Web Analytics Made Easy - Statcounter

سازمان امنیت آلمان نسبت به وجود "ده‌ها هزار نفر آماده خشونت" در این کشور هشدار داد. شمار افراط‌گرایان به بالاترین تعداد رسیده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از دویچه‌وله در گزارش سازمان امنیت و اطلاعات آلمان اعلام شده که شمار افرادی که در آلمان با انگیزه‌های سیاسی آماده انجام اعمال خشونت‌آمیز هستند در سال‌های اخیر به نحو بی‌سابقه‌ای افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هورست زهوفر، وزیر کشور آلمان روز سه‌شنبه گزارش سازمان امنیت و اطلاعات این کشور را درباره رشد گرایش‌های افراطی در آلمان در سال ۲۰۱۷ میلادی ارائه داد. در این گزارش به رشد بی‌سابقه گروه‌های افراطی راست و چپ و گروه‌های اسلامگرای تروریستی اشاره شده است.

زهوفر گفت: «این گزارش نشان می‌دهد که ما باید از خود در در حوزه‌های گوناگون حفاظت کنیم.»

اسلامگرایی تروریستی

به گفته وزیر کشور آلمان در سال گذشته میلادی ۷۷۴ اسلامگرای افراطی آماده رفتار خشونت‌آمیز در آلمان شناسایی شده‌اند. این رقم تاکنون نشان‌دهنده بیشترین تعداد خشونت‌گرایان در گروه‌های اسلامگرا در آلمان بوده است.

بر اساس این گزارش، در بین سال‌های ۲۰۱۶ تا ۲۰۱۷ تعداد اعضای گروه‌های افراطی سلفی در این کشور از حدود۹۷۰۰ به ۱۱ هزار نفر افزایش یافته است.

گزارش سازمان اطلاعات و امنیت آلمان نشان‌دهنده این است که بیش از هزار اسلامگرای افراطی برای پیوستن به گروه‌های تندرو از آلمان به سوریه و عراق سفر کرده‌اند. حدود یک سوم این تعداد به آلمان بازگشته‌اند.

زهوفر خاطر نشان کرد که سازمان امنیت آلمان اعمال این افراط‌گرایان را به طور کامل زیر نظر دارد. او گفت که تا به حال سرویس‌های امنیتی آلمان توانسته‌اند شماری از نقشه‌های این اسلامگرایان را شناسایی و خنثی کنند. وزیر کشور آلمان تاکید کرد: «ما باید با اخراج افراد خطرناک کمی جدی‌تر باشیم.»

به گفته هانس گئورگ ماسن، رئیس اداره فدرال حفاظت از قانون اساسی آلمان (دستگاه اطلاعاتی کشور) اسلامگرایان افراطی به طور عمده در شهرهای برلین، فرانکفورت و در منطقه اطراف رودخانه‌های راین و روهه، درغرب  آلمان متمرکز هستند.

گروه‌های چپ افراطی

به نظر کارشناسان امنیتی آلمان تعداد افراد آماده اعمال خشونت در گروه‌های چپ افراطی نیز در سال گذشته به ۹ هزار نفر رسیده است که نشاندهنده بالاترین تعداد در سال‌های گذشته است.

در سال گذشته ۱۶۴۸ فعالیت خشونت‌آمیز از سوی این افراد گزارش شده است که در مقایسه با سال پیش از آن نمودار ۳۷ درصد افزایش داشته است. حمله به نیروهای پلیس نیز از سوی چپ‌گرایان افراطی در سال گذشته با ۱۱۳۵ مورد افزایش ۶۵ درصدی داشته است.

در سال پیش در مجموع حدود ۲۹ هزار و ۵۰۰ نفر در آلمان از هواداران گروه‌های چپ افراطی بوده‌اند.

زهوفر به ویژه در این ارتباط به اعمال خشونت‌آمیز گروه‌های چپ افراطی در تظاهرات هنگام برگزاری نشست سران گروه بیست در هامبورگ اشاره کرد.

راست‌گرایان افراطی

تعداد اقدامات گروه‌های راست افراطی در آلمان در سال گذشته از ۱۶۰۰ به ۱۰۵۴ مورد کاهش یافته است. دلیل این امر کم شدن تعداد اقامت‌گاه‌های جمعی ویژه پناهجویان در آلمان است. این مراکز به طور عمده هدف حمله گروه‌های راست افراطی آلمان بودند. این نوع حملات از ۹۰۶ مورد در سال ۲۰۱۶ به ۲۸۶ مورد در سال ۲۰۱۷ رسیده است.

به گفته وزیر کشور آلمان "خشونت از سوی گروه‌های راست افراطی همچنان افزایش یافته است." ماموران امنیتی آلمان ۱۲ هزار و ۷۰۰ مورد اقدام خشونت‌آمیز از سوی گروه‌های افراطی راست در سال پیش را گزارش کرده‌اند. این رقم بیشترین تعداد اعمال خشونت‌آمیزاز سوی راست‌گرایان از سال ۲۰۱۴ را نشان می‌دهد. در این سال شمارش و نگهداری مدارک اقدامات خشونت‌آمیز از سوی گروه‌های افراطی راستگرا آغاز شده است.

در سال گذشته تعداد اعضای گروه‌های افراطی راست نیز از ۲۳ هزار و صد نفر به ۲۴ هزار نفر رسیده است.

در گزارش سازمان امنیت آلمان آمده است که گروه‌های افراطی راست در منطقه خاصی متمرکز نیستند و به طور پراکنده در تمام کشور فعالیت می‌کنند. در این گزارش به ویژه نسبت به فعالیت وسیع راستگرایان افراطی در شبکه‌های اجتماعی و گروه‌های موسیقی برای جوانان ابراز نگرانی شده است.

شهروندان رایش (رایشس بورگر) و خشونت‌های فردی

در سال ۲۰۱۷ حدود ۱۸ هزار نفر در این حوزه‌ها فعال بوده‌اند که ۵ درصد آنان (حدود ۹۵۰ نفر) راست افراطگرا هستند. در میان این افراد ۱۲۰۰ نفر مجوز حمل سلاح دارند. اجازه داشتن سلاح از ۴۵۰ نفر از این افراد بازپس گرفته شده است.

جنبش "شهروندان رایش" مشروعیت دولت آلمان را به رسمیت نمی‌شناسند و خود را تابع نظام "رایش قیصری" می‌دانند. به همین دلیل طرفداران این جنبش از پرداخت مالیات و جریمه و نیز پیروی از احکام و مصوبات دادگاه‌های آلمان سر باز می‌زنند.

بر اساس ایدئولوژی این جنبش راست‌گرای افراطی، نظام حکومتی "رایش آلمان"، بر پایه مرزهای "رایش قیصری آلمان" و یا بر پایه خطوط مرزی ۱۹۳۷ هنوز معتبر است و به حیات خود ادامه می‌دهد.

نگرانی ماموران امنیتی آلمان این است که "شهروندان رایش" از راه‌های غیرقانونی به انبارهای سلاح‌های گرم دست پیدا کنند.

تقریبا سه چهارم  فعالان خشن "رایشس‌بورگر" را مردان و یک چهارم آنان را زنان تشکیل می‌دهند. سه چهارم این افراد بالای ۴۰ سال دارند.

فعالیت جاسوسان خارجی

سازمان امنیت آلمان بر این نظر است که روسیه، چین و ایران از جمله کشورهایی هستند که در سال گذشته افرادی را برای کسب اطلاعات به آلمان اعزام کرده‌اند. در این فهرست نام کشورهای غربی نیز به چشم می‌خورد. هدف این جاسوسان به طور عمده جمع‌آوری اطلاعات از اعضای گروه‌های اپوزیسیون کشور خود بوده است که در آلمان زندگی می‌کنند. 

مراکز یا بنیادهای آلمانی نیز در سال گذشته هدف حمله سایبری قرار گرفته‌اند. از جمله این نهادها می‌توان از بنیاد فریدریش ابرت یا بنیاد کونراد آدناور نام برد. همچنین ۲۳ حمله سایبری به دانشگاه‌های آلمان گزارش شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام آلمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۴۲۵۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان/ تهران آخر هفته بارانی می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، فریبا گودرزی کارشناس سازمان هواشناسی به پیش‌بینی وضعیت آب و هوای روز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه اظهار کرد: در استان‌های ایلام، لرستان، کرمانشاه و چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویر احمد، فارس، کردستان، همدان، آذربایجان غربی، اصفهان و ارتفاعات البرز مرکزی در مازندران، بارش باران، رعدوبرق و وزش باد شدید موقتی پیش‌بینی شده است.

وی افزود: فردا این وضعیت علاوه بر مناطق مذکور برای در استان‌های بوشهر، کرمان، هرمزگان، خلیج فارس و تنگه هرمز نیز رخ می دهد.

کارشناس سازمان هواشناسی گفت: برای روز پنج‌شنبه به غیر از استان‌های ساحلی دریای خزر، زنجان، قزوین، البرز و تهران که وقوع رگبارهای پراکنده دارند در سایر مناطق کشور، بارش‌های قابل ملاحظه در پیش است.

رفیعی در ادامه بیان کرد: روز جمعه نیز در جنوب و جنوب شرق بارش ها پراکنده است اما در سایر مناطق کشور بارش ها قابل ملاحظه خواهند بود.

به گفته کارشناسی سازمان هواشناسی؛ شدت بارش ها که در حد هشدار نارنجی است برای امشب در نیمه جنوبی ایلام و لرستان، شمال خوزستان، جنوب غرب آذربایجان غربی و کردستان پیش‌بینی شده است که سیلابی شدن مسیرها و طغیان رودخانه ها را در پیش دارد. لذا هموطنان در این مناطق باید تمهیدات لازم را در نظر داشته باشند.

وی افزود: تا روز پنج شنبه آب های جنوب کشور مواج و طوفانی پیش‌بینی شده است و در چهار روز آینده در مناطقی از سیستان و بلوچستان، کرمان، خراسان جنوبی و یزد در بعضی از ساعات وزش بادهای شدید همراه با گرد و خاک را داریم.

تهران آخر هفته بارانی می‌شود

وی افزود: از روز پنجشنبه تا شنبه علاوه بر افزایش ابر در بعضی ساعات بارش باران، گاهی به‌صورت رگبار و رعد و برق در سطح استان مورد انتظار است؛ همچنین طی روز پنجشنبه کاهش محسوس دما پیش بینی می شود.

کد خبر 6093192 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • صدور هشدار جدی به رنگ نارنجی برای ۵ استان کشور
  • این کشور رکورددار سوء مصرف الکل در کودکان و نوجوانان شد
  • هشدار هواشناسی به این ۵ استان جدی است
  • هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان/ تهران آخر هفته بارانی می‌شود
  • تشدید اختلاف میان انگلیس و امارات بر سر سودان
  • ترکیب منچستریونایتد متحول می‌شود/ ۳ بازیکن فروشی نیستند
  • هشدار رئیس دانشگاه آزاد به ناهنجاری در انتخاب رشته دانشگاهی
  • نخست وزیر اسپانیا: استعفا نخواهم کرد
  • تشدید انتقادها از خشونت پلیس آلمان علیه حامیان فلسطینیان
  • سال گذشته گرم‌ترین سال در جهان ثبت شد