Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، ' محسن مهرعلیزاده ' روز چهارشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش استان اصفهان، برون سپاری فعالیت های این اداره کل را خواستار شد و افزود: این کار نیاز به تغییر نگرش مردم برای سرمایه گذاری در آموزش و پرورش دارد.
وی اتکا به منابع داخلی استان و برون سپاری برخی از فعالیت ها را راهبردی مناسب برای اجرای برنامه های آموزش و پرورش استان اصفهان دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


استاندار اصفهان تصریح کرد: باتوجه به هزینه های جاری و عمرانی بالای آموزش و پرورش و کمبود نسبی اعتبارات برای شروع سال تحصیلی جدید شرایط سختی خواهیم داشت بنابراین باید در این راستا برنامه ریزی دقیقی انجام شود.
وی با بیان اینکه آینده کشور در آموزش و پرورش رقم می خورد، گفت: افرادی که در این اداره کل مسئولیت دارند با حداقل حقوق فعالیت می کنند زیرا معلمی را شغل انبیا می دانند.
مهرعلیزاده با اشاره به اینکه برای ساختن آینده ای بهتر باید دیدگاه ها و شیوه های خود را تغییر دهیم، افزود: اصفهان باید در این زمینه الگو باشد و زیرساخت ها و رویکرد مردم برای سرمایه گذاری در آموزش و پرورش تغییر یابد.
استاندار اصفهان در ادامه تاکید کرد: در سال تحصیلی جدید نباید مدارس کانکسی در این استان وجود داشته باشد و باتوجه به وعده ای که در این زمینه به مردم داده شده است باید ارزیابی لازم صورت گیرد تا چنین مدارسی در استان اصفهان وجود نداشته باشد.
وی با اشاره به انعقاد تفاهمنامه بین اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان و شرکت آب و فاضلاب این استان با هدف فرهنگسازی برای صرفه جویی در مصرف آب که در این جلسه مبادله شد، گفت: سازمان آب و فاضلاب اقدام های خوبی برای فرهنگسازی درباره صرفه جویی در مصرف آب انجام داده است ولی با توجه به اینکه ایجاد فرهنگ مصرف بهینه در آب شرب و کشاورزی زمان بر است آموزش و پرورش هم باید در این زمینه اقدام کند.
در این جلسه پیشنهاد ' علی اکبر کمالی ' مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان درباره ادغام مدارس کم جمعیت با هدف صرفه جویی در هزینه و نیروی انسانی مطرح شد که مورد استقبال استاندار اصفهان قرار گرفت.
استان اصفهان حدود 860 هزار دانش آموز، پنج هزار و 300 فضای آموزشی، 32 هزار کلاس درس و 52 هزار معلم دارد.
به گفته ' محمد حسین سجاد ' مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس اصفهان، 43 درصد مدارس این استان مستحکم، 37 درصد نیازمند مقاوم سازی، 19.6 درصد تخریبی و 25 مدرسه مستقل با میانگین 9 دانش آموز و 30 مدرسه غیر مستقل با میانگین 27 دانش آموز، کانکسی و خطرآفرین است.
ت/3011 / 2093
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: نقل و انتقالات لیگ برتر لایحه شفافیت آموزش و پرورش آموزش و پرورش استان اداره کل آموزش و پرورش استان استان اصفهان حقوق نقل و انتقالات لیگ برتر لایحه شفافیت امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۵۱۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدارس دولتی امسال ضعیف‌تر می‌شوند؟ 

به گزارش جام جم آنلاین، ابراهیم سحرخیز، کارشناس آموزشی و معاون پیشین آموزش و پرورش در پاسخ به اینکه عملکرد آموزش و پرورش را در سالی که گذشت چگونه ارزیابی می‌کنید؟ عنوان کرد: معتقدم در چند سال اخیر در آموزش و پرورش شاهد حرکت رو به جلو و تحول نبوده‌ایم.

وی با اشاره به اینکه کمبود معلم و کسری بودجه دو مشکل اصلی آموزش و پرورش است، توضیح داد: آموزش و پرورش هر سال دست‌کم با حدود ۲۵ درصد کمبود بودجه مواجه می‌شود. به همین دلیل نمی‌تواند مطالبات خود را که بیشتر آن نیز صرف حقوق می‌شود، پرداخت کند.

سحرخیز با بیان اینکه آموزش و پرورش با کمبود حدود ۳۰۰ هزار معلم نیز رو به رو است، ادامه داد: چنین مسائلی سبب شده که شاهد افت کیفیت و به حاشیه رفتن عدالت آموزشی باشیم که این روز‌ها به بحران بدل شده است.

‌این کارشناس آموزشی ادامه داد: مشکلات مالی آموزش و پرورش سبب شده که برخی معلمان انگیزه خود را برای تدریس و کیفیت بخشی به آموزش از دست بدهند و به این شکل اداره مدارس نیز دچار مشکل شود.

 معاون پیشین آموزش و پرورش درباره اینکه وزیر آموزش و پرورش گفته می‌خواهد سرانه مدارس شهری را به مدارس شبانه‌روزی، روستایی و مناطق محروم بدهد نیز عنوان کرد: چند سال است که به مدارس دولتی سرانه پرداخت نمی‌شود و اگر این روند ادامه پیدا کند شرایط مدارس دولتی نامناسب‌تر خواهد شد.

 وی ادامه داد: به این شکل مدارس دولتی که کلاس‌های درس آن‌ها ۴۰ تا ۵۰ نفره برگزار می‌شود بیشتر دچار مشکل می‌شوند، زیرا مدیران مدارس نمی‌توانند کلاس جبرانی، پرورشی و فوق برنامه برگزار کنند.
 
به گفته سحرخیز چنین رویکردی سبب ضعیف‌تر شدن مدارس دولتی در سال پیش‌رو خواهد شد.

معاون پیشین آموزش و پرورش درباره پیامد‌های تغییر نکردن رویکرد آموزش و پرورش نیز توضیح داد: برای نجات آموزش و پرورش باید بودجه این وزارتخانه واقعی شود تا بتوان مشکلات این وزارتخانه را برطرف کرد.

وی با اشاره به اینکه با استفاده از معلمان بازنشسته نمی‌توان مساله کمبود معلم را جبران کرد، عنوان کرد: این در حالی است که اضافه کاری و مطالبات معلمان نیز به موقع پرداخت نمی‌شود.

 سحرخیز با اشاره به اینکه مدیران آموزش و پرورش نیز بی‌تجربه هستند و این وزارتخانه را به درستی نمی‌شناسند، ادامه داد: در واقع این مدیران در بین معلمان پایگاه مناسبی ندارند و نمی‌توانند مشکلات را به درستی مدیریت و برطرف کنند.

این کارشناس آموزشی یادآور شد: بنابراین اگر رویکرد مدیریت آموزش و پرورش تغییر نکند مشکلاتی مانند فقر یادگیری دانش آموزان، کمبود معلم و کلاس‌های متراکم برطرف نخواهد شد و آموزش و پرورش به اهدافی که برای آن در نظر گرفته شده دست پیدا نمی‌کند.

دیگر خبرها

  •  اسکان ۳۲ هزار و ۲۶۹ مسافر نوروزی در مدارس لرستان
  • اقامت ۱۱۰ هزار مسافر در مدارس استان بوشهر
  • اسکان ۳۶۶ هزار مسافر تا نهمین روز از تعطیلات نوروزی در مدارس اصفه
  • مدارس دولتی امسال ضعیف‌تر می‌شوند؟ 
  • اسکان ۳۲ هزار و ۲۶۹ مسافر نوروزی در مدارس لرستان
  • توانمندترین افراد جذب آموزش و پرورش شوند
  • اسکان ۱۰۰ هزار مسافر در مدارس استان بوشهر
  • آغاز فعالیت ۴۳ پایگاه سنجش نوآموزان از ۱۴ فروردین ۱۴۰۳
  • رسیدگی به نیازهای سخت افزاری و نرم افزاری مدارس همدان در سال جدید
  • اسکان ۸۵ هزار مسافر در مدارس استان بوشهر