نظر به اینکه  در اعتبارات امسال 90 درصد  آن اولویت با پروژه‌های نیمه تمام و تکمیلی شهرستان است  به همین لحاظ  بیشترین اعتبار در فصل عمران شهری، روستایی وعشایری استکه بیش از 12میلیارد تومان اختصاص داده شده است .

دشتی با بیان اینکه مرکز تنگستان در استان بوشهر کمترین جمعیت دارد بیان کرد: در سالهای گذشته توجه خاصی  به مبلمان شهری و روستاهای  شهرستان نشده و بیش از 70 درصد معابر و کوچههای شهرها و روستاهای شهرستان خاکی بوده باتوجه به موقعیت شهرهای  شهرستان تلاش شده اعتبارات خوبی برای آنها در نظر گرفته شود .

وی افزود: با روی کار آمدن شورای جدید درشهر و روستاهای شهرستان خدمات دولت  قابل اغماض نیست زیرا طی چند سال اخیر بیشترین خدمات دولت با توجه  به پرداخت ارزش افزوده به دهیاری‌ها درحوزه خدمات عمران روستایی بوده که بعضی از روستاهای از پیشرفت خوبی برخور دار میباشند.

دشتی  بیان کرد:در مرکز شهرستان باتشکیل شورای جدید اقدامات خوبی  درحوزه عمرانی شهری  صورت گرفته که بیش 40هزار مترمربع   که یک آماربی سابقه در آسفالت کوچه و معابر مرکز شهرستان است.

انتهای پیام/ش

R41363/P1377/S6,53/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۳۵۲۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب‌رسانی به ۶۰۰ روستای کم‌برخوردار با اختصاص اعتبار هزار میلیاردتومانی

معاون هماهنگ کننده سپاه شهدا آذربایجان‌غربی گفت: برای پروژه آب‌رسانی به روستاهای کم‌برخوردار استان هزار میلیارد تومان جهت حفاری، لوله‌گذاری و همچنین لوله‌کشی هزینه خواهد شد که ۵۰۰ میلیاردتومان آن در شهرستان بوکان است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، تقی نجمی، امروز _شنبه شانزدهم اردیبهشت_ در نشست خبری اعلام برنامه‌های هفته بسیج سازندگی اظهار کرد: مأموریت بسیج سازندگی در سپاه یکی از مأموریت‌های مهم این مجموعه و همواره مورد تأکید فرماندهان است و آذربایجان‌غربی در بحث محرومیت‌زدایی و بسیج سازندگی از استان‌های پیشرو در سطح کشور است.

وی افزود: پروژه‌های بسیج سازندگی جز پروژه‌های کوتاه مدت است و در کمترین زمان به نتیجه می‌رسید و مردم شیرینی این خدمت را احساس می‌کنند.

معاون هماهنگ کننده سپاه شهدا آذربایجان‌غربی گفت: امروزه در تمام عرصه‌ها گروه‌های جهادی فعال هستند و ۶ هزار و ۱۰۰ گروه جهادی در مناطق مختلف استان فعالیت می‌کنند.

نجمی با اشاره به اقدامات سپاه در هفته بسیج سازندگی تصریح کرد: غبارروبی مزار شهدا، دیدار با ائمه جمعه استان، افزایش حضور گروه‌های جهادی در مناطق محروم، دیدار با خانواده شهدا توسط جهادگران بسیجی، برگزاری رزمایش جهادگران فاطمی در سراسر استان و افتتاح ۷۰ طرح با اعتباراتی بالغ بر ۱۲ میلیارد تومان در حوزه اقتصاد مقاومتی از جمله این موارد است.

وی عنوان کرد: برپایی غرفه‌های اقتصاد مقاومتی در سراسر استان، مرمت و بازسازی ۶۵ واحد منازل مناطق محروم، اعزام اکیپ‌های متخصص پزشکی و دامپزشکی به مناطق محروم، دیدار جهادگران با استاندار آذربایجان‌غربی، توزیع ایزوگام رایگان برای خانواده‌های بی بضاعت، افتتاح راه‌های روستایی به طول ۹ کیلومتر در شهرستان شوط و شش کیلومتر در شهرستان ارومیه از جمله دیگر اقدامات است.

نجمی با اشاره به پروژه بزرگ آب‌رسانی به بیش از ۶۰۰ روستای استان آذربایجان‌غربی که توسط قرارگاه امام حسن (ع)، قرارگاه حمزه سیدالشهدا (ع) و بسیج سازندگی سپاه شهدا آذربایجان‌غربی در دست اقدام است، ادامه داد: برای این پروژه هزار میلیارد تومان جهت حفاری، لوله‌گذاری و همچنین لوله‌کشی به روستاهای کم‌برخوردار هزینه خواهد شد که ۵۰۰ میلیاردتومان آن در شهرستان بوکان خواهد بود.

معاون هماهنگ کننده سپاه شهدا آذربایجان‌غربی در خصوص اقدامات سال گذشته نیز خاطرنشان کرد: توزیع ۶۴۰ بسته توزیع کیف و کفش، برپایی ایستگاه‌های جمع‌آوری کمک‌های مردمی به تعداد ۲۳ ایستگاه جهت کمک به مردم مظلوم غزه، برپایی نمایشگاه اقتصاد مقاومتی در تمامی شهرستان‌های استان به جز چهاربرج و باروق جهت فروش تولیدات فعالان این حوزه، احداث ۲۲۰ کیلومتر افتتاح پروژه آسفالت بین مزارع در قالب ۱۰ پروژه در سطح استان و ایجاد هزار و ۶۰۶ فرصت شغلی از جمله این موارد است.

نجمی مهمترین فرصت‌های شغلی را تسهیلات در حوزه دامداری، قالیبافی، کشاورزی، چرم‌دوزی عنوان کرد و ادامه داد: تسهیلات ارائه شده در حوزه اقتصاد مقاومتی در سال گذشته ۲۲۰ میلیارد تومان بود که این رقم ۶۰ درصد اعتبارات تخصیص پیدا کرده بود که ۴۰ درصد به علت مشکلات مربوط به دریافت‌کنندگان تسهیلات پرداخت نشد.

وی با اشاره به تخصیص ۵۰ هزار بسته معیشتی طی سال گذشته گفت: هر بسته یک یا یک‌ونیم میلیون تومان ارزش داشت که به نیازمندان اهدا شد.

کد خبر 750735

دیگر خبرها

  • عقب ماندگی اجرای پروژه محور خورموج _ لاور جبران شود
  • آب شرب پایدار ۲ هزار ساکن روستاهای شاهین‌شهر تامین شد
  • آب شرب پایدار ۲ هزار نفر ساکن روستاهای شاهین‌شهر تامین شد
  • ۵۰۰۰ میلیارد ریال پروژه در راه‌های دشتستان فعال است
  • بهره‌برداری از ۴۰۶ پروژه عمرانی در روستا‌های کرمانشاه
  • کلنگ زنی احداث سالن چند منظوره ورزشی در روستای سنگان اشنویه
  • جذب حدود ۹ میلیارد ریال حمایت مالی و تشویقی از تعاونی‌های آذربایجان‌غربی
  • آب‌رسانی به ۶۰۰ روستای کم‌برخوردار با اختصاص اعتبار هزار میلیاردتومانی
  • برخورداری ۹۳ درصدی روستاهای شهرستان آزادشهر از طرح هادی
  • پروژه های عمرانی شهرستان دشتی شتاب می گیرد