Web Analytics Made Easy - Statcounter

پنچمین اتوبوس مطالبه گری استان کرمان میزبان اصحاب رسانه و مدیر کل امور شعب بانک های کشاورزی در استان کرمان بود که این بار این اتوبوس راهی شهرک خضراء کرمان شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  راه آرمان پیش از ظهر امروز پنچمین اتوبوس مطالبه گری استان کرمان میزبان اصحاب رسانه و  مدیر کل امور شعب بانک های کشاورزی در استان کرمان بود .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اتوبوس مطالبه گری این بار راه  دیدار از یک کارخانه را جهت رفع مشکلات مالی و سرمایه در گردش  طی نمود و به شهرک صنعتی شماره دو خضرا کرمان وارد شد و در مقابل بزرگترین کارخانه تولید کننده قارچ در جنوب شرق کرمان توقف کرد.

احمد رضا محمدی سلیمانی مدیر عامل کارخانه تولید قارچ پارس پاژند کریمان در دیدار با خبرنگاران و مدیر عامل امور شعب بانک ها ی کشاورزی استان کرمان گفت : این واحد تولیدی با 6 هزار متر مربع زیر بنا و با تعداد 7 کارگر در حال فعالیت است اما شوک بازار در خصوص نخریدن قارچ توسط مردم با شایعاتی که در خصوص قارچ و سمی بوند آنها منتشر شد ضربه بسیار سختی را به ما وارد کرد و هر چه سرمایه داشتیم و فارچ کاشته بودیم را کسی نخرید و مجبور شدیم آن را تبدیل به پور قارج کنیم اما هنوز نتوانستیم این محصولات خود را نیز به بازار عرضه کنیم زیرا مجوز جهاد کشاورزی استان را نداریم .

محمدی سلیمانی در ادامه افزود:در ابتدای امر 2 میلیارد و 600 میلیون تومان سرمایه در گردش داشتیم که توانستیم از بانک کشاورزی 1 میلیارد و 600 میلیون تومان تسهیل کنیم اما اکنون با عدم فروش محصول تمام سرمایه در گردش خود را از دست داده ایم و با هزینه های گران کمپوست عملا نتوانسته ایم بذری برای کشت دوباره قارچ بخریم .

وی ادامه داد : این واحد تولیدی تماما ایرانی است و بالطبع از تمامی دستگاه هایی که داخل ایران تولید می شوند استفاده شده است لذا ما هرگز مشکل تامین قطعات نداریم زیرا در ایران تولید و حتی تعمیر می شوند و تا توانستیم اقتصاد مقاومتی و حمایت از کالای ایرانی را اجرایی کنیم اما عملا شایعه مسمویت قارچ کارگران ما را از 30 نفر به 7 نفر تقلیل داد که این امر بزرکترین ضربه به ما بود .

وی ضمن گلایه از منتشر کنند گان قارچ سمی گفت : گر چه خوردن قارچ محلی سمی با قارچی که 100 درصد به شیوه ارگانیک در محیط کارخانه تولید می شود متفاوت است لذا نشر دهندگان نامی از نوع قارچ نمی بردند و مرتب می گفتند قارج نخورید سمی است  لذا این امر سبب شد که 200 تن قارچ تولید شده ارگانیک و زحمت دست کارگران کرمانی و صرفه ان هم انرژی روی دست ما بماند و بازار عملا ما را پس بزند که مجبور شویم قارچ تازه خود را به فراوری دیگری تبدیل کنیم .

محمدی سلیمانی به مدیر شعب بانک کشاورزی استان کرمان توضیح داد:طرح های توسعه ایی زیادی داریم اما متاسفانه عدم فروش محصول و پایان پذیرفتن سرمایه در گردش کارخانه سبب شده است دیگر سالن های تولید را زیر کشت دوباره نبریم و دست به عصا حرکت کنیم در حالی که ظرفیت اسمی تولید ما 200 تن است اما ما عملا نزدیک به 360 تن محصول برداشت می کنیم ان هم با افزودن تعداد طبقات کشت که تا ارتفاع 6 تایی و در دو ردیف با امتیازی نزدیک به 12 تخت کشت در هر سالن می توانیم برداشت 360 تنی انجام دهیم .

وی ادامه داد : ما در عید گذشته نیز که نوسانات پولی و مالی بود هیچ مشکلی نداشتیم و بازار خیلی خوب از ما خرید می کرد و ما به شهرهای دور و نزدیک قارچ صاد رمی کردیم و عملا توانستیم  کل تسهیلات دریافتی از بانک را باز پس دهیم اما شوک بازار عملا ما را نامید کرد در حالی که می توانیم هز 2 ماه 60 تن قارچ از کارخانه صادر و به بازار عرضه کنیم اما عدم سرمایه در گردش ما را اندکی نا امید کرده است .

سلیمانی تاکید کرد:آب شهرک توسط شرکت شهرک ها تصفیه می شود را دوباره توسط دستگاه های تصفیه 100 درصد ایرانی تصفیه می کنیم؛زیرا تولید قارچ ارگانیک شعار ماست و برای رسیدن به این مسئله هیچ کوتاهی نخواهیم کرد؛ چرا که سلامتی مردم و مواد غذایی که آنها مصرف می کنند را باید تضمین کنیم؛ بنابراین در این امر آب را دیونیزه می کنیم و برای پرورش قارچ 100 درصد طبیعی برنامه ریزی می کنیم .

مدیر عامل شرکت پارس پاژند کریمان گفت: با تسهیلات سرمایه در گردش و دو دوره تنفس باز پس گیری اقساط توسط بانک کشاورزی هم می توانیم که تا 150 نیرو را به کار بگیریم و هم طرح های توسعه ایی همچون نان و خمیر قارچ که مخصوص زنان باردار و کودکان 6 تا 2 سال است را اجرایی کنیم؛البته در طرح توسعه ایی قصد داریم که خط تولید ، کنسرو قارچ ، قارچ و ذرت ، قارچ و لوبیا ، و مایع ماکارونی ، و پودر قارچ را هم که از پایه های اصلی سوپ و انواع غذاها خواهد بود را راه اندازی کنیم .

محمد روشنی سالار در پاسخ به مدیر عامل کارخانه پارس پاژند کریمان گفت : بسیار خرسندیم که یک جوان ایرانی توانسته است طرح پرورش قارچ ارگانیک را با دستگاه هایی تماما ایرانی با کمک بانک کشاورزی راه اندازی کند لذا بانک کشاورزی به این جوان که توانسته است موفقیت های خوبی را به دست آورد کمک خواهد کرد زیرا در این واحد سرانه اشتغال برای هر نفر 50 میلیون تومان است و یک اشتغال زایی با سرمایه کم اما تولید زیاد می تواند به اقتصاد کمک ویژه ای کند

مدیر امور شعب بانک کشاورزی در ادامه افزود : این واحد تولیدی در راستای منویات مقام معظم رهبری حرکت کرده است و با خرید دستگاه های ایرانی و بالطبع خدمات قطعه ایی و پس از فروش دستگاهها  از این شرکت ها سبب می شود که شرکت ها و کارگران دیگر هم در این مسیر ارتزاق کنند و چرخ تولید همزمان بچرخد واز کار نایستد لذا دو پیشنهاد برای این واحد تولیدی داریم اینکه در ابتدا تنها به کاشت و تولید قارچ اهتمام ورزد به مدت یکسال و دوم اینکه از اغاز طرح توسعه ایی خود داری کند زیرا عملا با شوک بازار مواحه شده است و سرمایه اصلی خود را ازدست داده است .

وی در پایان خاطر نشان کرد با یک سال تلاش مستمر در کاشت قارچ و برداشت قارچ میدر این واحد می تواند سرمایه اصلی از دست رفته خود را دوباره به دست آورد؛ لذا در این مسیر بانک هم حاضر است هم تسهیلات سرمایه در گردش را به شما پرداخت کند هم یک تنفس یک دوره ایی به شما با دریافت وجهی اندک بدهد تا بتوانید کار کنید اگر خوش حساب باشید دوباره یک تنفس دیگر هم به شما داده خواهد شد؛ لذا از این طرح ها با تمام توان استقبال می کنیم چه اینکه صاحب این طرح فردی توانمند بوده است و تنها شوک بازار سبب خسارت به وی شده است نه عدم مدیریت و ناکارآمدی .

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۵۱۵۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خراسان رضوی در نصب برق خورشیدی چاه‌‎های کشاورزی پیشگام است

علیرضا خدابنده مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی گفت: خراسان رضوی در راستای ابلاغیه وزارت نیرو مبنی بر نهضت «تولید محصول سبز با برق سبز» با هدف ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی برای تامین برق چاه‌های کشاورزی، نصب این نیروگاه‌ها را به عنوان اولین استان و پیشرو در این طرح آغاز کرد.

او افزود: مدیریت بار در روز‌های اوج بار تابستان سال ۱۴۰۳ و همچنین ضرورت حمایت از تولید پایدار محصولات کشاورزی از دیگر اهداف ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی برای تأمین برق چاه‌های کشاورزی در استان خراسان رضوی است، در این راستا دارندگان چاه‌های کشاورزی می‌توانند با مراجعه به ادارات برق شهرستان‌ها نسبت به ثبت نام برای دریافت پنل‌های خورشیدی اقدام کنند.

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی ادامه داد: یکی از استان‌های پیشتاز در حوزه نصب و بهره برداری از نیروگاه‌های خورشیدی خراسان رضوی است و تاکنون هزار و ۱۲۱ نیروگاه خورشیدی انشعابی به ظرفیت ۱۰.۵ مگاوات در استان نصب شده است.

خدابنده بیان کرد: برنامه امسال نیز نصب حدود ۵۰۰ واحد نیروگاه خورشیدی ویژه مشترکان در خراسان رضوی است.

او تصریح کرد: به این منظور مقرر شده است با هدف انسجام بخشی و هم افزایی فعالیت‌های نصب نیروگاه‌های خورشیدی برای چاه‌های کشاورزی، کمیته راهبری این نهضت در هر شهرستان تشکیل و به صورت هفتگی نشست‌های خود را برگزار کرده تا مسیر راهبری طرح تا قبل از آغاز روز‌های پیک تابستان ۱۴۰۳ هموار گردد.

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی تاکید کرد: با اجرای نهضت نصب نیروگاه‌های خورشیدی برای چاه‌های کشاورزی گامی موثر در جهت کاهش ناترازی‌های تابستان و تولید پایدار محصولات کشاورزان عزیز برداشته تا رضایت این قشر ایثارگر نیز تأمین شود.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • داورزن هزار و ۷۰۰ نفر شتر دارد
  • بزرگترین مزرعه پرورش ماهی در مشگین شهر احداث می شود
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها برای تحقق رشد تولید
  • خراسان رضوی در نصب برق خورشیدی چاه‌‎های کشاورزی پیشگام است
  • بسترسازی برای پرداخت کلیه تسهیلات خرد بانک توسعه تعاون از طریق تی تی پلاس
  • پرورش شتر؛ ظرفیت مغفول مانده در داورزن است
  • مالیات عایدی بر سرمایه در بازار خودرو چه اثری دارد؟
  • بزرگترین میدان عرضه دام‌ زنده در تربت جام راه‌اندازی شد
  • اولین اثر بانکی شدن پرسپولیس: تهاتر پاداش AFC
  • چتر حمایتی بانک کشاورزی بر سر کشاورزان کردستانی + فیلم