Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-04@23:39:32 GMT

درمان دیابت با ایمپلنت کیسه زیرپوستی

تاریخ انتشار: ۳ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۸۵۳۱۷۵

درمان دیابت با ایمپلنت کیسه زیرپوستی

محققان ادعا می‌کنند با ایمپلنت کیسه‌ای زیر پوست می‌توان دیابت را درمان کرد. درهمین راستا آنها مشغول آزمایش این ایمپلنت در بیماران مبتلا به دیابت نوع یک در آمریکا هستند.

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، به گفته محققان یک کیسه که زیر پوست ایمپلنت می‌شود قابلیت درمان دیابت را دارد. این کیسه که به اندازه کارت اعتباری است حاوی لوله‌های ریزی است که می‌توان به سلول‌هایی تزریق کرد که هورمون انسولین تولید می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تحقیقات نشان می‌دهد رگ‌های خونی اطراف این کیسه و داخل آن رشد می‌کنند و به رشد سلول‌ها کمک می‌کنند. آنها در اصل یک ارگان کامل به وجود می‌آورند که می‌تواند انسولین تولید و سطح قند خون را کنترل کند.

محققان اکنون مشغول آزمایش این ایمپلنت در بیماران مبتلا به دیابت نوع یک در آمریکا هستند.

این ایمپلنت «Sernova Cell Pouch» نام گرفته و طوری طراحی شده است که با ایمپلنت «سلول جزیره‌ای» جدید به جای علائم بیماری، علت آن را هدف قرار می‌دهد.

ایمپلنت «سلول جزیره‌ای» از یک نوع ماده پلیمری ساخته شده که استفاده از آن در بدن ایمن است. درمان با این ایمپلنت در دو مرحله انجام می‌شود. نخست فرد بیهوش می‌شود و کیسه به مدت سه هفته زیر پوست شکم او درسمت چپ قرار داده می‌شود تا بافت و رگ‌های خونی در آن تنیده شود. در مرحله دوم پزشکان هزاران سلول جزیره‌ای را به لوله‌های ریز کیسه تزریق می‌کنند.

این سلول‌های جزیر‌ای از سوی بدن پشتیبانی می‌شوند و پیش بینی می‌شود فعالیت آنها مانند پانکراس طبیعی باشد.

منبع: مهر

انتهای پیام/4021

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۵۳۱۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب رتبه نخست محقق پژوهشکده سرطان معتمد در جشنواره تحقیقات برتر «سلول درمانی و سلول های بنیادی»

عضو هیات علمی پژوهشکده سرطان معتمد موفق به کسب رتبه برتر چهارمین جشنواره تحقیقات برتر در حوزه سلول درمانی و سلول های بنیادی خونساز شد

به گزارش ایسنا، چهارمین جشنواره تحقیقات برتر سلول های بنیادی خونساز و سلول درمانی به همت پژوهشکده سرطان معتمد جهاددانشگاهی و پژوهشکده انکولوژی، هماتولوژی و سل تراپی دانشگاه علوم پزشکی تهران در بیمارستان شریعتی برگزار شد.

در این مراسم زهرا سادات هاشمی، عضو هیات علمی پژوهشکده سرطان معتمد جهاددانشگاهی با ارائه مقاله؛In vivo study for cytotoxicity of murine NK cell-derived exosomes against Triple-Negative mouse mode توانست رتبه نخست را کسب کند، همچنین مرکز رشد فناوری های پیشرفته درمانی و تشخیصی با ارائه مقاله؛ «تولید گوشت آزمایشگاهی جهت تغذیه حیوانات خانگی برای اولین بار در ایران» حائر رتبه دوم و سرکار خانم فاطمه سلیمیان پژوهشگر پژوهشکده سرطان معتمد با مقاله " Human Placenta Derived Mesenchymal Stem Cells Transplantation in Patients with Acute Respiratory Distress Syndrome (ARDS) Caused by COVID-19 (Phase I Clinical Trial):Safety profile assessment رتبه سوم را در این دوره از جشنواره کسب کردند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • 16 اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟
  • (ویدئو) قانون کاهش تولید کیسه‌های پلاستیکی
  • چند تکنیک برای درمان سنگ صفرا؛ بهترین نوشیدنی برای سنگ کیسه صفرا چیست؟
  • درمان جدید بیماری آلزایمر
  • تولید دارویی که از دیابت جلوگیری می‌کند
  • راه های افزایش گلبول های قرمز
  • نقشه ژنتیکی پرواز: پستانداران چگونه تکامل یافتند تا در هوا شناور بمانند؟
  • کسب رتبه نخست محقق پژوهشکده سرطان معتمد در جشنواره تحقیقات برتر «سلول درمانی و سلول های بنیادی»
  • (ویدئو) نجات ۱۶ توله خرس سیاه در خطر انقراض از استخراج کیسه صفرا
  • نقش کلیدی لوازم پزشکی در بهبود سلامت بیماران