Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-09@06:45:57 GMT

ترامپ مثلث افراطی‌سازی علیه ایران شکل داده

تاریخ انتشار: ۳ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۸۴۹۱۵۹

ترامپ مثلث افراطی‌سازی علیه ایران شکل داده

به گزارش جهان نيوز، رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه «رییس‌جمهور آمریکا به دنبال افراطی سازی در مناسبات ایران و آمریکاست»، گفت: آقای ترامپ مثلث افراطی‌سازی متشکل از آمریکا، رژیم صهیونیستی و عربستان را ایجاد کرده آن هم در شرایطی که مردم آمریکا به دنبال ایجاد بحران نیستند.

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه در واکنش به اظهارات اخیر وزیر خارجه و رییس‌جمهور آمریکا، اظهار کرد: پمپئو به دنبال جنگ روانی و ترامپ به دنبال افراطی‌سازی مناسبات ایران و آمریکاست تا ادبیات فاخر ایران بر دیپلماسی عمومی را بر هم زند که نباید زمینه آن را فراهم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: آقای ترامپ مثلث افراطی متشکل از آمریکا، رژیم صهیونیستی و عربستان را شکل داده که هدف آن ایران است. ترامپ به دنبال جلوگیری از افول هژمونی آمریکا در افق ۲۰۲۵، عربستان به دنبال فرار از دموکراسی و رژیم صهیونیستی به دنبال حفظ شرایط امنیتی تا زمان عبری‌سازی زمین‌های اشغالی هستند تا راهی به دنبال توسعه اسرائیل پیدا کنند. در چنین فضایی ما نباید در زمین آن‌ها بازی کرده و وارد فضای افراطی‌سازی شویم.

فلاحت‌پیشه تاکید کرد: ایران برخلاف آمریکا هیچگاه موضعش افراطی‌گری در مناسبات بین‌المللی نبوده است. از طرف دیگر مردم آمریکا هم علیرغم میل دولت این کشور به دنبال افراطی‌گری نیستند که در نظرسنجی اخیر آن‌ها با خروج آمریکا از برجام مخالفت کردند. اکنون نیز ترامپ به دلیل افراطی‌گری در داخل تحت فشار است، ما باید در این وضعیت به سمت گسترش بحران نرفته و در داخل از ظرفیت‌های ضد تحریمی استفاده کنیم.

رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس توضیح داد: معتقدم در مناسبات دوجانبه باید موضوعات اقتصادی را اولویت قرار داد. بر همین اساس ما از معاونت اقتصادی وزارت خارجه خواستیم که هر سه ماه یک بار گزارشی از اقدامات و مناسبات اقتصادی در خارج از کشور به ما ارائه دهد، هر دو هفته هم جلساتی با سفرای ایران در خارج از کشور در موضوعات اقتصادی برگزار می‌کنیم تا در جهت حل اختلافات گام برداریم.

وی توضیح داد: روز گذشته مهمان سفیر روسیه در ایران بودیم، قرار شد دو پروژه مشترک نیروگاه را از طریق روسیه پیگیری کنیم که بخشی از مشکل در روسیه و بخشی از مشکل در داخل ایران رفع شود. باید از این ظرفیت‌ها استفاده کرد که در لوای برجام نادیده گرفته شده بود.

وی با تاکید بر لزوم اجرای قانون رفع موانع تولید، گفت: باید موانع امنیتی در ارتباط با ایرانیان خارج از کشور با داخل رفع شود، بیش از سه میلیون ایرانی با سه تریلیون دلار سرمایه در خارج از کشور وجود دارند که باید از آن‌ها برای حضور در کشور دعوت کرد و فراخوان داد.

فلاحت‌پیشه در پایان گفت: مردم آمریکا با سیاست‌های دولت آمریکا موافق نبوده، آن‌ها دنبال بحران نیستند، چون شش تریلیون دلار هزینه جنگ‌های آمریکا از سال ۲۰۰۱ تا ۲۰۱۱ شد که همه بر دوش مردم آمریکا بود، آن‌ها نمی‌خواهند هزینه دیگری تحمیل‌شان شود کما اینکه باید هوشیاری لازم را داشته باشند.

منبع:ایسنا

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۴۹۱۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امیرعبداللهیان: جایگاه ترکیه در سیاست همسایگی ایران ویژه است

کایهان ترکمن‌ اوغلو، رئیس گروه دوستی پارلمانی ترکیه و ایران که در راس هیئتی پارلمانی به کشورمان سفر کرده است با حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه دیدار و در خصوص روابط و همکاری‌های فی مابین دو کشور گفت‌وگو کرد.

به گزارش ایسنا، وزیر امورخارجه کشورمان در این ملاقات  با ابراز خرسندی از دیدار با نمایندگان مردم شریف و مسلمان ترکیه اظهار داشت: ملت ترکیه جایگاه و سهم شایسته‌ای در گسترش تمدن و فرهنگ اسلامی و اشاعه اخلاق و ارزش‌های انسانی داشته‌اند و امروز هم در حمایت از ملت مظلوم فلسطین نقش موثر دارند.

امیرعبداللهیان جایگاه ترکیه در سیاست همسایگی ایران را ویژه دانست و نقش آفرینی ایران و ترکیه به عنوان دو کشور قدرتمند در ایجاد ثبات پایدار در منطقه غرب آسیا را کلیدی ارزیابی کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان با تمجید از نقش گروه‌های دوستی پارلمانی دو کشور در ارتقای مناسبات دوجانبه، تقویت دیپلماسی پارلمانی و تعاملات مستمر نمایندگان مجالس دو کشور را در پیشبرد دیپلماسی رسمی حائز اهمیت توصیف کرد.

امیرعبداللهیان با اشاره به سفر اخیر رئیس‌جمهور اسلامی ایران به ترکیه و توافقات صورت گرفته در هشتمین نشست شورای عالی همکاری های دو کشور، روند مناسبات در حوزه‌های مختلف را رو به رشد ارزیابی نمود و اظهار داشت: اراده روسای جمهور دو کشور  گسترش مناسبات به ویژه در بعد اقتصادی در راستای منافع مشترک دو ملت است.

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به همکاری‌های نزدیک جمهوری اسلامی ایران با ترکیه در بحران غزه، تصمیم رییس جمهور ترکیه در قطع مناسبات تجاری با رژیم صهیونیستی را اقدامی  موثر و ارزشمند عنوان نمود.

کایهان ترکمن‌ اوغلو، رئیس گروه دوستی پارلمانی ترکیه و ایران نیز در این دیدار با ابراز خرسندی از سفر به جمهوری اسلامی ایران و تقدیر از حسن میزبانی کشورمان اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران همواره یاور مظلومان بوده و در تحولات اخیر غزه و فلسطین شاهد حمایت موثر دولت و ملت ایران از مردم مظلوم فلسطین هستیم و این رویکرد از نظر ما درخور تقدیر و تشکر است.

وی در ادامه حمله تروریستی رژیم اسراییل به سفارت جمهوری اسلامی ایران در دمشق را قویا محکوم نمود و تاکید کرد برای کاهش تنش در منطقه توقف نسل کشی در غزه ضروری است.

کایهان در ادامه با اشاره به روند روبه رشد مناسبات اقتصادی و تجاری دوجانبه و توافقات انجام شده در نشست اخیر روسای جمهور دوکشور در آنکارا، بر حمایت پارلمان ترکیه از ارتقای مناسبات دو کشور، رفع موانع موجود و تسریع در اجرای  توافقات مشترک تاکید کرد.

در این دیدار آقایان متین ارگون، دوغان بکین، بنیامین بزگیک و خانم زحل کاراکوچ دورا اعضای گروه دوستی پارلمانی ترکیه و عادل نجف زاده، رئیس گروه دوستی پارلمانی جمهوری اسلامی ایران و جمهوری ترکیه نیز حضور داشتند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیوند علم و سیاست در دانشگاه‌های ایران علیه صهیونیسم
  • دیدار وزیر خارجه و گروه دوستی پارلمانی ترکیه
  • امیرعبداللهیان: ترکیه جایگاه ویژه‌ای در سیاست همسایگی ایران دارد
  • جایگاه ترکیه در سیاست همسایگی ایران ویژه است
  • امیرعبداللهیان: جایگاه ترکیه در سیاست همسایگی ایران ویژه است
  • دیدار هیات پارلمانی ترکیه با امیرعبداللهیان
  • ازسرگیری مذاکرات رفع تحریم ها نزدیک است؟ | یک دیدگاه متفاوت درباره مثلث ایران، آژانس و آمریکا
  • اتحاد مثلث علیه منافع ایران/ بررسی تأثیرات توافق امنیتی میان آمریکا و عربستان بر روابط سعودی‌ها با ایران
  • بلژیک ورود صهیونیست‌های افراطی را ممنوع می‌کند
  • ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی استفاده کنند