Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-30@07:58:05 GMT

چرا باید دائم ضد آفتاب استفاده کنیم؟

تاریخ انتشار: ۳ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۸۳۸۲۸۵

به تازگی نتایج یک مطالعه نشان داده است که استفاده منظم از کرم‌های ضد آفتاب خطر ابتلا به سرطان پوست را تا ۴۰ درصد در افراد جوان کاهش می‌دهد. ناطقان: معمولا تابستان فصلی است که همه می‌خواهند به بهترین نحو از آب و هوا استفاده کنند، مسافرت‌های ساحلی بیشتر می‌شود و لباس‌های تابستانی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین بیرون رفتن در روزهای گرم و آفتابی تابستان با آفتاب سوختگی همراه است و می‌دانید که آفتاب سوختگی سبب ابتلا به سرطان پوست، پیری زودرس، پوست چروکیده و بروز لکه‌های تیره روی پوست می‌شود. اما متخصصان پوست توصیه می‌کنند که با استفاده از کرم‌های ضد آفتاب روی صورت و قسمت‌هایی از پوست بدن که در معرض نور آفتاب قرار می گیرند می‌توان این خطرات را دفع کرد.

طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت (WHO) هر ساله در سراسر جهان بین دو تا سه میلیون مورد ابتلا به سرطان پوست غیر ملانوم و ۱۳۲ هزار مورد سرطان پوست ملانوم گزارش می‌شود.آمار نشان می‌دهد که موارد جهانی ابتلا به سرطان پوست ملانوم رو به افزایش است و فاکتورهای اصلی که فرد را در معرض ابتلا به آن قرار می‌دهد با قرار گرفتن در معرض نور خورشید و سابقه آفتاب سوختگی مرتبط است.


همچنین بررسی‌ها نشان می‌دهد مردانی که روزانه از قرص آسپرین مصرف می‌کنند در مقایسه با افرادی که روزانه این مسکن رایج را دریافت نمی‌کنند دو برابر بیشتر در معرض ابتلا به سرطان پوست ملانوم هستند.

همچنین در موارد بسیار نادری خال‌های گوشتی به ملانوم تبدیل می‌شوند که جدی‌ترین نوع سرطان پوست است.گروهی از محققان استرالیایی اظهار داشتند: رابطه بین قرار گرفتن در معرض آفتاب و آفتاب سوختگی بخصوص در دوران کودکی تایید شده و این مطالعه نشان می‌دهد استفاده مرتب از کرم‌های ضد آفتاب از پوست در برابر تاثیرات مضر نور خورشید حفاظت می‌کند.

به گزارش ان دی تی وی، در یک مطالعه اخیر متخصصان به ارزیابی اطلاعات حدود ۱۷۰۰ فرد ۱۸ تا ۴۰ ساله پرداختند که بار دیگر مشخص شد کرم ضد آفتاب روش موثری در حفاظت از پوست و کاهش خطر ابتلا به ملانوم است.
برای انتخاب یک ضد آفتاب مناسب، علاوه بر این که به مواد تشکیل دهنده آن باید دقت کنید، دانستن اطلاعاتی از نوع پوست‌تان و تطابق آن با ضدآفتاب نیز ضروری است.

ضد آفتاب خوب باید بتواند هر دو نوع اشعه فرابنفش یعنی نوع A و نوع B را مسدود کند و در عین حال از نظر زیبایی ظاهری نیز قابل قبول باشد. از دیگر ویژگی‌های یک ضد آفتاب خوب، دوام اثر آن و مقاومت در برابر آب و تعریق است.
برای انتخاب یک ضد آفتاب مناسب بهتر است از یک متخصص پوست مشورت بگیریم. متخصص پوست بر مبنای نوشته‌های روی بروشور فنی و علمیِ درون کرم و همچنین شناخت شرکت‌های تولید کننده کرم ضد آفتاب و همچنین بر مبنای مهارت در شناخت نوع پوست فرد، یک کرم ضد آفتاب مناسب را معرفی می‌کند. منبع: ایسنا برچسب ها: ضد آفتاب ، سرطان پوست ، سازمان جهانی بهداشت

منبع: ناطقان

کلیدواژه: ضد آفتاب سرطان پوست سازمان جهانی بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۳۸۲۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا واکسن سرطان پوست، روی دیگر سرطان‌ها هم جواب می‌دهد؟

ایتنا - پژوهشگران انگلیسی که اولین واکسن سرطان مبتنی بر فناوری نوآورانه «ام‌آر‌ان‌ای» را برای درمان ملانوم یا سرطان پوست آزمایش کرده‌اند می‌گویند این ماده در درمان دیگر سرطان‌ها نیز آزمایش می‌شود.
کتر هدر شاو، محقق ملی هماهنگ‌کننده این کارآزمایی، می‌گوید این تزریق‌ها پتانسیل درمان افراد مبتلا به ملانوم را دارند و در سرطان‌های دیگر از جمله ریه، مثانه و کلیه آزمایش می‌شوند.

این واکسن سفارشی که "نئوآنتی ژن درمانی فردی" نامیده می‌شود، برای تحریک سیستم ایمنی بدن طراحی شده تا بتواند با نوع خاص سرطان و تومور هر بیمار به طور جداگانه مقابله کند.

دکتر شاو می‌گوید: "این یک درمان کاملاً فردی است که برای هر بیمار به صورت اختصاصی ساخته می‌شود. ساختار واکسن با ژنتیک مخصوص تومور آن فرد هماهنگ است."

این واکسن به سیستم ایمنی آموزش می‌دهد تا پادتن‌هایی برای حمله به آنتی‌ژن‌های سلول‌های سرطانی بسازد. برای طراحی آن، نمونه تومور بیمار برداشته شده و دی‌ان‌ای آن توالی‌یابی می‌شود که در این فرآیند از هوش مصنوعی نیز استفاده می‌شود.

نتایج آزمایش‌های مرحله دوم نشان داد احتمال مرگ یا بازگشت سرطان در افرادی که این واکسن را همراه با درمان ایمونوتراپی دریافت کردند، نسبت به گروه کنترل تقریباً نصف (۴۹ درصد) کاهش یافته است.

در این مرحله نهایی کارآزمایی که توسط بنیاد NHS لندن هدایت می‌شود، بیماران هر سه هفته یک بار یک میلی‌گرم از واکسن ام‌آر‌ان‌ای را به همراه دوز دیگری از ایمونوتراپی برای حدود یک سال دریافت خواهند کرد.

فناوری ام‌آر‌ان‌ای پیش از این در تولید واکسن‌های کرونا نیز استفاده شده بود. اکنون محققان امیدوارند با بهره‌گیری از همین فناوری، بتوانند انقلابی در درمان سرطان‌ها به وجود آورند.

دیگر خبرها

  • آیا واکسن سرطان پوست، روی دیگر سرطان‌ها هم جواب می‌دهد؟
  • کمبود ویتامین D چه خطراتی برای زنان دارد؟
  • رازگشایی از ۷ علت ابتلا به سرطان
  • خواص شگفت‌انگیز پوست موز
  • کمبود این ویتامین باعث سرطان پروستات و سرطان سینه می‌شود
  • خواص شگفت‌انگیز پوست موز که شاید از آن بی‌خبری!
  • آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟
  • خواص شگفت‌انگیز پوست موز | چیزهایی که درباره این میوه پرخاصیت نمی‌دانید
  • واکسن سرطان میزان بقا را دو برابر می‌کند
  • معیار انتخاب یک ضد آفتاب مناسب/ مصرف ضد آفتاب در مادران باردار و کودکان چگونه است؟