Web Analytics Made Easy - Statcounter


رویداد۲۴ احمد شجاعی چهارشنبه ۳ مرداد در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه تجربه و علم باید برای تشخیص ساختگی و یاحادثه بودن تصادفات به کار گرفته شود گفت: فاکتور‌هایی وجود دارد که بر اساس آن کارشناس تخصصی پزشکی قانونی تفاوت بین ساختگی و یا حادثه بودن تصادفات را تشخیص می‌دهد.
وی با بیان اینکه تاکنون با تشخیص حوادث واقعی از حوادث ساختگی میلیارد‌ها تومان به نفع بیمه‌ها کار کرده‌ایم افزود: در سال ۹۶ با تشخیص حوادث ساختگی در کل کشور ۱۸ میلیارد تومان از پرداخت خسارت به بیمه‌ها جلوگیری شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



شجاعی ادامه داد: موسسه دادپزشک از فرصت‌هایی است که بیمه‌ها میتوانند به این وسیله کارشناسی‌ها را انجام و ساختگی بودن تصادفات را تشخیص دهند و از این مسیر می‌توان روند تصمیم قضایی را کوتاه کرد.

رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور با بیان اینکه ۱۰خدمت را به موسسه دادپزشک واگذار کردهایم عنوان کرد: یکی از این خدمات صدور گواهی فوت است و پزشک این موسسه جسد را معاینه می‌کند و اگر تشخیص دهد که مورد قضایی ندارد گواهی فوت را صادر می‌کند.

شجاعی با بیان اینکه سال قبل ۱۹۹۰ مورد از تصادفات و ضرب و جرح ساختگی بوده‌اند گفت: از این پرونده‌ها یک هزار و ۸۸۹ مورد مربوط به مردان و۲۲۰ مورد مربوط به زنان است.

وی با بیان اینکه هرکس به مرگ طبیعی فوت کند توسط موسسه دادپزشک معاینه و گواهی فوت برای او صادر می‌شود تصریح کرد:بیش از ۹۰ درصد آمار اعلام همسرآزاری از سوی خانم‌ها بوده است، اما امسال برای اولین بار اعلام کردیم که همسرآزاری تنها از جانب مردان نبوده و در سال گذشته بیش از ۵ هزار مورد از مراجعات مربوط به شوهر آزاری بوده است.

رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور با بیان اینکه انتخاب پزشکان در این طرح با سازمان خواهد بود اضافه کرد: طرح دادپزشک هفته گذشته قانونی و ابلاغ شده و تشکیلات آن به تدریج در استان‌ها اجرایی خواهد شد.

وی با بیان اینکه در استان همدان در ۳ ماه ابتدایی سال گذشته ۳ هزار و ۷۱۵ مورد گواهی فوت صادر شده است که این مورد در سال جاری به ۳ هزار و ۵۸۶ مورد کاهش پیدا کرده است خاطر نشان کرد: سال گذشته ۲ هزار و ۷۱۳ مورد از مجوز‌های فوت صادر شده به مردان و ۱۰۰۲ مورد مربوط به زنان بوده است.

شجاعی با بیان اینکه ۲۰ درصد آمار نزاع و درگیری در کشور را آمار درگیری زنان تشکیل می‌دهند افزود: در سه ماه نخست امسال تعداد مراجعان نزاع به پزشکی قانونی در کل کشور ۱۴۶ هزار و ۴۹۹مورد بوده که از این مقدار ۹۹هزار و ۹۰ مورد مربوط به مردان و مابقی را زنان تشکیل داده‌اند.

وی با بیان اینکه میانگین آمار خودکشی ایران نسبت به دنیا بسیار پائین است گفت: همدان در بین ۱۰ استان کشور در میانگین بالای خودکشی قرار دارد.

رئیس پزشکی قانونی کشور با بیان اینکه آمار خودکشی و نحوه اقدام به آن به دستگاه‌ها گزارش شده تا تدبیر و آسیب شناسی برای آن انجام شود اظهار کرد: آمار مرگ‌های مشکوک به خودکشی در سال قبل ۴ هزارو ۶۲۵ مورد بوده که از این تعداد ۳ هزار و ۲۶۰ نفر مرد و ۳۶۰نفر زن بوده اند.

وی بیان کرد: در سال ۹۶،۹هزار و ۳۰۲ مورد مجوز سقط درمانی برای سن بارداری کمتر از ۴ ماه صادر شده که معمولا در این موارد جنین ابتلا به اختلالاتی بوده که برای مادر منجر به حرج می‌شده است.

شجاعی با اشاره به اینکه در سال گذشته ۱۳ هزار و ۲۷۰مورد پرونده برای سقط درمانی در کشور تشکیل شده است گفت:در سال ۲۳،۹۵ هزارو ۲۸۵ پرونده در قصورات پزشکی به نتیجه رسیده است و در سال ۹۶ نیز ۲۶ هزار و ۳۴۹ پرونده به سرانجام رسیده است.

رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور گفت:۳۰تا ۷۰ درصد از پرونده‌های قصورات پزشکی در کشور به محکومیت منجر می‌شود که نسبت به سال گذشته ۱۳.۲ درصد افزایش یافته است.

وی با بیان اینکه تعداد شکایات از قصورات پزشکی نسبت به سال گذشته افزایش یافته است ادامه داد: علت این افزایش آمار هم از طرفی افزایش آگاهی مردم و از سوی دیگر هم افزوده شدن تعداد اعمال جراحی نسبت به گذشته است.

شجاعی با بین اینکه وضعیت و عملکرد پزشکی قانونی استان در حد مطلوب است، گفت: آزمایشگاه پزشکی قانونی همدان جز ۴ آزمایشگاه اصلی کشور از لحاظ دارا بودن تجهیزات و پزشک متخصص است.

مدیرکل پزشکی قانونی استان همدان نیز با اشاره به صدور ۲۱۴ مجوز سقط جنین درمانی در سال ۹۵، بیان کرد: این آمار در سال قبل ۲۲۲ مورد بوده که ۳.۷ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

علی احسان صالح با بیان اینکه به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر ۳۶ و نیم مورد مجوز سقط درمانی در همدان صادر شده است، عنوان کرد: یزد، ایلام و فارس سه استان اول در صدور مجوز سقط درمانی هستند و همدان در رتبه هشتم قرار دارد.

وی همچنین بابیان اینکه واحد بالینی پزشکی قانونی استان همدان بیش از ۳۸ هزار و ۸۷ معاینه در سال ۹۵ انجام داده است، اظهار داشت: این آمار در سال قبل به ۳۹ هزار و ۵۷۹ مورد افزایش یافت.

وی با بیان اینکه سال ۹۵ بیش از ۷۴۴ مکالمه روانپزشکی ثبت شده است ادامه داد: این آمار به هزار و ۳۲ مورد در سال قبل رسید و به میزان ۳۷ درصد افزایش یافت.

صالح آمار نزاع در سال ۹۵ را ۱۳ هزار و ۹۱۱ نفر دانست و عنوان کرد: سال گذشته نیز ۱۴ هزار و یک پرونده نزاع در پزشکی قانونی استان همدان تشکیل شده است.

مدیرکل پزشکی قانونی استان همدان با بیان اینکه پرونده آسیب دیدگی برای ۷ هزار و ۴۷۰ نفر در تصادفات سال ۹۵ همدان تشکیل شده است، اظهار کرد: درسال گذشته هفت هزار و ۶۷۷ نفر در تصادفات استان همدان مصدوم شدند.

وی همچنین بابیان اینکه میانگین آمار قتل در استان همدان نسبت به کشور میانگین بالایی نیست و همدان چهاردهمین استان محسوب می‌شود؛ از فوت ۲۳ نفردرحوادث کار سال ۹۵ خبر داد و افزود: این آمار به ۲۹ فوتی در سال قبل افزایش یافت و تمام درگذشتگان مرد بودند.

وی به کاهش آمار فوت در تصادفات استان همدان اشاره و عنوان کرد: سال ۹۵ تعداد فوتی تصادفات ۵۰۹ نفر بوده که به ۵۰۵ نفر در سال قبل کاهش یافته است.

احسان‌صالح با بیان اینکه ۸۴ نفر شامل ۸۰ مرد و ۴ زن بر اثر سوء مصرف مواد مخدر در سال ۹۵ جان خود را از دست دادند، اظهار کرد: سال قبل نیز ۱۰۷ نفر از مصرف کنندگان مواد مخدر جان باختند که ۹۷ نفر از این افراد مرد و ۱۰ نفر زن بودند.

وی با اشاره به کمبود پزشک در برخی شهرستان‌های استان همدان اشاره کرد و گفت: کبودرآهنگ و اسدآباد با مشکل کمبود پزشک مواجه ایم، اما پزشکانی برای این دو شهرستان در نظر گرفته شده است.

مدیرکل پزشکی قانونی استان همدان در ادامه خاطر نشان کرد: ۲۰۱ مورد تصادف ساختگی از سال ۹۱ تا کنون در همدان شناسایی شده است.

وی گفت: پارسال یک هزار و ۹۵۴ گواهی فوت و امسال نیز ۶۲۵ گواهی فوت توسط پزشکی قانونی استان همدان صادر شده است.

احسان‌صالح با اشاره به صدور مجوز دفن بیش از ۱۴ هزار نفر در سال قبل از سوی پزشکی قانونی انجام شده است، اظهار کرد: از این تعداد ۱۰ هزار و ۷۵ نفر مرد و ۳ هزار و ۹۲۶ نفر زن بوده اند.

مدیرکل پزشکی قانونی استان با بیان اینکه در استان همدان خودکشی‌ها بیشتر از نوع حلق آویز و مصرف قرص برنج است، اظهار کرد: نوع خودکشی در استان‌های مختلف متفاوت است.

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 قصور پزشکی تصادف ضرب و شتم شجاعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۵۴۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدارس پنجشنبه و جمعه آخر هفته‌ها به خانواده‌ها اختصاص می‌یابد؟

به گزارش خبرنگار مهر، آخر هفته‌های پدر پسری، مادر دختری؛ این نام طرحی بود که در سال گذشته وزارت آموزش و پرورش آن را آغاز کرد تا فضاهای ورزشی و حیاط مدارس در پنجشنبه و جمعه آخر هفته‌ها به خانواده‌ها اختصاص یابد.

وزارت آموزش و پرورش که در تأمین مربی ورزش و مراقب بهداشت و سلامت با مشکل محدودیت استخدام مواجه شده بود؛ از سال گذشته تلاش کرد دانش آموزان به کمک والدین و با کمترین هزینه در مدارس اوقات فراغت خود را سپری کنند.

با این حال آموزش و پرورش تلاش کرد تا با افزایش اعتبارات دولتی فضاهای ورزشی را هم افزایش دهد.

صادق ستاری فرد در جلسه‌ای که با حضور وزیر آموزش و پرورش و دیگر معاونین آموزش و پرورش برگزار شده بود با بیان اینکه ۵۰ درصد به تعداد فضاهای ورزشی آموزش و پرورش اضافه شده است؛ گفت: ۲۸۰۰ فضای ورزشی درون مدرسه‌ای ایجاد شده است و این امر موجب شد تا سرانه ورزشی ۳۳ درصد افزایش یابد تا در سرانه از سه دهم مترمربع به چهاردهم متر مربع دست یابیم.

معاون تربیت بدنی و و سلامت وزارت آموزش و پرورش مدعی شد حضور خانواده‌ها در مدارس حالا دیگر تبدیل به یک گفتمان شده است؛ با این حال هیچ آماری در خصوص تعداد مدارسی که در آخر هفته‌ها میزبان خانواده‌ها هستند ارائه نکرد.

هنوز مشخص نیست مدارس چه امکاناتی را به خانواده‌ها می‌دهند تا آنان آخر هفته خود را در مدارس سپری کنند؟

خانواده‌ها معتقدند برای داشتن اوقات فراغت مناسب تنها داشتن یک فضای بازی کافی نیست؛ زیرا پارک‌ها و بوستان‌ها هم چنین فضایی دارند و اگر مدارس امکانات و وسایل ورزشی را برای خانواده‌ها فراهم نکند؛ عملاً چنین طرحی موفق نخواهد بود.

طرح مادر دختری، پدر پسری این سوال را در اذهان پیش آورده است که مدارس تا چه حد مکلف به اجرای آن هستند؟ مدارس موظف هستند چه امکاناتی را برای خانواده‌ها ایجاد کنند و آیا پدر حتماً باید همراه دانش آموز پسر و مادر همراه دانش آموز دختر باشد؟

البته در این خصوص باید به برگزاری مسابقات دانش آموزی در سال گذشته هم اشاره کرد؛ جایی که هشت میلیون دانش آموز در آن شرکت کردند. مسابقاتی که زمینه مناسبی برای استعدادیابی ورزشی را هم ایجاد کرد.

البته مسؤولان آموزش و پرورش مصمم هستند استعدادیابی ورزشی را از طریق ایجاد مدارس تربیت بدنی و با تمرکز بر دوره اول ابتدایی و متوسطه ادامه دهند.

موضوعی که نیازمند تأمین اعتبارات و توجه بیشتر دولت است و معلوم نیست آموزش و پرورش با بودجه موجود تا چه تعداد می‌تواند مدارس مجهز و اختصاصی تربیت بدنی را ایجاد کند.

اینکه چه تعداد از این مدارس تربیت بدنی، امسال به بهره‌برداری می رسند یا چه تعداد از این مدارس دولتی و چه تعداد غیردولتی هستند؛ هنوز معلوم نیست اما وزارت آموزش و پرورش به دنبال ترغیب باشگاه‌های ورزشی به مدرسه داری است. موضوعی که رضا مراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش هم چندی قبل بر آن تاکید کرده بود.

افزایش ساعات درس تربیت بدنی و ساماندهی معلمان تربیت بدنی در دوره ابتدایی از برنامه‌های دیگر معاونت تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش در این زمینه است.

تربیت بدنی یکی از ساحت‌های شش گانه تربیت در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است و افزایش تحرک و نشاط ورزشی دانش آموزان، رشد جسمی و استعدادیابی ورزشی از مهمترین مواردی است که وزارت آموزش و پرورش برای دستیابی به آن نیازمند افزایش سرانه ورزشی در مدارس و جذب بیشتر معلم ورزشی و سلامت است.

با توجه به اینکه وزارت آموزش و پرورش توانست پنجاه درصد از اعتبارات به دست آمده از سهم دولت در رشد مالیات بر ارزش افزوده را برای توسعه فضاهای ورزشی مدارس به دست آورد؛ باید منتظر ماند و دید که در سال ۱۴۰۳ چه میزان بر فضاهای ورزشی افزوده شده و چه قدر طرح‌هایی همچون طرح مادر دختری و پدر پسری با کیفیت مطلوب در مدارس اجرایی می‌شود.

کد خبر 6078709 علی قدمی

دیگر خبرها

  • ۲۴ مورد کلاهبرداری مدارک پزشکی و تصادف ساختگی در پارسال
  • مسئولان با افزایش تعداد دروس تک ماده راه فرار را به دانش آموزان یاد می‌دهند
  • مدارس پنجشنبه و جمعه آخر هفته‌ها به خانواده‌ها اختصاص می‌یابد؟
  • معدوم‌سازی ۲ تن مواد غذایی فاسد در اردستان
  • نیاز به ۵۷ هزار تخت خوابگاهی در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • پروژه بیمارستانی «نیایش» خرم‌آباد در ایستگاه ۶۰درصد پیشرفت فیزیکی
  • افزایش بیماران ام اس در خراسان شمالی
  • برپایی میز ارتباطات مردمی وزارت میراث فرهنگی در سمنان
  • افزایش خودسرانه تعرفه‌های درمان خط قرمز علوم پزشکی همدان است
  • اجرای ۲۰۲ کیلومتر عملیات شبکه خط تغذیه گاز در همدان