Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-05@16:15:14 GMT

تلاش برای بالابردن قوه فهم دانش‌آموزان متوقف نشود

تاریخ انتشار: ۳ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۸۴۲۴۷۵

تلاش برای بالابردن قوه فهم دانش‌آموزان متوقف نشود

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان گفت: در مدارس باید سعی بر بالابردن قوه فهم دانش‌آموزان متوقف نشود و همواره کوشش شود تا درک آنان با آموزش‌های مناسب بالا برود.

به گزارش خبرنگار گروه واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی خبرگزاری آنا از کرمان، حمدالله منظری توکلی در جلسه روش‌های تعلیم و فنون تدریس و آشنایی با قوانین و مقررات سما به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان گفت: «معلمان باید بر پنج رکن آموزش و پرورش یعنی هدف، برنامه، روش، وسیله و ارزشیابی اشراف کامل داشته باشند و در رکن اول یعنی هدف، تعلیم و تربیت متعالی، تربیت عبد صالح است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان تاکید کرد: «باید به دروسی که بن‌مایه مهارت زندگی دارند توجه خاص بشود و به گونه‌ای کاربردها تعلیم داده شود که دانش‌آموزان قادر باشند به سهولت علم کسب‌شده را در زندگی روزمره به کار ببرند و از آن بهره‌مند شوند.»

منظری توکلی خاطرنشان کرد: «تعلیم با هم زیستن از مهم‌ترین مباحث است که احترام و حرمت به یکدیگر، خانواده و جامعه را دربر می‌گیرد و این مهم توجهی ویژه می‌طلبد.»

وی با تاکید بر پرورش دانش‌آموزانی خودآغازگر، خودمشاهده‌گر، خودکنترل، خودارزیاب و خودقضاوتی گفت: «امروزه التفات به سرمایه انسانی از اهمیت بیشتری نسبت به سرمایه فیزیکی برخوردار و هدف تربیت انسان خوب است.»

جلسه روش‌های تعلیم و فنون تدریس و آشنایی با قوانین و مقررات سما با حضور رئیس سما دانشگاه آزاد اسلامی و جمعی از کارکنان سما در واحد کرمان برگزار شد.

انتهای پیام/4062

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۴۲۴۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اساس و توسعه هر کشور، توجه به آموزش و پرورش و تربیت نسل جوان است

ایسنا/لرستان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد گفت: پایه و اساس و توسعه هر کشور، توجه به آموزش و پرورش و تربیت نسل جوان است.

محمدرضا معظمی گودرزی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: دوازدهم اردیبهشت‌ماه، سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری، که به احترام نام و مجاهدت‌های این معلّم بزرگ حوزه و دانشگاه، «روز گرامی‌داشت مقام معلم» نام گرفته است، فرصتی برای تجلیل از شان والای معلم و استادانی است که عاشقانه و صادقانه در عرصه تعلیم، تربیت و پژوهش همت می گمارند.

وی خاطرنشان کرد: بی‌شک پایه و اساس و توسعه هر کشور، توجه به آموزش و پرورش و تربیت نسل جوان است؛ و با عنایت به نقش محوری و اساسی معلم در تربیت نسل جوان و اعتلای دانش و فرهنگ در جامعه، باید در نظر داشت که تکریم معلمان و اساتید، تکریم جامعه است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد اضافه کرد: تولید پایدار علم و دانش و آموزش و تربیت نیروی متخصص، لازمه‌ پیشرفت و آبادانی کشورها بوده این مسئولیت سنگین بر دوش معلمان جامعه نهاده شده است. دانشگاه به عنوان اولین حلقه از زنجیره‌ تولید دانش و اساتید به عنوان مجاهدان خط مقدم این زنجیره، سزاوار تکریم و قدردانی هستند.

معظمی گودرزی بیان کرد: معلم آینه دانایی، ترجمان معرفت و نماد تعهد در تاریخ بشریت است. اوست که چگونه اندیشیدن، چگونه انتخاب کردن و چگونه زیستن را می‌آموزد.

وی ادامه داد: معلم بودن، تنها در انحصار معلومات نیست، بلکه افزون بر معلومات و تخصص، باید با هنر آزاد اندیشی عجین شده باشد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد تصریح کرد: نقش محوری معلّمین و استادان در آگاهی بخشی به جامعه و تعلیم و تربیت نسل جوان، بر کسی پوشیده نیست و مسئولیت سنگین تولید علم و دانش، اندیشه ورزی و تربیت نیروی متخصص برای پیشرفت و آبادانی کشور عزیزمان  بر دوش آنان است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تعلیم و تربیت احیاکننده تمدن عظیم اسلامی است
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه‌پرور در مدارس سما ضروری است
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه پرور در مدارس سما ضروری است
  • اساس و توسعه هر کشور، توجه به آموزش و پرورش و تربیت نسل جوان است
  • معلمان الگوی خوبی برای دانش آموزان باشند
  • حدود ۳ هزار نفر جذب آموزش و پرورش البرز می شوند
  • اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها محور اصلی تعلیم و تربیت اجتماعی هستند
  • علم و دانش‌پایه و اساس سعادت و اقتدار یک کشور است
  • معلم اساسی‌ترین عامل تحقق اهداف نظام تعلیم و تربیت است
  • مهمترین مأموریت آموزش و پرورش تربیت تمام ساحتی است