Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان گفت: تا دو سال آینده مشکل کمبود فضاهای آموزشی در شهرستان‌های سنندج، مریوان و بانه برطرف می‌شود. ۰۳ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۶:۴۰ استانها کردستان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، رشید قربانی ظهر امروز در سومین جلسه شورای آموزش و پرورش و پشتیبانی سوادآموزی استان که در سالن شهدای گمنام استانداری کردستان برگزار شد، اظهار داشت: سال گذشته یک میلیارد و 500 میلیون تومان اعتبار ملی بابت خرید تجهیزات و امکانات به مدارس، دبیرستان‌ها و هنرستان‌های استان اختصاص یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به 66 پروژه ملی و 92 پروژه استانی نیمه‌تمام در سطح استان گفت: اتمام 158 پروژه نیمه‌تمام در کردستان نیازمند 130 میلیارد تومان اعتبار است.

سالانه 1700 نفر نیرو در آموزش و پرورش کردستان بازنشسته می‌شوند

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان با اشاره به کمبود نیروی انسانی تصریح کرد: چون استخدام‌های دهه 60 در استان زیاد بوده، سالانه تا یکهزار و 700 نفر نیرو در آموزش و پرورش کردستان بازنشسته می‌شوند در صورتیکه سهمیه نیروهای ورودی جذب‌شده به هیچ عنوان پاسخگوی خبروجی‌ها نیستند.

وی اضافه کرد: از دیگر چالش‌های پیش‌رو این است که در ده سال گذشته افرادهایی به‌صورت موقت و پاره‌وقت در قالب نیروهای حق‌التدریس و طرح مهرآفرین با آموزش و پرورش کردستان همکاری کرده‌اند و سپس جذب شده‌اند که رشته‌های تحصیلی آنان مورد نیاز نیست.

کمبود نیروی انسانی در شهرستان‌های "بانه، سقز، دیواندره و سروآباد"

قربانی افزود: در شهرستان‌هایی همچون بانه، سقز، دیواندره و سروآباد کمبود نیروی انسانی داریم اما در برخی رشته‌ها نیز نیروی مازاد داریم اما باز هم حدود دو هزار و 400 نفر یعنی 10 درصد کل پرسنل متقاضی نقل ‌و انتقال هستند که 400 نفر برای خارج از استان و دو هزار نفر مربوط به داخل استان است.

وی اظهار کرد: از دو هزار نفر پرسنل متقاضی نقل ‌و انتقال به داخل استان، یکهزار و 500 نفر مربوط به شهر سنندج است که مشکلاتی زیادی برای ما ایجاد کرده چراکه از شهرهای محل خدمتی آنان نیز با کمبود نیرو مواجه هستیم.

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان همچنین به کمبود اعتبارات اشاره کرد و گفت: سالانه به هر میزان که اعتبارات استانی به حوزه عمرانی آموزش و پرورش اختصاص یابد، از کشور هم به همان اندازه کمک می‌کنند، بنابراین انتظار داریم که بیشتر به این حوزه توجه شود.

وی با اشاره به کمبود فضاهای آموزشی در استان بیان کرد: تا دو سال آینده مشکل کمبود فضاهای آموزشی در شهرستان‌های سنندج، مریوان و بانه برطرف می‌شود.

انتهای پیام/ش

R7848/P1377/S6,66/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۵۰۹۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت فضاهای آموزشی در مناطق محروم شهرستان دیر

فرماندار شهرستان دیر از همکاری خیرین و مشارکت صنایع در قالب مسئولیت‌های اجتماعی در ساخت فضاهای آموزشی در نقاط محروم شهرستان دیر خبر داد و گفت: در این راستا واحدهای آموزشی در روستاهای محروم بردخون دیر افتتاح و اجرایی شد. - اخبار استانها -

یونس باربرز در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در شهرستان دیر، با بیان اینکه یکی از رسالت‌های مهم صنایع به ویژه شرکت‌ها و مجتمع‌های بزرگ صنعتی توجه به مناطق پیرامونی است، اظهار داشت: در این عرصه شهرستان دیر در جوار منطقه ویژه پارس جنوبی دارای مشکلات مختلفی در زمینه زیرساخت‌های مورد مطالبه مردم است.

وی یکی از مطالبات مهم مردم در نقاط محروم شهرستان دیر را فضاهای آموزشی و ورزشی دانست و بیان کرد: در این حوزه در نشست با خیرین و شرکت‌های مختلف صنعتی و تولیدی طرح‌های مورد نظر برای اجرا ارائه شده است.

فرماندار دیر با اشاره به ساخت فضاهای آموزشی با همکاری خیرین و صنایع همجوار شهرستان دیر خاطرنشان کرد: با همکاری خیرین و مشارکت صنایع در قالب مسئولیت‌های اجتماعی در ساخت فضاهای آموزشی در نقاط محروم شهرستان دیر واحدهای آموزشی در منطقه بردخون دیر افتتاح شد.

باربرز از افتتاح فضای آموزشی در قالب 2 کلاس درس در روستای سجادیه بخش بردخون با اعتبار 10 میلیارد ریال خبر داد و گفت: این طرح در راستای افزایش جمعیت دانش‌آموزان و نیاز شدید این منطقه به فضای آموزشی با همکاری شرکت پتروشیمی متانول در شهرستان دیر احداث شده است.

فرماندار دیر تأکید کرد: با توجه به کمبود اعتبارات دولتی، برای ساخت کلاس درس نیازمند همکاری و مشارکت خیرین و شرکت‌های پیرامونی شهرستان دیر هستیم.

وی ضمن قدردانی از همکاری شرکت پتروشیمی متانول دیر در ساخت این واحدهای آموزشی اضافه کرد: این صنعت نیز یک مدرسه شش کلاسی با اعتبار 150 میلیارد ریال در روستای اولی شمالی شهرستان دیر اجرایی کرده است.

باربرز با اشاره به نیاز مردم محله « خور خندل » دیر به مدرسه تأکید کرد: تفاهم‌نامه احداث مدرسه 12 کلاسی در 2 طبقه توسط شرکت پتروشیمی متانول شهرستان دیر منعقد شده و به‌زودی عملیات اجرایی آن آغاز خواهد شد.

انتهای پیام/190

دیگر خبرها

  • چالش کمبود معلم و نیرو در مازندران رفع شده است
  • اضافه شدن هزار و ۴۸۰ نیروی جدید به آموزش و پرورش خراسان جنوبی
  • کمبود معلم در هرمزگان ‌برای همیشه برطرف شود
  • کمبود ۶۰ هزار مربی پرورشی در مدارس کشور/ ۱۱ هزار مربی پرورشی جذب می‌کنیم
  • مسکن مهر دامغان نیازمند ۲ مدرسه است
  • سرانه فضاهای آموزشی هرمزگان افزایش می‌یابد+فیلم
  • هوشمندسازی ۴۰۰ کلاس درس در بردسکن
  • دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج
  • پیش‌بینی می‌کنیم سال آینده کمبود نیروی انسانی نداشته باشیم
  • ساخت فضاهای آموزشی در مناطق محروم شهرستان دیر