Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-05-01@00:18:07 GMT

زندگیِ شبانه در خاورمیانه/مهمانی تمام شد!

تاریخ انتشار: ۴ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۸۵۸۵۵۷

زندگیِ شبانه در خاورمیانه/مهمانی تمام شد!

ساکنان شیعه شهر‌های جنوبی بیروت، تمام روز توسط حملات رژیم صهیونیستی در هم کوبیده شدند و این در حالی بود که از رهبر حزب الله، سید حسن نصرالله که به این رژیم اعلام جنگ کرده بود، تجلیل می‌کردند.  به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، هفته نامه آمریکایی «تایم» در ایام جنگ ۳۳ روزه لبنان در مقاله‌ای با عنوان «مهمانی تمام شد» به قلم «آندریو لی باترز» آمریکایی‌ای که در این ایام در بیروت به سر می‌برد و شاهد وقایع جنگ بود، نوشت:

زمانی که برق ساختمان همسایه‌ی من در شرق بیروت قطع شد، به بالای پشت بام یک هتل رفتم و در آنجا مستقر شدم و منتظر فرود بمب بعدی اسرائیلی‌های ماندم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بلافاصله صدای آتش ضد هوایی آسمان را پوشانید و نور قرمز و سبز بر فراز شهر گرم و کثیف گسترده شد. ساکنین شیعه شهر‌های جنوبی بیروت، تمام روز توسط حملات اسرائیلی‌ها در هم کوبیده شدند و این در حالی بود که از رهبر حزب الله، سید حسن نصر الله، که به اسرائیل اعلان جنگ کرده بود، تجلیل می‌کردند.

این اتفاقاتی است که این روز‌ها میهمانی‌های بیروت شاهد آن‌ها هستند. مونوت استریت، کلوپ شبانه اصلی بیروت، در چنین شب‌های گرمی از جوانان عیاش عربی که جیب هایشان از پول نفت پر است و اروپایی‌های نو پرست میزبانی می‌کرد. اما با وجود شهری که در محاصره قرار گرفته است، تنها صدایی که از بار‌های بیروت به گوش می‌رسد، صدای وزوز ژنراتور‌های برق است. هیچ توریستی در سواحل آفتابی شهر به چشم نمی‌خورد. دیگر از پورشه‌های گران قیمت پارک شده در کنار پاساژ‌ها خبری نیست. تنها چند لبنانی در حال رفت و آمد دیده می‌شوند. پس از پایان جنگ داخلی ۱۵ ساله در سال ۱۹۹۰، کشوری که تا کنون شاهد مثالی برای خشونت شهری به حساب می‌آمد، تغییر چهره داده و به پایتخت زندگی شبانه در خاورمیانه تبدیل شده است.

نخبگانی که در زمان جنگ گریخته بودند بازگشته و میلیارد‌ها دلار سرمایه را برای باز توسعه بیروت به این شهر سرازیر کردند. بازسازی شهر بسیار موفق بود تا آنجا که با ساخته شدن هر ساختمان بلند و مرکز خرید، لبنانی‌ها مشغول تبلیغات می‌شدند و فراموش کردند که کشور شکننده‌ی آن‌ها در خطرناک‌ترین منطقه‌ی جهان قرار گرفته است. این توهم و رؤیا اکنون نابود شده است. افراد خارجی اولین کسانی بودند که دچار وحشت شدند. در هتل فانیشیا، مجلل‌ترین هتل شهر، زنان شیک پوش لابی هتل را پر کرده و در صدد فرار از کشور هستند. سفرایی که نقشه‌های آنچنانی در ذهن می‌پروراندند، به کمک هواپیما‌های کوچک به قبرس می‌گریزند. سازمان ملل به کارمندان خود گفت که بهای نسخه‌های دارویی یک ماه را ذخیره کنند و به یک تعطیلات آخر هفته‌ی بلند مدت بروند.

مشکل این است که تقریباً هیچ جایی برای رفتن نیست. فرودگاه بیروت، که اخیراً بازسازی شده است، در سال ۱۹۶۸ مورد حمله قرار گرفته بود. در آن زمانی کماندو‌های اسرائیلی ۱۳ هواپیمای غیر نظامی لبنانی را که روی باند نشسته بودند منفجر کردند. این بار حملات به صورت صحنه آهسته انجام می‌شود: ابتدا بزرگراه ها، سپس تانکر‌های ذخیره‌ی سوخت، باز هم بزرگراه‌ها و بعد از آن ترمینال ها. با حمله‌ی قایق‌های جنگی اسرائیل به بنادر و مسدود شدن راه‌های فرار، تنها راه باقی مانده راه زمینی به سمت سوریه می‌باشد. ناوگان تاکسی رانی مهمان‌های هتل‌ها را در یک سفر سه ساعته به دمشق می‌بردند، تا زمانی که در یک حمله‌ی هوایی یکی از پل‌های کلیدی شکسته شد. اکنون ماشین‌ها باید بازگردند و از کوه‌های بلند عبور کنند و یا به سمت جاده‌ی ساحلی شمال رفته و به شهر حمص در سوریه برسند.

شرایط جاده‌ها به گونه‌ای است که ماندن در بیروت در حالی که بمباران می‌شود، بسیار بهتر از فرار کردن است. یکی از کارکنان وزارت توریسم به من گفت: «ازدواج کن در نتیجه مجبور نخواهی بود کشور را ترک کنی.» لبنانی‌ها ـ. که در شرایطی بدتر از این در زمان جنگ داخلی زندگی کرده اند ـ. مصمم به تشکیل جبهه‌ای محکم شده اند. هر وقت به مغازه می‌روم تا نقل قول مردم وحشت زده‌ای که در حال ذخیره‌ی وسایل ضروری هستند را جمع کنم، با چرخ دستی خرید بزرگی مواجه می‌شوم که از مواد غذایی و باتری پر شده است. اما فرار از حس وحشتی که کل کشور را فرا گرفته، سخت است.

جزف سارکیس، وزیر توریسم که به تازگی از کار خود بر کنار شده است، این چنین برای من درد دل می‌کرد: "بیست سال بازسازی ظرف چند روز نابود شد. " مالک یکی از کلوپ‌های شبانه زیر زمینی مشتریان خود را با شعار‌های جدید جذب کرده و دوباره به کار بازگردد: "زیر زمین امن‌تر است. " حتی در بیروت چنین شعار‌هایی باعث نمی‌شود که مهمانی رفتن‌ها ادامه پیدا کند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: خاورمیانه رژیم صهیونیستی اسرائیل اسراییل بیروت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۵۸۵۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرگ مشکوک دختری که با نامزدش به مهمانی رفت

به گزارش تابناک، شامگاه شنبه مرگ دختر جوانی در یکی از بیمارستان‌های تهران به بازپرس حسین گودرز که مسولیت کشیک قتل پایتخت را بر عهده داشت اطلاع داده شد.

سپس پدر دختر فوت شده با مراجعه به دادسرای جنایی از میزبان دخترش شکایت کرد. مرد شاکی در تشریح ماجرا گفت: دخترم همراه نامزدش به مهمانی رفته بود و تا جایی که به من گفتند در آن مهمانی حالش بد شد. او را به بیمارستان رساندند و در بیمارستان فوت کرد.

در پی این شکایت میزبان مورد تحقیق قرار گرفت و او هم گفته‌های پدر دختر فوت شده را تایید کرد و گفت: او با نامزدش به مهمانی که میزبانش من بودم آمده بود که حالش بد شد و او را به بیمارستان رساندیم و در آنجا بود که فوت کرد.

پس از آن نامزد این دختر مورد تحقیق قرار گرفت و او هم با تایید گفته‌های دو نفر قبل ادامه داد: تا جایی که می‌دانم حال نامزدم خراب شد و او را به بیمارستان بردند اما بعد از آن دیگر خبر ندارم چه شد و بعد از مدتی خبر دار شدم که او فوت شده است. من یا میزبان در مرگ او نقشی نداشتیم.

در حال حاضر تحقیقات در مورد این مرگ مشکوک ادامه دارد.
منبع: سایت جنایی

دیگر خبرها

  • امیدهای تیم بسکتبال شهرداری گرگان زنده می‌شود؟
  • فیلم/ چفیه بر دوش مجسمه جرج واشنگتن در دانشگاه آمریکایی بیروت
  • فوت مرموز دختری بعد از مهمانی رفتن با نامزدش
  • فیلم| دانشجویان دانشگاه آمریکایی بیروت: هیهات منا الذله
  • آغاز تحصن دانشجویان لبنانی در حمایت از غزه
  • بوشهر قلب تپنده موسیقی زندگی و حرکت است
  • مرگ مشکوک دختری که با نامزدش به مهمانی رفت
  • سلین دیون در مورد بیماری عصبی نادر خود می‌گوید / از لحاظ اخلاقی زندگی کردن روز به روز سخت‌تر می‌شود!
  • بازدید شبانه خبرنگاران از خط ۲ مترو شیراز
  • انتقاد بایدن از ترامپ در مهمانی در کاخ سفید