Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴-عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی مطرح کرد: وقتی با یک لایحه قاطعانه مخالفت می‌شود به چه علت بار دیگر آن را به مجلس می‌فرستند؟ هم وقت مجلس گرفته می‌شود و هم مسئولینی که این لوایح را پیگیری می‌کنند، چرا به جای این لوایح به مسائل عمده و مهم‌تر پرداخته نشود؟ درحال حاضر وقت به حواشی کشیدن دولت و مجلس نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدرضا بادامچی در خصوص لایحه تفکیک وزارتخانه تعاون، کار و رفاه اجتماعی که اخیرا دولت آن را مطرح کرده است، اظهار داشت: نمی‌دانم کدام دستگاه لوایح اینچنینی را چندباره پیگیری می‌کند، چراکه این لوایح چندبار دیگر به کمیسیون آمد و با رای قاطع نمایندگان رد شد و از دستور کار کمیسیون هم خارج شد. 

وی افزود: سوال من این است وقتی با یک لایحه قاطعانه مخالفت می‌شود به چه علت بار دیگر آن را به مجلس می‌فرستند؟ هم وقت مجلس گرفته می‌شود و هم مسئولینی که این لوایح را پیگیری می‌کنند، چرا به جای این لوایح به مسائل عمده و مهم‌تر پرداخته نشود؟ درحال حاضر وقت به حواشی کشیدن دولت و مجلس نیست

عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه آئین‌نامه‌های وزارت خانه‌هایی که ادغام شدند هنوز نوشته نشده که باز آنها را جدا کنیم، تصریح کرد: اگر ادغام وزارتخانه‌ها بد بود چرا از اول از آن استقبال کردند؟ 

وی خاطرنشان کرد: تفکیک وزارت خانه‌ها جز افزایش بروکراسی و افزایش حجم دولت نتیجه‌ای ندارد مطمئنا مجلس هم رای نخواهد داد. من نمی‌دانم به چه علت این طرح‌ها مطرح می‌شود؟ درحال حاضر این لایحه خلاف برنامه و سیاست‌های کلی نظام  است. 

بادامچی با اشاره به اینکه ادغام وزارتخانه‌ها با هدف چابک کردن دولت و عدم عریض و طویل شدن آن صورت گرفت، اظهار کرد: ما باید مدیریت‌های کلان‌نگر و شرکتهای بزرگ با اهداف بزرگ را پرورش دهیم، ادغام وزارتخانه‌ها هزینه داشته و باید هم انجام می‌گرفت. این تصمیمات هیچ رویکرد اصلاحی ندارند. 

وی افزود: در اکثر نقاط دنیا درکنار هم بودن وزارت کار و تعاون پذیرفته شده است، تفکیک وزارتخانه‌ها راه حل خوبی برای حل مشکلات نیست.

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 بادامچی تفکیک وزارتخانه ها اخبار مهم اخبار روز جدیدترین اخبار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۳۹۳۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر اسبق آموزش و پرورش: آقای صحرایی از خدا پروا کنید

به گزارش خبرآنلاین از کانال خبری چندثانیه، محسن حاجی میرزایی وزیر اسبق آموزش و پرورش در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «جناب آقای صحرایی، حفظ صندلی لرزان وزارت و پوشاندن ناکارامدی‌ها ارزش آن را ندارد که شأن و شرافت انسانی خود را پایمال کنیم. آنچه درباره سند ۲۰۳۰ و سند تحول در دولت قبل گفته‌اید نادرست است و تعدی در حق کسانی که دلسوزانه و مجدانه برای تحقق تحول در آ.پ تلاش کرده اند. از خدا پروا کنید.»

مرادصحرایی، وزیر اموزش و پرورش مدتی قبل درباره سند 2030 گفته بود: «وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه مرگ سند ۲۰۳۰ در این دولت اجرایی شد، اظهار داشت: البته هنوز هم بودند کسانی که به ۲۰۳۰ اعتقاد داشتند؛ این افراد حتی در بدنه وزارتخانه هم بودند، زیرا این سند به عنوان یک رویکرد در بخشی از دولت پیشین وجود داشت و در حالی برای آن ردیف بودجه و دفتر در نظر گرفته بودند که برای اجرای سند تحول بنیادین ردیف بودجه وجود نداشت.

صحرایی با یادآوری اینکه این رویکرد دولت قبل پس از تذکرات رهبر معظم انقلاب حتی مورد اعتراض نمایندگان مجلس نیز قرار گرفته بود، اظهار داشت: بخشی از وزرای پیشین به سند تحول بنیادین اعتقاد داشتند جدی هم کار کردند ولی سند ۲۰۳۰ از بین نرفت تا دولت آقای رئیسی روی کار آمد و در بدنه اجرایی وزارتخانه به طور قطع مرگ سند ۲۰۳۰ رقم خورد.»

٤٧٢٣٦

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903065

دیگر خبرها

  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ
  • ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد
  • اولین سخنگوی وزارت خارجه؛ زاده هوش مصنوعی
  • وزیر اسبق آموزش و پرورش: آقای صحرایی از خدا پروا کنید
  • حق مسکن افزایش پیدا کرد؟ | توضیحات مهم مدیرکل روابط کار وزارت تعاون
  • بانکی‌پور، نماینده مجلس: در لایحه حجاب تمام دوربین‌های ادارات دولتی و خصوصی باید به فراجا وصل شوند
  • برنامه هفتم پیش از پایان مجلس یازدهم به دولت ابلاغ می‌شود
  • چند درصد بودجه آموزش و پرورش صرف پرداخت حقوق می شود؟ | بیشترین جهش بودجه ای در این وزارتخانه
  • کوچ پرستاران از بخش دولتی به خصوصی
  • مهاجرت پرستاران از بخش دولتی به خصوصی/ مشکلات پابرجاست