Web Analytics Made Easy - Statcounter

اتوبوس مطالبه گری کرمان در شهرک صنعتی شماره ۲ کرمان در محل شرکت تولید قارچ پارس پاژند کریمان حضور پیدا کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، اتوبوس مطالبه گری کرمان، امروز ( 3 مرداد ) با حضور محمد روشنی سالار، مدیر بانک کشاورزی در محل شهرک صنعتی شماره 2 کرمان در محل شرکت تولید قارچ پارس پاژند کریمان حضور پیدا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

محمدرضا محمدی سلیمانی، مدیرعامل شرکت پارس پاژند کریمان در ابتدا با اشاره به اینکه این شرکت دارای 2 هزار و 680 متر میزان سازه آن است، گفت: متراژ این شرکت 6 هزار و 392 متر است که دارای دو فاز تولید قارچ و فرآوری 7 محصول قارچ است که به دلیل نبود سرمایه نتوانستیم فاز دوم را فعال کنیم.

 

وی با اشاره به اینکه تعداد نیروی شاغل این شرکت تا یک ماه گذشته 35 نفر بوده اما به دلیل رکود و تبلیغات منفی علیه قارچ به دلیل یکسری مشکلات در خصوص قارچ سمی در کشور، در حال حاضر این تعداد به 7 نفر رسیده است، افزود: به دلیل عدم فروش قارچ متأسفانه مجبور شدیم نزدیک به 600 میلیون تومان قارچ را خشک کرده و تبدیل به قارچ کنیم و در حال حاضر حساب کارخانه صفر است.

 

مدیرعامل شرکت پارس پاژند کریمان با بیان این مطلب که کل سرمایه گذاری در این مجموعه 2 میلیارد و 600 میلیون تومان بوده که یک میلیارد و 600 میلیون تومان آن از بانک کشاورزی تسهیلات با نرخ 10 و 14 درصد دریافت کرده ایم، اظهار داشت: در هر 2 ماه باید 60 تن محصول تهیه و توزیع شود و میزان سرمایه در گردش در هر 2 ماه مبلغ 250 میلیون تومان باید باشد.

 

محمدی سلیمانی با اشاره به اینکه هرچه پول داشتیم سرمایه گذاری کردیم اما با تبلیغ منفی دچار افت شدید تولید و صادرات محصول شده ایم، ابراز داشت: به دلیل عدم فروش قارچ مجبور شدیم این محصولات را تبدیل به پودر قارچ کنیم که علی رغم مفید بودن آن، اما هیچ جا عرضه نمی شود چون متقاضی ندارد.

 

وی با بیان این مطلب که از بانک کشاروزی تقاضا داریم که به ما مساعدت کند در بازگشت وامی که از این بانک دریافت کرده ایم، تنفس بدهد، خاطرنشان کرد: تمامی دستگاه های موجود در این شرکت ایرانی هستند.

 

در ادامه محمد روشنی سالار، مدیر بانک کشاورزی شمال کرمان با اشاره به اینکه تولید قارچ بازدهی خوبی دارد زیرا مورد نیاز اقشار مختلف جامعه است، افزود: اگر شرکت پارس پاژند کریمان، فعالیت آن بالای 2 سال می بود باتوجه به درآمد خود گرفتار این مشکلات نمی شد.

 

وی با بیان این مطلب که ما باید از شرکت هایی که از کالای ایرانی استفاده می کنند، حمایت کنیم و شرایط را برای اشتغال زایی هرچه بیشتر فراهم کنیم، خاطرنشان کرد: الان این شرکت باید توان خود را بر افزایش تولید، قرار دهد و توسعه و افزایش سایر واحدها را در اولویت های بعدی خود قرار دهد ضمن اینکه تولید قارچ از جمله فعالیت هایی است که با سرمایه گذاری نه چندان زیاد اما دارای بازدهی کوتاه مدت است لذا چنین کارهایی را به سایر اقشار مختلف جامعه توصیه می کنیم.

 

مدیر بانک کشاورزی شمال کرمان با اشاره به اینکه با مدیرعامل شرکت تولید قارچ پارس پاژند کریمان همکاری و مساعدت لازم را می کنیم، اظهار داشت: علاوه بر اینکه به آنان تسهیلات جدید اعطاء می کنیم در زمینه بدهی هایی که دارند نیز ضمن دریافت درصد جزئی از آن، به آنان یک دوره تنفّس داده می شود.

 

وی ادامه داد: طبق گفته مقام معظم رهبری در شرایط کنونی بهترین راهکار توجه به اقتصاد مقاومتی است لذا باید از طریق کالاهای ایرانی جهت رسیدن به تولید اقدام کرد.

پایان پیام/480

منبع: شبستان

کلیدواژه: دهه کرامت مجلس امام رضا ع شانزدهمین جشنواره امام رضا ع مراسم اختتامیه مشهد زلزله کرمانشاه دولت آمریکا ترامپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۴۷۰۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقررات‌زدایی در نزدیکی کارآفرین‌ها / قانون هست اجرا خیر

به گزارش خبرنگار مهر مقررات دست و پاگیر از بزرگترین مشکلات کارآفرین‌ها است. کارآفرین‌ها با وجود قوانین حمایت‌گر و بهبود نسبی شرایط، هنوز هم با موانعی از قبیل اجرای ضعیف و ناقص قوانین، مشکلات مربوط به زیرساخت مانند قطعی برق تولیدی‌ها و بوروکراسی اداری مواجه هستند.

در شرایطی که تولید حرف و هدف اول کشور است؛ بازیگران تولید یعنی تولیدکننده و کارآفرین باید بتوانند کسب و کار خود را راحت راه بیندازند و بعد به سرعت به سمت توسعه آن بروند. برنامه پایش‌، شب گذشته فرصتی را فراهم کرد تا کارآفرین‌ها به صورت زنده و مستقیم از مشکلات‌شان بگویند. از مقررات زائد یا سخت‌گیرانه‌ای که راه رسیدن به تولید را برایشان دورتر کرده است.

مهدی شفیعی قاسمی، اولین مهمان پایش بود. او صاحب شرکتی دانش‌بنیان است و در زمینه انرژی و تجهیزات تکنولوژی برای صنعت نفت و گاز و پتروشیمی و آب فعالیت می‌کند. شرکت او ۱۴ سال پیش به همراه ۲۰۰ فارغ‌التحصیل دانشگاه شریف تأسیس شد. این کارآفرین درباره قوانین و مقرراتی که سد راه کسب و کارش شده است، گفت: «در زمینه‌هایی قانون داریم اما دراجرا ضعیف است. مثلاً یک پروژه‌ای را با هزار زحمت برای کارفرما ارائه می‌دهیم. به بخش ضمانت‌نامه که می‌رسد؛ قانون اجازه می‌دهد که از صندوق‌های پژوهش فناوری استفاده کنیم اما کارفرما که گاهی خصولتی و شبه دولتی است؛ می‌گوید در آئین‌نامه آمده اما چون ریسک دارد نمی‌پذیریم. این باعث می‌شود مثلاً ۵ درصد به هزینه‌های شرکت اضافه شود. قانون جهش تولید دانش‌بنیان حمایت‌های بسیاری را برای تولید دارد. درواقع بالادستی تسهیلات را تصویب می‌کند اما وقتی به بانک‌ها می‌رسد، می‌گویند فقط باید تضمین ملکی بدهید.»

تولید دانش‌بنیان، ضرورت کشور

شرکت‌های دانش‌بنیان در شرایط امروز کشور به دانش‌فنی بسیاری دست‌یافته‌اند که نیاز کشور را به واردات برخی از محصولات، تأمین کرده‌اند. شفیعی، کارآفرین حوزه دانش‌بنیان دراین‌خصوص گفت: «یکی از محصولاتی که تولید می‌کنیم و سطح دانش فنی بالایی دارد؛ زنجیره لوله‌های پی‌وی‌سی است. این لوله‌ها در خانه‌ها و زیرزمین و این موارد استفاده می‌شود. قبلاً این محصول را از اروپا وارد می‌کردیم اما یک روز گفتند که دیگر نمی‌توانیم به ایران این محصول را بدهیم. اگر ما تولید نمی‌کردیم، کل زنجیره کشور دچار مشکل می‌شد. یکی از مسئولان این حوزه می‌گوید تولید دانش‌بنیان در کشور به ضرورت تبدیل شده است.»

شفیعی اذعان داشت که اگر مسئولان بتوانند به شرکت‌های دانش‌بنیان نگاه بیشتری داشته باشند و به طور مثال اگر مجوزی خواستند راحت‌تر و با تشریفات کمتری به او بدهند؛ در حوزه دانش‌بنیان‌ها بسیار رشد خواهیم کرد.

کارآفرین‌ها پای‌کار تولید هستند

مهمان بعدی برنامه پایش چهارم اردیبهشت هم کارآفرین بود. ناصرسادات، کارآفرین حوزه کشاورزی و دام‌پروری است. او کارش را از سال ۸۹ آغاز کرده و حالا به مرحله صادرات محصولات کشاورزی نیز رسیده است.

این کارآفرین از مشکلاتی مانند استعلام‌های موردنیاز برای تأسیس دام‌پروری و گلخانه گله داشت. او درباره یکی از مشکلات زیرساختی مربوط به کسب و کارش گفت: «یکی از مشکلات، قطعی آب چاه‌های کشاورزی است. سال گذشته خیلی از کشاورزان ضرر دیدند؛ زیرا وقتی گلخانه تأسیس می‌شود اگر تنها یک ربع برق نداشته باشد، تمام محصولاتش در گرمای تابستان از بین می‌رود. ما حاضریم برق خانه‌هایمان را قطع کنند اما برق گلخانه قطع نشود.» یکی دیگر از گله‌های این کارآفرین حوزه کشاورزی، وجود رقبای بزرگ و قدرتمندی مانند نهادهای عمومی غیردولتی است.

سادات در انتهای برنامه گفت: «تمام جوانان در همین آب و خاک می‌توانند بهترین تولید را داشته باشند. اگر گله‌ای داریم برای بهتر شدن شرایط است.»

کد خبر 6089241 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • بازديدهای ميدانی و بررسی عملكرد شركت‌ها و دفاتر تاكسيرانی/ توجه ویژه به مشکلات و مسائل تاکسیرانان
  • نمایش توانمندی‌های استان کرمان در ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه سرمایه انسانی صنعت نفت برگزار شد
  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه منابع انسانی صنعت نفت برگزار شد
  • تا پایان سال آینده تهران ۷۵۰۰ اتوبوس فعال خواهد داشت
  • مقررات‌زدایی در نزدیکی کارآفرین‌ها / قانون هست اجرا خیر
  • بیانات رهبر انقلاب در حوزه امنیت شغلی کارگران مهم‌ترین مطالبه کارگری است
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو واحد صنعتی و کشاورزی چهار باغ
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی چهار باغ  
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی شهرستان چهار باغ