Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه «ایران باید براساس برنامه‌های توسعه‌ای سالانه ۵ هزار مگاوات برق تولید کند»، گفت: اگر بر اساس برنامه‌های توسعه‌ای در کشور عمل می‌شد، اکنون شاهد اعمال خاموشی‌های گسترده در کشور نبودیم.

هدایت‌الله خادمی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: ایران کشوری است که طبق برنامه‌های توسعه‌ای باید سالانه ۵ هزار مگاوات برق تولید می‌کرد و اگر بر این اساس عمل می‌کرد، مشکلی در بحث تامین برق کشور و اعمال خاموشی‌های گسترده به وجود نمی‌آمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این زمینه تنها در سال ۸۹ توانستیم ۵ هزار مگاوات مدنظر را تولید کنیم و در سال‌های بعدی شاهد روند کاهشی تولید بودیم. در دو سال گذشته نسبت به این مساله هشدار دادیم که اگر به بحث تولید توجه نشود، در کشور با مشکل خاموشی مواجه خواهیم شد.

این عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با اشاره به دلایل اعمال خاموشی‌ها در کشور تصریح کرد: حداکثر میزان تولید برق کشور ۵۱ هزار و ۵۰۰ مگاوات و میزان مصرف برق کشور در پیک مصرف حدود ۵۸ هزار مگاوات است. در این زمینه حدود ۶ هزار مگاوات کمبود داریم و این میزان باید در کشور مدیریت شود.

خادمی ادامه داد: مدیریت این میزان کمبود به معنی اعمال خاموشی در برخی از شهرهای کشور است تا بتوانیم شرایط را کنترل کنیم. در این زمینه می‌پذیریم که در برخی از استان‌ها مانند استان خوزستان با توجه به شرایط آب و هوایی که دارند، اعمال خاموشی برای مردم بسیار دشوار خواهد بود.

وی با بیان اینکه «برای عدم اعمال خاموشی‌ها باید براساس برنامه‌ایی که کشور داشته نسبت به فراهم‌سازی زیرساخت‌های مورد نیاز تولید برق اقدام کنیم»، گفت: اینکه چرا در طول این سال‌ها بر اساس برنامه عمل نکرده‌ایم به دلیل آن است که این کار را نیز مانند سایر کارها پشت گوش انداخته‌ایم و اکنون کاسه "چه کنم، چه کنم" در دست گرفته‌ایم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام برق خاموشي منطقه خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۴۳۵۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خانه‌های هلال در کشور به ۸۰۰۰ خانه افزایش می‌یابد

مدیرکل توسعه خانه‌های هلال جمعیت هلال احمر کشور از راه‌اندازی بیش از ۷ هزار خانه هلال در استان‌ها خبر داد و گفت: در هفته هلال احمر تعداد خانه‌های هلال در سطح کشور به ۸ هزار خانه افزایش خواهد یافت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، عباس احدپور  صبح امروز در نشست بررسی توسعه کمی و کیفی خانه‌های هلال در سطح استان بوشهر با اشاره به نقش مهم این خانه‌ها در عرصه حل مشکلات جامعه هدف، اظهار داشت: در هفته هلال احمر تعداد خانه‌های هلال در سطح کشور به 8 هزار خانه افزایش خواهد یافت.

وی اضافه کرد: تاکنون بیش از 7 هزار خانه هلال در سه بخش روستایی، شهری و تخصصی راه‌اندازی شده که یکی از نقش‌های مهم آن هنگام وقوع حوادث رسیدگی سریع به آسیب‌دیدگان، دیده‌بانی و اطلاع‌رسانی است.

مدیرکل توسعه خانه‌های هلال جمعیت هلال احمر کشور با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در راستای مشارکت‌های مردمی، گفت: نقش محوری خانه‌های هلال استفاده از ظرفیت‌های موجود در همان مناطق است که در استان بوشهر شاهد این ظرفیت عالی هستیم و باید برنامه پاسخگویی و برنامه هدف‌گذاری مناسب در ادامه راه وجود داشته باشد که در زمان بحران بهترین پاسخگویی ارائه شود.

احدپور با بیان نقش موثر آموزش محور بودن خانه‌های هلال، تصریح کرد: توسعه توان امدادی و آموزشی خانه‌های هلال در سطح کشور به نوعی برنامه‌ریزی بلند مدت به‌شمار می‌آید ، ما امروز شاهد آن هستیم که مردم در زمان حضور حوادث پیشتاز هستند اما این توان و انسان‌دوستانه مردم نیاز به آموزش و مهارت‌آموزی امدادی است.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: امروز اثرگذاری و تأثیرات آموزش مدون را در خانه‌های هلال شاهد هستیم ، وقتی حادثه‌ای در این مناطق رخ می‌دهد همین افراد به عنوان گروه‌های امدادی پیشتاز و ارزیابان اولیه در پاسخ اضطراری به این حوادث حضور پیدا می‌کنند که این مهم در سطح کلان و بحران‌های بزرگتر نیز موثر خواهد بود.

مدیرکل توسعه خانه‌های هلال جمعیت هلال احمر کشور در پایان ضمن قدردانی از تعامل دستگاه‌ها با جمعیت هلال احمر استان بوشهر گفت: آنچه اینجا شاهد هستیم قابل تقدیر است و با توجه به ظرفیت این استان مطمئناً شاهد درخشش‌های بیشتری خواهیم بود.

انتهای پیام/190/

دیگر خبرها

  • تقویت بنیه تولید داخلی کشور لازمه توسعه اقتصادی است
  • دو هزار مگاوات به ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی کشور افزوده شد
  • تصویب ۵ طرح بهبود و توسعه میادین نفت و گاز کشور
  • بررسی و تصویب ۵ طرح بهبود و توسعه میادین نفت و گاز کشور
  • بومی‌سازی تولید پره توربین‌های کلاس F در سال جاری
  • بهره‌برداری از بزرگترین نیروگاه خورشیدی سقفی کشور در مشهد
  • خانه های هلال کشور توسعه می یابند
  • ۵۰ پروژه جدید به ارزش ۲۵ میلیارد دلار برای ایجاد ارزش افزوده در دستورکار وزارت نفت است/ برنامه‌ریزی برای تبدیل متانول به بنزین
  • ۵۰ پروژه جدید برای ایجاد ارزش افزوده به ارزش ۲۵ میلیارد دلار در دستورکار وزارت نفت است/ برنامه‌ریزی برای تبدیل متانول به بنزین
  • خانه‌های هلال در کشور به ۸۰۰۰ خانه افزایش می‌یابد