Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24-علیرضا رحیمی گفت: موضوع تشکیل کمیته مشترک فراکسیون امید و دولت تدبیر و امید بار دیگر در جلسه اخیر میان اعضای فراکسیون امید با روحانی مطرح و با استقبال طرفین روبه‌رو شد. همچنین آقایان روحانی و واعظی نمایندگان دولت برای حضور در این کمیته مشترک را معرفی خواهند کرد.

علیرضا رحیمی، عضو فراکسیون امید با اشاره به برخی دستاوردهای جلسه مشترک فراکسیون امید مجلس و رییس‌جمهور بیان کرد: همان‌طور که پیش از این نیز اعلام شد، در این نشست که صبح روز دوشنبه هفته جاری در نهاد ریاست‌جمهوری برگزار شد، علاوه بر اعضای هیات رییسه فراکسیون امید، برخی از اعضای فراکسیون امید در هیات رییسه مجلس و همچنین برخی از روسای کمیسیون‌های تخصصی عضو فراکسیون امید حضور داشتند و از دولت نیز به‌جز شخص آقای رییس‌جمهور، آقای حسینعلی امیری معاون پارلمانی و محمود واعظی رییس‌دفتر رییس‌جمهور حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این‌که در این نشست موضوعات مهمی ازسوی نمایندگان و همچنین رییس‌جمهور مطرح شد، تاکید کرد که پیش از این بخشی از مسائل مورد بحث ازسوی سخنگو و برخی دیگر از اعضای فراکسیون در اختیار رسانه‌ها قرار گرفته است.

پیشنهاد قدیمی عارف درمورد تشکیل کمیته مشترک فراکسیون امید و دولت

این عضو اصلاح‌طلب هیات رییسه مجلس شورای اسلامی در عین حال از تاکید طرفین بر گسترش روابط و افزایش تعامل میان فراکسیون امید و دولت خبر داد و گفت: یکی، دو سال قبل و در جریان نخستین نشست مشترک هیات رییسه فراکسیون امید و رییس‌جمهور، آقای عارف به‌عنوان یکی از راهکارهای توسعه روابط میان فراکسیون امید و دولت به آقای روحانی پیشنهاد داده بود که کمیته مشترکی میان فراکسیون امید و دولت تدبیر و امید تشکیل شود.

وی اضافه کرد: بنابر پیشنهادی که ازسوی رییس فراکسیون امید در آن زمان مطرح شد، قرار بود با برگزاری جلسات منظم ماهیانه در کمیته مشترک فراکسیون امید و دولت تدبیر و امید، ضمن افزایش تعامل میان دو طرف، مسائل و موضوعات مختلف کشور نیز در این کمیته مشترک به بحث گذاشته شده و پس از بررسی دقیق موضوعات، خروجی و نتیجه در اختیار رییس‌جمهور قرار گیرد.

روحانی تاکید کرده بود جلسات کمیته مشترک هر ۲ هفته، یک‌بار برگزار شود

عضو هیات رییسه فراکسیون امید مجلس همچنین یادآور شد: نکته حائز اهمیت این‌که آقای روحانی در آن زمان، به‌شدت از این پیشنهاد آقای عارف استقبال کرده و متعاقباً تاکید کرده بود که جلسات کمیته مشترک، به‌جای یک نوبت در هر ماه، هر دو هفته یک‌بار تشکیل شود.

نماینده اصلاح‌طلب مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در عین حال اعلام کرد: با این حال، این کمیته مشترک میان فراکسیون امید و دولت تدبیر و امید هرگز تشکیل نشد و درنتیجه امکان بهره‌برداری از این ظرفیت محقق نشد.

وی با بیان این‌که به هیچ عنوان دنبال کشف علت عدم تشکیل این کمیته مشترک نیست، تاکید کرد که قاعدتاً مشغله فراوان رییس‌جمهور و همچنین نمایندگان ازجمله دلائل مغفول ماندن این پیشنهاد بوده است.

احیای پیشنهاد تشکیل کمیته مشترک فراکسیون امید و دولت تدبیر در آینده نزدیک

عضو هیات رییسه فراکسیون امید مجلس با اشاره به یادآوری این پیشنهاد در نشست مشترک اخیر جمعی از اعضای این فراکسیون با رییس‌جمهور، گفت: باتوجه به اهمیت گسترش تعامل هرچه بیشتر در شرایط فعلی، موضوع تشکیل کمیته مشترک فراکسیون امید و دولت تدبیر و امید بار دیگر در جلسه اخیر مطرح شد که با استقبال طرفین روبه‌رو شد که بر این اساس، قرار است این کمیته مشترک در آینده نزدیک تشکیل شود.

روحانی و واعظی اعضای دولت در کمیته مشترک را معرفی خواهند کرد

این عضو اصلاح‌طلب هیات رییسه مجلس بیان کرد: باتوجه به صحبت‌هایی که در این جلسه داشتیم، قرار شد آقای رییس‌جمهور و آقای واعظی رییس‌دفتر ایشان نفراتی را به‌نمایندگی از دولت برای عضویت در این کمیته مشترک معرفی کنند و تعدادی از نمایندگان نیز از طرف فراکسیون امید معرفی شوند و در ادامه، این کمیته مشترک جلسات خود را به‌صورت منظم دنبال کند تا ضمن گسترش تعامل دولت با فراکسیون امید، متعاقباً زمینه توسعه روابط دولت و مجلس نیز فراهم شود.

بررسی لوایح جدید تفکیک وزارتخانه‌ها در کمیته مشترک فراکسیون امید و دولت

رحیمی در پایان گفت: همان‌طور که در یکی، دو روز گذشته نیز اعلام شد، لوایح جدید تفکیک وزارتخانه‌ها در نشست اخیر فراکسیون امید و رییس‌جمهور، یکی از محورهای اصلی گفت‌وگوی طرفین بود که آقای روحانی بر اهمیت آن تاکید داشت و آقای عارف نیز تاکید کرد که درصورت تشکیل هرچه سریع‌تر کمیته مشترک فراکسیون امید و دولت، قاعدتاً این موضوع نیز می‌تواند در دستورکار کمیته مشترک قرار گرفته و درمورد آن تصمیم‌گیری شود.

ایلنا

منبع: ساعت24

کلیدواژه: احمدی نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۴۴۷۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری ششمین اجلاسیه هم اندیشی روحانیون کلان شهرهای کشور در قم

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام‌والمسلمین مرتضی استقامت با اشاره به اهمیت تشکیل فراکسیون مشخص روحانیون عضو شورای شهر اظهار داشت: از بدو تشکیل شورای ششم این دغدغه وجود داشت که روحانیون فراکسیون مشخصی در شوراهای اسلامی شهر در کشور ندارند، با مشورتی که با علما و مراجع دینی در کشور داشته‌ایم، برای تأسیس فراکسیون روحانیون شورای شهرهای کشور استقبال کردند و بر این مهم که این فراکسیون باعث هماهنگی، هم‌افزایی و ایجاد ظرفیت‌های جدیدی را برای خدمت به مردم ایجاد خواهد کرد، تأکید داشتند.

وی از تشکیل فراکسیون روحانیت خبر داد و گفت: با تأکید علما این فراکسیون تشکیل شد و در بدو شورای شهر ششم در مرحله نخست روحانیون عضو شوراهای کلان‌شهرها عضو این فراکسیون شدند.

دبیر فراکسیون روحانیون کلان شهرهای کشور شرایط عضویت در فراکسیون روحانیت را موردتوجه قرارداد و افزود: فراکسیون روحانیت به این معنا که علاوه بر عضویت در شورای شهر، فرد در کسوت و لباس روحانیت و تحصیل‌کرده حوزه علمیه باشد و دغدغه طلبگی و خدمت به مردم داشته باشد.

وی با اشاره به برگزاری پنج اجلاسیه تا به امروز در شهرهای قم، اصفهان، تهران و مشهد، اظهار داشت: دبیر این اجلاسیه عضو شورای شهر قم است و در جلسات گذشته مسائل مختلف فقهی مرتبط با مصوبات شوراهای شهرها، کارهای موفق روحانیون در شوراهای شهر موردبررسی قرار می‌گیرد تا تجربیات موفق در جهت افزایی بیشتر به اشتراک گذاشته شود.

عضو شورای اسلامی شهر قم ادامه داد: در حال حاضر ناظر به جمع بندی که لحاظ گردیده است در حال تدوین اساسنامه فراکسیون می باشیم و تقریباً بخش مهمی از آن انجام‌شده است، همچنین پیگیری بعضی از قوانین دولتی خاصه مربوطه شهرسازی اسلامی و مواردی که با حقوق مردم و قوانین فقهی تضاد دارد، احصا شده و پیگیری می‌شود.

حجت‌الاسلام استقامت یکی از مسائل مهم دیگر را عضویت سایر روحانیون در شوراهای شهرها دانست و بیان کرد: در حال حاضر تنها کلان‌شهر وارد این فراکسیون شده‌اند و به دنبال آن هستیم سایر شهرها که عضو شورای شهر آن‌ها روحانی است وارد این فراکسیون شوند.

وی تعداد اعضای فراکسیون روحانیون را مورد اشاره قرار داد و گفت: کلان شهرهای تهران، اصفهان، قم، بیرجند، کرج، مشهد، تبریز، همدان، بندرعباس، زنجان و یزد و … در حال حاضر عضو این فراکسیون بوده و به دنبال آن می باشیم تا شهرهای بالای صدهزار نفر نیز امکان حضور در این فراکسیون را داشته باشند.

انتهای پیام

کد خبر 6095417

دیگر خبرها

  • برگزاری ششمین اجلاسیه هم اندیشی روحانیون کلان شهرهای کشور در قم
  • اصولگرایان در مجلس آینده یک فراکسیون تشکیل می‌دهند
  • احزاب لبنانی در انتخاب رییس‌جمهور کشورشان تفاهم و تسریع کنند
  • رییس جمهور برتکمیل پروژه نیمه کاره مونوریل و فرودگاه قم تاکیددارد
  • معاون رئیسی: از مجلس فعلی راضی هستیم اما... /در بودجه اختلافاتی بین دو قوه وجود داشت
  • طراحی هواپیمای جت ۱۰۰ نفره به دستور رییس‌جمهور
  • دهقانی از طراحی هواپیمای جت ۱۰۰ نفره به دستور رئیس جمهور خبر داد
  • روحانی: پاسخ من به شورای نگهبان به زودی منتشر می‌شود تا مردم از سطح درک اعضای این شورا از مسائل حیاتی کشور مطلع شوند!
  • ۱۰۰نفر از منتخبان مجلس دوازدهم خواهان تشکیل فراکسیون اکثریت
  • لازم است دغدغه مسکن برای کارگران رفع شود/ هیچ کارخانه‌ای نباید تعطیل شود