Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-28@09:50:42 GMT

گسترش بیمه روستایی از اهداف دولت محسوب می شود

تاریخ انتشار: ۳ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۸۵۲۴۲۲

به گزارش ایلنا از ساری،محمدرضا واعظ مهدوی در جلسه ستاد راهبردی بیمه اجتماعی که بعدازظهر امروز در استانداری مازندران برگزار شد، با اشاره به رویکرد دولت مبنی بر بیمه تامین اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر کشورتحقق اهداف دولت تدبیر و امید و برنامه صندوق را در فراگیر کردن بیمه اجتماعی و تحت پوشش قرار دادن جامعه هدف اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به پرداخت دو برابر سهمیه بیمه شده توسط دولت در صندوق بیمه روستایی و عشایر افزود: برای عضویت در این بیمه فرد بایستی زیر سن 50 سال باشد و 15 سال سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشد،می تواند از مزایای مستمری پیری استفاده کند .

مدیر عامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر کشور گفت: کشاورزان، عشایر و روستاییان زیر پوشش بیمه اجتماعی پس از طی مراحل قانونی همانند سایر بیمه شوندگان صندوق‌های بیمه‌ای دیگر بازنشسته شده و یا از مزایای دیگر این صندوق بهره‌مند می شوند.

وی گفت که از آغاز پیروزی انقلاب ظرفیت سازی در دستور کار دولت وحاکمیت های مختلف در حوزه های اجتماعی همچون کمیته امداد امام خمینی (ره )، بنیاد مستضعفان و... قرار گرفت .

واعظ مهدوی بیان کرد: این طرح در سال 84 با هدف زیر پوشش قرار دادن روستائیانی که از بسیاری از امکانات شهری بهره مند نیستند، آغاز به فعالیت کرد .

وی با بیان اینکه گسترش بیمه روستایی از اهداف دولت محسوب می شود و برگزاری جلسه ستاد راهبردی بیمه اجتماعی بر تحقق این هدف افزون شده است،تصریح کرد: تشکیل ستاد توسعه بیمه روستایی یک گام بلند برای افزایش ضریب پوشش بیمه ای برای قشر تولیدکننده و کم توقع و کم هزینه کشور محسوب می شود که تا حدودی حاشیه امنیت برای آنان ایجاد می کند.

واعظ مهدوی اعلام کرد: 460 هزار تومان بودجه از سوی دولت برای استان مازندران پیش بینی شده است که از این میزان 80 هزار تومان آن جذب و مابقی در صورت عدم حمایت  به خزانه دولت عودت داده می شود.

وی افزود: انتظار میرود که  این سیاست دولت به رسمیت شناخته شده و در انجام آن اقدام جدی صورت گیرد.

واعظ مهدوی گفت که دو دهک اول جمعیت روستایی از اهداف بسیار مهم هدف ما در طرح توسعه بیمه اجتماعی روستایی هستند .

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: بودجه جامعه دولت کمیته امداد امام خمینی کشاورزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۵۲۴۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جامعه و دولت به درآمدی که مردم ایجاد می‌کنند وابسته است

ایسنا/قزوین عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد قزوین گفت: واقعیت این است جامعه و دولت به درآمدی که مردم ایجاد می‌کنند وابسته است و نمی‌تواند بدون درآمد مردم یک دولت پایدار و مقاوم در برابر نواسانات و سیکل‌های سیاسی و تجاری باشد

بیت‌الله اکبری‌مقدم در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص شعار سال جاری اظهار کرد: شعارهای سال کاملاً هدفمند است و اهداف مشخصی را دنبال می‌کند و اینکه در شعار سال جاری به مشارکت مردم تأکید شده نشان‌دهنده این است که خلأهایی از قبل وجود داشته که باید منبعد به آن توجه شود و برای برطرف کردن این خلأها اقدام کرد.

وی گفت: واقعیت این است جامعه و دولت به درآمدی که مردم ایجاد می‌کنند وابسته است و نمی‌تواند بدون درآمد مردم یک دولت پایدار و مقاوم در برابر نواسانات و سیکل‌های سیاسی و تجاری باشد، مثلاً اینکه می‌گوییم دولت ما به نفت وابسته است پس می‌تواند بدون درآمد مردم نفت را بفروشد و درآمد داشته باشد درست نیست چراکه اگر به خاطر مسائلی که در دنیا وجود دارد تحریم شویم دست دولت خالی خواهد شد بنابراین دولتی می‌تواند به‌عنوان دولت پایدار و مقاوم در مقابل نوسانات سیاسی و اقتصادی دنیا بایستد که مشارکت مردمی در آن بالا باشد.

عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد قزوین تصریح کرد: درگذشته تلاش‌هایی هم صورت گرفته که اهداف اقتصادی برای افزایش تولید ایجاد شود اما شرایط نشان می‌دهد که مشارکت به حدی نبوده که ما را به استاندارد لازم برساند به همین جهت رهبری در شعار سال جاری به مشارکت مردم تأکید کرده‌اند.

وی بیان کرد: برای راهکارهای جذب مشارکت مردم باید برنامه‌ریزی و برنامه‌های عملیاتی و اهداف‌ کوتاه‌مدت بر این اساس تنظیم شود، هدف استراتژیک در شعار سال را رهبری مشخص کرده‌اند و باید ارگان‌ها، سازمان‌ها و حتی شرکت‌های تولیدی و خدماتی در تمام برنامه‌ریزی‌های خود شعار سال را به‌عنوان سیاست حاکم در نظر بگیرند تا مشارکت مردم را در تمامی امور شاهد باشیم و از این طریق جهش تولید رقم بخورد.

اکبری‌مقدم خاطرنشان کرد: اگر مشارکت مردم جذب نشود به جهش تولید و رشد و توسعه نخواهیم رسید و اهداف دست‌نیافتنی خواهد ماند؛ مجلس نقش وضع، اصلاح و تقویت قوانین را دارد تا به دولت راهکار داده شود و دولت نقش تسهیلگری خود را برای ایجاد مشارکت مردم فراهم کند.

وی افزود: مجلس و دولت به‌عنوان قوه مجریه نقش مهمی در جلب مشارکت مردم‌ دارند چراکه وقتی مردم ببینند تسهیلگری ایجاد شده به‌طور مثال در نقش واسطه‌گری مالی بانک‌ها درست عمل کنند و بازار سرمایه امنیت خوبی پیدا کند و شفافیت و کارایی آن بالا برود، مردم به صورت خودکار درست عمل می‌کنند چراکه نگاه مردم به قوانین و قوه مجریه است.

عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد قزوین درباره میزان تحقق شعارهای سال گذشته اظهار کرد: مشکلاتی که در این سال‌ها پیش‌آمده همه از یک جنس نیست و نمی‌شود قضاوت کرد چراکه بسیاری از عوامل بیرونی مانعی برای تحقق شعار سال هستند و این موانع سبب شده از رسیدن به اهداف فاصله گرفته باشیم.

اکبری‌مقدم در پایان گفت: از طرفی دیگر برخی مواردی همچون کاهش رشد جمعیت باعث شده به اهداف دست پیدا نکنیم چراکه تولیدی‌ها با مشکل نیروی کار مواجه هستند؛ تقاضا برای نیروی کار وجود دارد اما رشد نقدینگی و کنترل نکردن سیاست‌های پولی در ایران باعث شده نرخ تورم بالا برود و به همین دلیل خیلی از دستمزدها با بازار سازگار نباشد، قوانین حوزه کار هم باید اصلاح شود و بر اساس شرایط فعلی بازار کار نوشته شود تا بتوان در جهت حل مشکلات گام برداشت.
 
انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیگیری برای پرداخت غرامت به خسارت دیدگان بخش مسکونی سیل در استان
  • تمدید اعتبار بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی در خوزستان
  • تمدید اعتبار بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی و ۵ دهک اول درآمدی در خوزستان
  • تمدید اعتبار  سیستمی پوشش بیمه ای بیمه شدگان روستایی و سلامت همگانی ایرانیان 5 دهک اول درآمدی
  • جامعه و دولت به درآمدی که مردم ایجاد می‌کنند وابسته است
  • جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی / همسان‌سازی یا افزایش حقوق کدامیک مهم‌ترند؟
  • بیش از ۲ و نیم میلیون فرصت شغلی در دولت سیزدهم ایجاد شد
  • ثبت ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار بیمه شده جدید
  • بهره مندی افراد کم توان خوزستان از خدمات صندوق بیماران خاص
  • تمدید فرصت ثبت نام بیمه رایگان مادران روستایی و عشایر