Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-04-26@10:14:47 GMT

بوی بد زیر بغل نشانه خطرناک ترین بیماری هاست

تاریخ انتشار: ۳ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۸۳۹۸۸۹

بوی بد زیر بغل نشانه خطرناک ترین بیماری هاست

رکنا: بوی بد عرق زیر بغل نشان دهنده بیماری های مختلف است.

آیا میدانید زیر بغل اطلاعاتی را در مورد سلامت کلی بدن نشان دهد؟ زیر بغل ناحیه ای از بدن است که به دلیل غدد تعرقی نیاز به بهداشت زیادی دارد چو ن موجب بوی بد میشود و چون در این ناحیه موهای زائد می روید باید مراقب بحث زیبایی هم باشیم.

شایدممکن است ندانید اما حقیقت این است که زیربغل توانایی فرستادن پیام های هشدار سلامتی Health را داردبخصوص وقتی با عدم تعادل هورمون ها یا سلامت لنف ها مواجه هستید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علت خطرناک بوی بد زیر بغل

بوی بد زیر بغل در بیشتر افراد رایج است و ممکن قبلا تجربه کرده باشید، تجمع عرق زیر بغل محل مناسبی برای رشد باکتری ها که باعث بوی اسید می شود این بو به آسانی با حمام کردن روزانه و اسپری های خوشبو کننده و مامها از بین می رود اگرچه اگر این بو قوی و همیشگی باشد احتمال تیروئید یا تغییرات هورمونی را نشان می دهد، اگر این بو شبیه میوه گندیده یا لاک باشد ممکن است بدن افت قند داشته باشد و بوی بد همیشگی بدن ممکن نشانه دیابت Diabetes هم باشد.

دلیل خارش زیر بغل

این حالت معمولابعد از اصلاح با تیغ یا در نتیجه استفاده از خوشبو کننده ها ایجاد می شود اما باید هوشیار باشید که گاهی این خارش های طولانی مدت زیربغل که بالک های قرمزوسلولهای مرده همراه است نشانه رشد قارچ در این محل است بنابراین در چنین شرایطی باید به پزشک Doctor مراجعه کنید.

جوش زیر بغل خبر از چه می دهد؟

محل گرم ومرطوب زیر بغل خطر عفونت را بالا می برد که رشد این قارچ ها باعث جوش وخارش قرمزی در این ناحیه میشوداین عکس العملها ممکن است در نتیجه ی آلرژی و گرمای زیاد و یاسایئدگی پوست ایجاد شود.

درد زیربغل به غدد ارتباط دارد

درد در زیر بغل ممکن است ناشی از دردماهیچه هابر اثر فعالیت های کششی باشد و معمولا در افرادی که وسایل یا وزنه های سنگین بلند می کنند ایجاد می شود .درد در این افراد با کمی استراحت تسکین میآبد اما اگر این درد دائمی باشد و رفته رفته بیشتر شود باید با پزشک مشورت کنید ، گفتنی است در برخی موارد ممکن است نشانه تورم غدد لنف یازخم در این ناحیه باشد.

توده و تورم زیربغل

توده های کوچک که در زیر بغل ایجاد میشود شبیه جوش است ، وقتی که فولیکول ها مسدود می شوند و اجازه بیرون زدن و رشد مورا ندارند به وجود می آیدو اندکی دردناک است و اگر به موقع درمان نشود عفونت می کند وبجای از بین بردن موها باموچین یا مومک از روشی استفاده کنید که موها دوباره بروید بنابر سایز و اندازه لنف ورم به سادگی از بین میرود.

در زیر بغل غدد زیادی وجود دارد که باید هنگام بیماری به ان توجه زیادی کرد چون به نوعی هشدار جدی است در واقع اگر لنف وتوروم برای چندین روز یا هفته زیر بغل باشد می تواند نشانه ای از عفونت وحتی سرطان باشدبنابراین نشانه ها را جدی بگیرید و به پزشک مراجعه کنید.

 

منبع: رکنا

کلیدواژه: سلامت مهم ترین های 24 ساعت سلامت زیبایی سلامتی Health دیابت Diabetes پزشک Doctor سرطان آلرژی خطرناک هشدار بیماری عفونت لنف زیربغل عکس فیلم جوان حوادث مجلس شورای اسلامی من زندگی زن شوهر دار ایران تهدید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۳۹۸۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مواظب این موجود خطرناک باشید!

مالاریا بیماری خطرناکی است که از طریق نیش پشه آنوفل به فرد منتقل می شود و فرد را حتی تا از دست دادن جان پیش می برد.

به گزارش فارس، امروز روزجهانی مبارزه با مالاریاست.بیماری مالاریا یکی از شایع ترین بیماری های منتقله است که به علت حضور انگل تک یاخته بنام پلاسمودیوم در خون انسان ایجاد می شود.

پلاسمودیومها در داخل گلبولهای قرمز خون رشد می کند و پس از رشد ، تكثیر کرده و موجب پاره شدن گلبولهای قرمز خون و بروز علائم مالاریا می شود.
 
همه گیری شناسی

هر سال در جهان 500– 300 میلیون نفر به مالاریا مبتلا می شوند و از این تعداد بیش از 1میلیون نفر جان خود را از دست می دهند. 

در دنیا هر ثانیه ، یعنی در گفتن هر کلمه مالاریا تعداد 10 کودک برای مبارزه با مرگ در اثر مالاریا پنجه نرم می کنند.

کل موارد مالاریا در جهان بیش از 5 برابر مجموعه ( سل ، ایدز ، سرخك ، جذام ) است. عامل بیماری انگلهای تک سلولی بنام پلاسمودیوم می باشد.

در ایران 19 گونه پشه آنوفل شناخته شده که 7 گونه آن ناقل بیماری هستند .پشه های آنوفل بیشترین زمان خونخواری را در شب انجام می دهند.

پیام طبرسی، متخصص بیماری‌های عفونی و فلوشیپ عفونت در نقص ایمنی در آستانه 25 آوریل مصادف با ششم اردیبهشت گفت: مالاریا را یک بیماری انگلی شایع در جهان برشمرد که حذف آن یکی از اهداف سازمان جهانی بهداشت است.

این استاد دانشگاه با اشاره به وضعیت شیوع مالاریا در ایران گفت: این بیماری در سال‌های دور شیوع گسترده‌ای در کشور داشت اما با بهبود وضعیت بهداشت در مناطق روستایی و آندمیک مالاریا و تلاش کارشناسان بهداشت محیط و شبکه‌های بهداشتی در سالیان اخیر تا آستانه ریشه کنی مالاریا پیش رفتیم.
 
 طبرسی افزود: بیماری مالاریا جزو بیماری های بومی محسوب می‌شود اما به مناطق خاصی اختصاص دارد.

به گفته وی روند ریشه کنی مالاریا در چند سال گذشته به دلیل همسایگی با کشورهای مالاریا خیز در حاشیه جنوب شرقی کشور(افغانستان و پاکستان)، شیوع کرونا و اختصاص تمام ظرفیت شبکه های بهداشتی به کنترل کرونا دچار اختلال شد به نحوی که امسال آمار مبتلایان به مالاریا افزایش داشته است.
 
این متخصص بیماری‌های عفونی دانشگاه خاطرنشان کرد: به طور کلی مالاریا در ایران در یک وضعیت کنترلی نسبتا خوبی قرار دارد اما در برخی مناطق به خصوص مناطق جنوب شرقی متاسفانه شاهد افزایش موارد ابتلا در یکسال گذشته بودیم که وزارت بهداشت در تلاش است بیماری را در آن مناطق کنترل کرده و در راستای ریشه کنی و حذف بیماری گام بردارد.

وی با بیان این که مالاریا انواع مختلفی دارد، ویواکس و فالسیفارم را دو نوع مهم آن عنوان کرد که ویواکس معمولا باعث بروز بیماری خفیف تری می‌شود اما فالسیفارم معمولا باعث ایجاد بیماری خیلی شدید و حتی گاهی کشنده می‌شود.

روش انتقال بیماری

استاد بیماری‌های عفونی دانشگاه با اشاره به انتقال مالاریا از طریق پشه آنوفل گفت: پشه آنوفل در آب‌های راکد و مناطقی که دارای وضعیت نامناسب بهداشتی هستند تکثیر می‌یابد.
 
وی افزود: پس از گزش فرد مبتلا به مالاریا توسط پشه آنوفل، انگل بیماری وارد بدن پشه می شود و این پشه با گزش‌ سایر افراد می تواند بیماری را به آنان منتقل کند و به این ترتیب باعث گسترش بیماری شود.

طبرسی خاطرنشان کرد:انتقال بیماری فقط از طریق پشه آنوفل است و فرد به فرد صورت نمی گیرد. به این معنا که در مناطقی که این پشه وجود ندارد حتی اگر فرد مبتلا به مالاریا وجود داشته باشد بیماری منتقل نمی شود.

 طبرسی، مناطق آندمیک مالاریا در ایران را محدود به استان‌های جنوب شرقی کشورهم مرز با افغانستان و پاکستان برشمرد که شیوع و عدم کنترل مناسب مالاریا در این کشورها و وجود مراودات با ایران باعث انتقال مالاریا در استانهای جنوب شرقی کشور شده است.

به گفته این متخصص بیماری های عفونی در سایر نقاط کشور انتقال محلی مالاریا نداریم و اکثر موارد بیماری در استان‌های جنوب شرقی کشور و مسافران به این استان‌ها مشاهده می شود. برخی مبتلایان نیز سابقه سفر به کشورهای مالاریاخیز نظیر کشورهای آفریقایی، هند، پاکستان و... داشتند و در بازگشت به میهن دچار علایم بیماری شدند.

علایم بیماری

این استاد بیماری‌های عفونی دانشگاه علایم بیماری مالاریا را شامل تب، لرز و تعریق برشمرد و گفت: مسافرانی که به مناطق مالاریاخیز عزیمت کردند اگر در بازگشت دچار علایمی نظیر تب، لرز و تعریق شدند در اسرع وقت باید به مراکز بهداشتی یا پزشک متخصص عفونی مراجعه کنند تا از نظر مالاریا مورد بررسی قرار گیرند.

تشخیص

به گفته طبرسی تشخیص دقیق بیماری از طریق آزمایش خون، تهیه لام خون محیطی و مشاهده اجزای انگل در آزمایشگاه انجام می شود. در مراکز بهداشت نیز تست سریع مالاریا برای تشخیص بیماری انجام می‌شود.

درمان

این متخصص بیماری‌های عفونی دانشگاه با اشاره به وجود درمان‌های موثر برای مالاریا تاکید کرد: در صورت تشخیص زودرس، بیماری بدون عارضه درمان می شود اما حتما دوره درمان باید تکمیل شود.
 
به گفته وی درصورت عدم شناسایی به موقع ، شدید شدن بیماری و افزایش میزان درصد انگل در خون فرد متاسفانه بیماری خطرناک و کشنده شده و با عوارض زیادی همراه خواهد بود.

پیشگیری

این استاد دانشگاه تاکید کرد: افرادی که از مناطق غیرآندمیک به مناطق آندمیک مالاریا سفر می‌کنند باید نکات ایمنی و حفاظتی را برای پیشگیری از ابتلا به بیماری رعایت کنند.

پیام طبرسی به افرادی که قصد سفر به استان‌های جنوب شرقی ایران و یا کشورهای مالاریاخیز دارند تاکید کرد قبل از سفر به این مناطق می توانند با رعایت چند نکته مهم و ساده از ابتلا به مالاریا پیشگیری کنند.

وی خاطرنشان کرد: این افراد با هماهنگی مراکز بهداشتی می توانند داروی پیشگیری از ابتلا به مالاریا مصرف کنند.

 طبرسی استفاده از محافظ‌های فیزیکی، پشه بند، پمادهای دفع کننده پشه، توری برای پنجره و درها، استفاده از پوشش‌ برای مناطقی از بدن که در معرض گزش پشه است را از جمله نکاتی برشمرد که می توانند خطر گزش پشه آنوفل و ابتلا به بیماری را کاهش دهند.
 
طبرسی  کنترل مالاریا را وابسته به وضعیت بهداشتی محیط دانست و یادآور شد که هرچه تلاش شهرداری ها و متولیان بهداشت محیط جامعه در راستای بهبود وضعیت بهداشتی محیط بیشتر باشد، منجر به کاهش مخزن‌های این پشه خواهد شد و در نتیجه کنترل و ریشه کنی بیماری مالاریا موفق ترخواهد بود.

دیگر خبرها

  • آنچه باید درباره سندرم ناخن زرد بدانید
  • آنچه باید سندرم ناخن زرد بدانید
  • سندرم ناخن زرد چیست؟
  • مواظب این موجود خطرناک باشید!
  • بی‌خوابی نشانه چه بیماری‌هایی است؟
  • درد قفسه سینه نشانه چه بیماری است؟
  • ۸ نشانه ظریف که نشان می‌دهد دوست‌تان پشت سر شما صحبت می‌کند!
  • نشانه‌های کمبود ویتامین K
  • جزییاتی از بیماری ترانه علیدوستی و علل عمده آن | آیا خطرناک است؟
  • شوکه‌کننده: ابتلای ستاره اتلتیکو به یک بیماری خطرناک