Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-09@02:12:50 GMT

چرخش صنایع به سوی استفاده از محصولات دانش‌بنیان

تاریخ انتشار: ۴ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۸۵۷۵۹۵

چرخش صنایع به سوی استفاده از محصولات دانش‌بنیان

مدیر مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: با سیاست‌های کلی نظام مبنی بر استفاده از کالای ایرانی در سال جاری و همچنین تحریم‌های اعمال شده، چرخش خرید شرکت‌ها و صنایع استان به محصولات داخلی و شرکت‌های دانش‌بنیان بیشتر خواهد بود.

یحیی میرزایی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: مراکز رشد مبتنی بر اقتصاد مقاومتی هستند و یکی از الگوهای اساسی فضای کسب و کار ما نیازسنجی محصولات صنایع استان است که استفاده مفید داشته باشند و بخشی از تحریم‌هایی که روی برخی محصولات استراتژیک گذاشته می‌شود به نحوی با این ابزار تامین شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: سیاست کلی که ما در نظر گرفته‌ایم بر اساس نیازسنجی است تا شرکت‌های توانمند با توجه به نیازهای صنعتی، خلاقیت خود را جهت‌دهی کنند و مشتری را از پیش آماده داشته باشند. این کار نیاز صنعت را بر طرف می‌کند و بازار نیز از پیش تعیین شده است. با این راهکار به نوعی امنیت فروش محصول تامین شده و اساسی‌ترین نیاز مشتری نیز رفع شده است.

مدیر مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه شهید چمران اهواز با اشاره به شعار حمایت از کالای ایرانی، عنوان کرد: با توجه به تغییر سیاست کشور و فشارهایی که از بیرون به صنایع وارد می‌شود، جهت‌دهی نیاز شرکت‌ها با محصولات دانش‌بنیان امسال بیشتر خواهد بود. با سیاست‌های کلی نظام که امسال استفاده از کالای ایرانی است و همچنین تحریم‌های وارده، چرخش خرید شرکت‌های استان به محصولات داخلی و شرکت‌های دانش‌بنیان بیشتر خواهد بود.

میرزایی ادامه داد: افزایش نرخ ارز نیز دو وجه برای شرکت‌های دانش‌بنیان خواهد داشت؛ وجه اول این است که بخشی از قطعات و مواد مورد استفاده شرکت‌ها به ناچار وارداتی هستند که افزایش نرخ ارز موجب افزایش قیمت تمام شده خواهد شد. از سویی یک مزیت دارد و افزایش نرخ ارز برای تولیدکنندگان و به ویژه تولیدکنندگانی که صادرات می‌کنند، موجب درآمد ریالی بیشتر نسبت به قبل می‌شود.

وی افزود: آنچه مهم است عدد نرخ نیست بلکه ثبات آن است و تغییرات نرخ ارز و نوسانات آن موجب دردسر می‌شود. عدد نرخ یک تاثیر اساسی در بازار می‌گذارد اما اگر یک عدد ثابت بماند شرایط بهتر خواهد بود.

مدیر مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه شهید چمران اهواز با بیان اینکه محصولات قابل صادرات جذابیت بیشتری برای سرمایه‌گذاران دارند، گفت: امروز سرمایه‌گذاران به سمت تولیداتی می‌آیند که بازار هدف آن علاوه بر بازار داخل، بازار خارج نیز باشد چراکه از فروش این محصولات، ارز بین‌المللی و در نتیجه درآمد ریالی بالاتر حاصل می‌شود اما به تبع آن محصولاتی که تنها در بازار داخل به فروش می‌رسند جذابیت کمتری دارند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام شرکت های دانش بنیان منطقه خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۵۷۵۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، بهرام عین‌اللهی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و برخی مسئولان و معاونان این وزارتخانه برای دیدار و گفتگوی چهره به چهره با مردم در مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری حاضر شدند.

حیدر محمدی، رئیس سازمان غذا و دارو در این دیدار، از تولید داروی بیماران اس ام اِی (SMA) در یک شرکت دانش‌بنیان خبر داد و گفت: این دارو در سطح آزمایشگاهی تولید شده است و اگر نتایج نهایی آن اثربخش باشد، وارد مرحله تولید صنعتی می‌شود. 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • ساخت پهپادهای چندطیفی برای تشخیص آفات محصولات کشاورزی
  • برنامه وزارت علوم برای افزایش ضریب نفوذ فناوری در صنایع سنتی
  • مدیریت و تبادل فناوری، مهم‌ترین هدف فن بازار ملی ایران است
  • نتایج مشارکت مردم در اقتصاد دانش‌بنیان چیست؟
  • عرضه محصولات خانگی و دانش‌بنیان در فروشگاه‌های عراق و مسکو
  • مانوین چه فرصت‌هایی برای صنایع خلاق ایران ایجاد می‌کند؟
  • سهم ایران در اقتصاد خلاق کمتر از یک درصد است 
  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور
  • تولید فنرهای مورد نیاز صنایع ریلی و خودروسازی
  • تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان