Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛  محمد مهدی قاسمی رییس سازمان جهاد کشاورزی فارس درکارگروه آب کشاورزی این استان با بیان اینکه بر اساس گزارشات واصله قطع برق چاه‌های کشاورزی باعث ورود خسارت به بدنه چاه‌های کشاورزی، خرابی شناور‌ها و الکتروپمپ‌های منصوب در چاه‌ها، افزایش مصرف آب، انرژی و برق گردیده و موجب ضرر و زیان و تلفات بیشتر در مرغداری‌ها و دامداری‌ها شده است، گفت: کشاورزی وظیفه تامین قوت مردم داشته و قرار نیست همه فشار‌ها بر بخش کشاورزی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه در زمان برقی کردن چاه‌ها بر اساس قرارداد منعقده با کشاورزان، ۴ ساعت خاموشی در شبانه روز لحاظ شده و علاوه بر این ۴ ساعت در زمان قطع برق همگانی نیز برق کشاورزی قطع می‌شود، افزود: بیش از ۴ ساعت خاموشی قطعی به برق کشاورزی ندهید، به این شکل فاتحه کشاورزی و چاه‌ها خوانده است.

قاسمی با بیان اینکه کنتور دار کردن چاه‌ها، تنها راه رسیدن به مصرف صحیح آب است، ادامه داد: تا زمانی که آب حجمی به کشاورزان تحویل داده نشود، اضافه برداشت‌ها کماکان ادامه دارد، اگر همه اعتبارات به صورت متمرکز جهت کنتوردار کردن چاه‌ها در پروسه زمانی یک تا دو ساله تخصیص یابد به نفع استان است.

وی اظهار داشت: با توجه به گزارشات مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قیروکارزین سازمان آب با هدف دریافت حقابه کشاورزان، رهاسازی آب سد سلمان در زمان مناسب و به میزان لازم را انجام نداد و کشاورزان باکاهش تناژ چغندر پاییزه مواجه و متضرر شدند.

قاسمی افزود: سد سلمان تنها سدی است که آب دارد، در مناطقی که آب نداریم کشاورزان زندگیشان را از دست می‌دهند، به نظر می‌رسد با توجه به جمع بندی دوستان به واسطه اینکه چند کشاورز پول آب ندادند، حق نداریم آب بقیه کشاورزان را ببندیم آب باید رها سازی شود و موازات آن اگر کسی قرارداد دارد و پول آب را پرداخت نمی‌کند بر اساس قانون با آن‌ها برخورد شود.

وی بیان کرد: برای جلوگیری از کشت برنج در سطح استان اقدامات سازمان جهاد کشاورزی کار‌های مختلف و متنوع انجام شده است.
این مقام مسئول با اشاره به اقدامات صورت گرفته برای کاهش سطح زیر کشت برنج، افزود: با توجه به اینکه کشت این محصول معیشت مردم بوده، امکان و توان جلوگیری صد در صد از کشت برنج یک سال وجود ندارد.

او با بیان اینکه جهاد کشاورزی همواره یار و مددکار کشاورزان بوده، کشاورز باید در دستگاه‌های دولتی پشت و پناهی داشته باشد، افزود: در اجرای کاهش سطح زیر کشت برنج بر اساس مصوبه هیئت وزیران، ستاد بحران و کارگروه آب و کشاورزی، به تمام کشاورزانی که بیش از ۳۰ درصد کشت کردند اخطار کتبی داده شد، در شهرستان‌ها لیست آن‌ها به فرماندار و دادستان ارائه شد.

رییس سازمان جهاد کشاورزی فارس تصریح کرد: در اقدامات اجرایی تمام کسانی که اقدام به آتش زدن کاه و کلش کردن به محیط زیست و دادستانی معرفی شدند.

معاون هماهنگی امورعمرانی استانداری فارس هم گفت:: ۴ ساعت خاموشی به برق کشاورزی، با رعایت تمام نکات فنی به منظور جلوگیری از خسارت به کشاورزان و چاه‌هایشان اجرا شود.

عنایت اله رحیمی در ارتباط با رهاسازی سهمیه کشاورزی سد سلمان، گفت: فارغ از اینکه افرادی حقابه خود را پرداخت نکردند، باقی مانده ۱۵ میلیون متر مکعب آب سد رهای شود و با افراد خاطی مطابق قانون برخورد شود.

وی در ارتباط با مسلوب المنفعه کردن چاه‌های غیر مجاز، خطاب به مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای استان فارس گفت: با رعایت مباحث امنیتی، به شدت در موضوع ورود پیدا کنید، قانون معطل نماند و دادگاه هم به شدت همکاری می‌کند.
انتهای پیام/ر

سد سلمان تنها سدی است که آب دارد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جهاد کشاورزی قطعی برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۴۰۸۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیران استان بوشهر برای رفع مشکلات کشاورزان پای کار باشند

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی مهر انگیز ظهر شنبه در نشست شورای حفظ حقوق بیت المال گفت: اجرای رفع تداخلات طبق پیگیری‌های صورت گرفته رشد بسیار خوبی از سال ۱۴۰۱ تاکنون داشته است.

وی گفت: طبق تعهد هر شهرستان هفته‌ای دو پلاک باید به دبیرخانه کمیسیون ارسال کند تا این کار بسیار مهم اتمام و در راستای صدور سایر اراضی کشاورزی اقدام شود.

رئیس کل دادگستری استان بوشهر افزود: با وجود کمبودهای زیاد از جمله در حوزه تجهیزات به ویژه سخت افزاری همه مدیران پای کار هستند و کار برای مردم است مردمی که انقلابی‌تر و جهادی تر هستند.

وی در خصوص صدور اسناد کشاورزی بیان کرد: تاکنون ۷۶ درصد اسناد کشاورزی دارای سند شدند.

کد خبر 6089937

دیگر خبرها

  • تلاش ها برای تحقق تابستان بدون خاموشی در قم
  • درخواست پیشکسوت پرسپولیس از مدیران باشگاه
  • حمید درخشان: برای تمدید قرارداد اوسمار عجله نکنید
  • از کوچه‌باغ تا باغ‌کاجی | طرشت هنوز به باغ‌هایش معروف است
  • فهرست شورای ائتلاف با شروع زمان تبلیغات منتشر می‌شود
  • مدیران استان بوشهر برای رفع مشکلات کشاورزان پای کار باشند
  • خاموشی موتورپمپ‌های کشاورزی رفسنجان از ۹ اردیبهشت
  • تهدید به بازنگری در دکترین هسته‌ای؛ آیا امیدی برای توافق باقی مانده؟
  • گلایه مردم از عدم اتمام آسفالت ریزی محور پلدشت به مرگنلر 
  • آبیاری دغدغه مهم کشاورزان گندم کار در شهرستانهای شوش و کرخه است