Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ شبکه تلویزیونی «سی.ان.بی.سی» شامگاه سه شنبه در گزارشی با اشاره به فشارهای آمریکا برای کاهش سطح روابط پکن و تهران در پی بازگشت تحریم‌ها، نوشت: مرور وقایع اخیر نشان می‌دهد که چین نه تنها قصد کاهش روابط تجاری با ایران را ندارد، بلکه تصمیم به تقویت آن گرفته است.

این رسانه نوشت: چین بیش از هر کشور دیگری برای اقتصاد نفتی ایران حائز اهمیت است و این کشور همزمان بزرگ‌ترین رقیب آمریکا در عرصه تجاری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گزارش می‌افزاید: انتظار نمی‌رود چین که بزرگ‌ترین خریدار نفت ایران است، تن به خواسته‌های آمریکا بدهد. در حقیقت، تحریم‌ها علیه ایران اهرمی در دست چین در مذاکراتِ به بن بست رسیده با طرف آمریکایی است.

«دِرِک سیزرز» کارشناس موسسه «امریکن اینترپرایز» در همین رابطه پرسشی را مطرح می کند و می گوید: حالا که روابط تجاری در معرض خطر است، چین چرا باید چنین کاری (کاهش خرید نفت از ایران) را انجام بدهد؟

سی.ان.بی.سی ادامه می‌دهد: چین، بزرگ‌ترین وارد کننده نفت در جهان، در ماه‌های ژانویه تا مه (دی 96 تا خرداد 97) به طور میانگین روزانه 718 هزار بشکه نفت از ایران وارد کرده است که نزدیک به یک چهارم صادرات نفت این کشور را تشکیل می‌دهد.

این رسانه می ‌افزاید: پکن واردات نفت از ایران را در مقایسه با موعد مشابه سال گذشته، 9.3 درصد افزایش داده و انتظار نمی‌رود که در آینده نزدیک، خرید خود را کاهش دهد.

گزارش ادامه می‌دهد: آن گونه که وال استریت ژورنال اخیرا خبر داده بود، آمریکا حتی انتظار دارد که چین با آغاز تحریم‌ها در ماه نوامبر (آبان) نفت بیشتری از ایران خریداری کند.

سی.ان.بی.سی می‌افزاید: بلافاصله پس از اینکه دولت ترامپ اعلام کرد تحریم‌ها را بار دیگر وضع می‌کند، «محمد جواد ظریف» وزیر خارجه ایران برای کسب حمایت، با رهبران خارجی دیدار کرد.

گزارش ادامه می‌دهد: پکن نخستین مقصد سفر ظریف بود. پس از این سفر، خبرگزاری رسمی چین – شینهوا - از اتصال خط راه آهن جدیدی بین ایران و بایانور در منطقه خودمختار مغولستان چین خبر داد. این خط آهن در چارچوب طرح 124 میلیارد دلاری یک جاده و یک کمربند است و زمان انتقال محموله‌ها را تا 20 روز کاهش می‌دهد.

این رسانه می‌افزاید: هدف از این طرح در ابعاد وسیعتر، ایجاد زیرساخت‌های جدید بین چین و اروپا است که به موجب آن، پروژه‌هایی به ارزش میلیاردها دلار با هدف ساختن راه‌آهن، اتوبان، بندر و نیروگاه نصیب ایران شده و سطح تجارت دو کشور را به شدت افزایش خواهد داد.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: نقل و انتقالات لیگ برتر لایحه شفافیت ایران و چین نفت ایران محمد جواد ظریف تحریم ایران صادرات نفت ایران تحریم نفتی ایران تحریم نفت ایران صادرات نفت ایران به چین نقل و انتقالات لیگ برتر لایحه شفافیت امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۳۷۴۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش جدید وزارت خارجه روسیه از وضعیت دردناک حقوق بشر آمریکایی

به گزارش خبرگزاری مهر، حقوق بشر آمریکایی با خیزش نخبگان و دانشگاهیان دانشگاه‌های سرتاسر آمریکا و دیگر کشورهای اروپایی به وضوح مفهوم خود را نمایان ساخته است.

در همین ارتباط، وزارت خارجه روسیه در کانال تلگرامی خود امروز شنبه در گزارشی به تشریح وضعیت حقوق بشر در آمریکا پرداخته و از عدم پایبندی این کشور به حقوق و آزادی‌های بنیادین بشری انتقاد کرده است.

وزارت خارجه روسیه در تشریح وضعیت حقوق بشر در آمریکا تصریح کرده که ایالات متحده آمریکا علی‌رغم وجود تناقض‌های عمیق در جامعه این کشور همچنان خود را سردمدار حراست از حقوق بشر معرفی می‌کند در حالی که عجله‌ای برای پایبندی به تعهدات قانونی خود در این زمینه نشان نمی‌دهد.

مسکو می‌افزاید: عملیات‌های نظامی در خاک کشورهای اروپایی و خاورمیانه، احداث زندان‌های مخفیانه در سراسر دنیا و اجرای سیاست‌های ضد مهاجرتی در سال‌های اخیر از جمله مواردی است که روسیه آن را مصداق زیر پا گذاشتن آزادی‌ها و حقوق بشری توسط ایالات متحده برشمرده است.

وزارت خارجه روسیه تصریح کرده که این موارد نقض حقوق بشر نشان‌دهنده «ماهیت دوگانه» موضع‌گیری دستگاه‌های حاکمیتی آمریکا در خصوص موازین حقوق بشر و همچنین قوانین بین‌المللی است.

در بخش دیگری از این گزارش آمده است که ایالات متحده آمریکا به طور فعالانه از تاکتیک‌های جنگ نیابتی علیه روسیه استفاده می‌کنند که نمونه آن در کمک‌های نظامی گسترده این کشور به اوکراین نمایان است.

گزارش وزارت خارجه روسیه همچنین می‌گوید آمریکا در حال اعمال فشارهای آشکار علیه کشورهای دارای حاکمیت مستقل به بهانه اجرای مکانیسم‌های حقوق بشری است که هدف آن ایجاد ذهنیت منفی علیه فدراسیون روسیه و متحدان و شریکانش در صحنه بین‌المللی است.

کد خبر 6096708

دیگر خبرها

  • ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی استفاده کنند
  • سرکوب آمریکایی‌ها توسط چماقداران ایرانی - یهودی
  • سرکوب آمریکایی‌ها توسط چماقداران ایرانی - یهودی + ویدئو
  • پیشنهاد عجیب ماسک برای برخورد با دانشجویان معترض
  • گزارش جدید وزارت خارجه روسیه از وضعیت دردناک حقوق بشر آمریکایی
  • تجلیل از تصمیم ترکیه در قطع روابط اقتصادی و تجاری با رژیم صهیونیستی
  • تقدیر از تصمیم ترکیه در قطع روابط اقتصادی و تجاری با اسرائیل
  • صندوق سرمایه‌گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود
  • تاکید وزیر خارجه مصر بر تقویت روابط مردمی و گردشگری با ایران
  • پنتاگون اعلام کرد پدافند هوایی اردن را تقویت می‌کند