Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارشگروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ طی سال‌های اخیر و با پیگیری‌های ویژه فرماندهان ارشد ارتش جمهوری اسلامی ایران، روابط نظامی کشورمان با نیرو‌های مسلح کشور‌های مختلف و قدرتمندی، چون هند و چین، ارتقاء چشمگیری یافته است و در طول این مدت، حضور یگانهایی، چون ناوگروه‌های کشور‌های مذکور ر. بنادر ایران و تمرین‌های مشترک با آن‌ها نشان داده در صورت پیگیری درست و عزتمندانه، آن‌ها نیز علاقمند به توسعه روابط نظامی با کشورمان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با گذشت کمتر از دو سال از حضور ۲ فروند شناور هندی در منطقه یکم نیروی دریایی ارتش ایران به نام‌های «گانگا اف ۲۲» و «تریکند اف ۵۱» بار دیگر، شناوری از این کشور وارد آب‌های ایران شده و ناو محافظ «تارکاش» به مدت ۳ روز در بندرعباس اقامت خواهد داشت و میهمان کشور ما خواهد بود.

بیشتربخوانید:طلسم نصب پدافند موشکی بومی روی ناوشکن‌های ایرانی شکسته شد/ «صیاد» به شکار اهداف دریایی می‌رود +تصاویر 

این ناو از جمله فریگت‌های پیشرفته نیروی دریایی هند است که از طراحی پنهانکار و قدرت آتش بالایی برخوردار است. INS Tarkash با شماره بدنه F. ۵۰ از کلاس شناور‌های Talwar بوده و توسط شرکت روسی بالتیک در سنت پترزبورگ ساخته شده است. نیروی دریایی هند ۶ فروند از این ناو‌ها را سفارش داده و هر ۶ فروند را نیز در حال حاضر در خدمت دارد.

این ناو‌های محافظ جزو اولین شناور‌های هندی به حساب می‌آیند که در آن از طراحی پنهانکار استفاده شده است. این شناور در ۹ نوامبر ۲۰۱۲ خدمت خود را در نیروی دریایی هند آغاز کرده و وزن در حدود ۴۴۴۸ تن، طول آن ۱۲۴ و عرض آن ۱۵ متر است. این شناور دارای حدودا ۱۸۰ نفر خدمه و ماندگاری یک ماهه در دریا است.

این شناور از دو توربین گازی ترکیبی و دو توربین گازی تقویت کننده استفاده می‌کند که در مجموع قدرتی در حدود ۶۴۰۷۰ اسب بخار را برای این شناور ایجاد می‌کند. همچنین این ناو پنهانکار هندی می‌تواند با سرعت ۵۹ کیلومتر در ساعت حرکت کرده و با سرعت ۲۶ کیلومتر در ساعت، می‌تواند ۸۹۸۰ کیلومتر را طی کند.

این شناور هندی از ترکیبی از رادار‌های جستجوگر سطحی، هوایی و کنترل آتش مثل:Fregat M. ۲ EM، ۳ Ts-۲۵ E. Garpun-B، MR-۲۱۲/۲۰۱-۱، JSC ۵ P-۱۰ E. Puma و MR-۹۰ Orekh مجهز و سامانه جنگ الکترونیک TK-۲۵ E-۵ و پرتابگر‌های چف نیز بر روی این شناور نصب شده است. اما در بخش تسلیحات با شناوری رو به رو هستیم که به خوبی تجهیز شده و می‌تواند در برابر اکثر تهدیدات به خوبی از خود دفاع کرده و در عین حال تهاجم موثری را نیز به انجام برساند. سلاح ضد کشتی این شناور ۸ تیر موشک کروز مافوق صوت براهموس است که به صورت مشترک توسط روسیه و هند بر پایه موشک یاخونت طراحی و توسعه یافته است.

این موشک با بردی در حدود ۲۹۰ کیلومتر، سرعت ۳ ماخ و سر جنگی ۳۰۰ کیلوگرمی برای اکثر شناور‌های جنگی دنیا می‌تواند در حد یک تهدید ویژه به حساب آید. در عین حال، این موشک از پرتابگر‌های عمودی در این کشتی شلیک می‌شود.

در بخش ضد هوایی نیز این شناور با ۲۴ تیر موشک Shtil-۱ (گونه دریایی موشک‌های Buk) مجهز شده که توان درگیری با اهداف هوایی تا فاصله ۵۰ کیلومتر و ارتفاع ۱۵ کیلومتر را دارند. هچنین ۸ تیر موشک ضد هوایی ایگلا -۱ ایی نیز با هدایت فروسرخ بر روی این ناو نصب شده است.

در بخش توپها، این ناو هندی به یک قبضه توپ ۱۰۰ میلی متری A-۱۹۰ E. با نواخت ۸۰ تیر دقیقه و برد ۲۰ کیلومتر علیه اهداف سطحی و ۱۵ کیلومتر بر علیه اهداف هوایی مجهز است. دو توپ ۳۰ میلی متری و ۶ لول مدل AK-۶۳۰ با نواخت تیر ۵ هزار گلوله در دقیقه نیز وظیفه دفاع نزدیک از آنرا بر عهده دارند.

۲ پرتابگر دو لول ۵۳۳ میلی متری اژدر و همچنین راکت‌های ضد زیردریایی RBU-۶۰۰۰ نیز در بخش جنگ ضد زیردریایی این ناو فعال هستند. این شناور همچنین توان حمل یک فروند بالگرد از مدل‌های کاموف ۲۸، کاموف ۳۱ یا Dhruv را دارد.

با توجه به اینکه در برنامه حضور ناوگروه‌های کشور‌های مختلف در ایران، موضوعاتی، چون تمرین مشترک نیرو‌های دو کشور نیز پیش بینی می‌شود، در صورت تحقق این موضوع طبق روال گذشته، فرصت کم نظیری نصیب کارکنان جوان نیروی دریایی ارتش می‌شود تا بتوانند از نزدیک با خصوصیات یک ناو پیشرفته و پنهانکار که مجهز به تجهیزات روز دنیاست، آشنا شده و در عین حال با میهمان نوازی خود، باعث ارتقاء و افزایش مراودات نظامی با یک کشور قدرتمند در عرصه دریا شوند.

منبع:مشرق

انتهای پیام/

ناو محافظ «تارکاش» به مدت ۳ روز در بندرعباس اقامت خواهد داشت

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت دفاع خواندنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۳۸۹۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرایط نامساعد دریا اسکله های گردشگری قشم را تعطیل کرد

تین نیوز

مدیر بنادر و دریانوردی شهرستان قشم اعلام کرد: با توجه به شرایط نامساعد جوی و دریایی در محدوده جزیره هنگام، اسکله های گردشگری کندالو و شیب دراز برای رفت و آمد به این جزیره امروز (پنجشنبه) به طور کامل تعطیل است.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، علی اشتری افزود: در این راستا تمام سفرهای تفریحی از اسکله های یادشده ممنوع است.

وی ادامه داد: بازگشایی این اسکله های گردشگری، منوط به بهبود شرایط جوی و دریایی خواهد بود.

رییس کمیته حمل و نقل دریایی شهرستان قشم توضیح داد: گردشگران از تجمع و آمد و شد در این اسکله ها به طوری جدی خوداری کند.

شهرستان قشم ۱۹ اسکله مسافری، تجاری و گردشگری دارد.

۹ اسکله گردشگری مجاز در مناطق شیب دراز، کندالو، هنگام، لافت، گورزین، سهیلی، طبل، دهخدا و گوران شهرستان قشم فعالیت می کنند.

جزیره هنگام یکی از جزایر شهرستان قشم است که در فاصله هزار و ۳۸۹ متری جنوب شرقی جزیره قشم، ۵۲ کیلومتری جزیره لارک، ۸۱ کیلومتری بندرعباس و ۷۲ کیلومتری جزیره هرمز واقع شده است.

این جزیره زیبای که دارای جاذبه های گردشگری منحصر به فرد به لحاظ محیط طبیعی و محیط دریایی است و به آکواریوم طبیعی در جنوب کشور مشهور است در کنار دلفین ها، پرندگان آبزی، مرجان های دریایی، لاک پشت های منقار عقابی و جبیرهای زیبا (انواع آهوی بومی شبه قاره هند و ایران) زیستگاه سوسمار خاردُم مصری است که در اعماق شن های روان این جزیره زندگی می کند و بیشتر عصرها و شب ها که شن های روی تپه ها خنک تر می شوند به سطح شنزار می آید و البته به ندرت دیده می شود.

شغل بیشتر اهالی این جزیره ماهیگیری است و عده ای هم به عنوان جاشو و ملوان در لنج های ماهیگیری و باری فعالیت می کنند.

اهالی جزیره هنگام همچنین در فصل صید میگو شب ها از سواحل جزیره در زیر نور چراغ «شاه میگو» صید می کنند و بزرگترین و خطرناک ترین صید اهالی جزیره شکار کوسه کر است.

زیارتگاه سید منصور معروف به زیارت سرخ، تاسیسات بندری انگلیسی ها، خانه های متروکه و قدیمی روستای هنگام قدیم، کوه ها و خاک های به رنگ قرمز به نام گَلک که در صنعت سنگ های تزیینی ساختمان و همچنین تهیه مربای که مردم این نواحی به آن سوراخ می گویند کاربرد دارد از جاذبه های گردشگری این جزیره زیبای خلیج فارس است.

جزیره قشم با وسعت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع از تنگه هرمز به موازات ساحل جنوبی ایران به طول ۱۳۵ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر از توابع استان هرمزگان است و ۳۰۰ کیلومتر خط ساحلی دارد.

شهرستان قشم شامل جزیره های قشم، هنگام و لارک با حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در میان آب های خلیج فارس گسترده شده است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • برگزاری همایش آموزش متمرکز زائران حج تمتع در خرم آباد
  • نجات ۲۹ دریانورد در آب‌های هرمزگان
  • رشد ۱۵۰ درصدی تخلیه و بارگیری کالا در بندر نوشهر
  • شرایط نامساعد دریا اسکله های گردشگری قشم را تعطیل کرد
  • ۲۹ دریانورد در آب‌های هرمزگان نجات یافتند
  • بومی‌سازی دوربین های ضد انفجار برای صنعت دریایی در شرکت دانش‌ بنیان
  • ◄ ایجاد طرح جامع بندر شهید حقانی به عنوان قطب مسافری و تفریحی
  • فعالسازی خط مسافری دریایی خرمشهر به بصره
  • فعالیت ۲۰ ایستگاه تخلیه و بارگیری ریلی در بندر امام خمینی
  • ۶۶۰ هزار مسافر در بنادر شرق هرمزگان جابه‌جا شد