Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرید براتی سده، رئیس مرکز پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور گفت: دانشگاه های علوم پزشکی، خدمات درمانی ترک اعتیاد را به کودکان و نوجوانان تا سن 18 سالگی ارائه می کنند.

ایران آنلاین / فرید براتی سده بیان کرد: برخی کودکان و نوجوانان بی سرپرست دارای اعتیاد پس از درمان، به بهزیستی تحویل داده و برخی دیگر پس از ترک، به خانواده های سالم سپرده می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره مراکز اقامتی درمان اعتیاد برای کودکان گفت: اکنون مرکزهای اقامتی معدودی برای درمان اعتیاد کودکان در کشور دایر است، اما دیگر مجوزی در این زمینه صادر نمی شود؛ زیرا به طور کلی کودکان و نوجوانان مصرف کننده مواد، به مراکز اقامتی ترک اعتیاد نیاز ندارند.
براتی سده اضافه کرد: صادر نکردن مجوز برای راه اندازی مراکز اقامتی اعتیاد کودکان، طبق تفاهمی است که در دبیرخانه ستاد مبارزه با مواد مخدر بین این ستاد، سازمان بهزیستی، وزارتخانه های آموزش و پرورش و بهداشت امضا شده است تا برای درمان کودک مصرف کننده مشکلی به وجود نیاید و این تصمیم بر اساس نظر متخصصان امر و درمانگران اعتیاد حاصل شده است.
رییس مرکز پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور گفت: در برخی استان های دارای شرایط خاص مانند سیستان و بلوچستان، مراکز درمان اعتیاد کودک و نوجوان دایر است.
«در مجموع 6 مرکز اقامتی درمان اعتیاد کودک و نوجوان در استان های تهران، البرز، سیستان و بلوچستان و خراسان شمالی فعال است که کودکان در این مراکز باید پس از تعیین تکلیف، به خانواده یا معاونت اجتماعی بهزیستی تحویل داده شوند».
وی در پاسخ به این پرسشی درباره مکان نگهداری «کودکان بهبودیافته فاقد سرپرست یا بدسرپرست» همراه با «کودکان حاضر در مراکز شبه خانواده» گفت: معاونت اجتماعی بهزیستی معتقد است این کودکان باید دوره 6 تا هفت ساله ای را بگذرانند تا به لحاظ شخصیتی به زمینه های اصلاح رفتاری دست یابند و پس از آن وارد مراکز شبه خانواده می شوند.
به گفته وی، 6 مرکز اقامتی کنونی برای درمان این کودکان ممکن است پس از بهبود آنان، به عنوان مراکز شبه خانواده استفاده شود».
رییس مرکز پیشگیری درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور گفت: 700 میلیون تومان برای درمان اعتیاد کودکان و نوجوانان تعیین شده اما تاکنون مبلغی از این اعتبار، اختصاص نیافته است.
بر اساس آمار ستاد مبارزه با مواد مخدر، اکنون 2 میلیون و 808 هزار مصرف کننده مواد مخدر در کشور وجود دارند و بالاترین مصرف مواد مخدر با بیش از 66 درصد مربوط به تریاک است./ ایرنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۵۸۹۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قم کمبود پزشک متخصص و عمومی دارد

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: در قم در حوزه پزشکان عمومی و متخصص( در تمام تخصص‌ها)کمبود وجود دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، مجید محبی در نشست خبری که در سالن جلسات دانشگاه علوم پزشکی قم، همزمان با هفته سلامت برگزار شد، اظهار داشت:  یک هزار و 520  تخت در بیمارستان‌های دولتی قم وجود دارد و بر اساس سرانه یک هزار  تخت درمانی در بیمارستان‌های دولتی قم کمبود وجود دارد.
 
وی افزود:  سرانه پرستار در قم یک و یک‌دهم پرستار به‌ازای هر تخت است، اما ایدئال یک و  چهار‌ دهم پرستار به ازای هر تخت نیاز  است که بر اساس این حدود  450 پرستار نسبت به هر تخت در استان قم کمبود وجود دارد.
 
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تصریح کرد: در قم در حوزه پزشکان عمومی و متخصص در تمام تخصص‌ها کمبود وجود دارد و حدود 200 متخصص و بیش از 300 پزشک عمومی کمبود در قم وجود دارد.
 
 محبی عنوان کرد: در خصوص وضعیت پرداخت‌ها به پزشکان و پرستاران باید گفت اگر مطالبات ما وصول شود همه مطالبات کادر درمان پرداخت خواهد شد 250 میلیارد تومان بدهی به پزشکان و پرستاران وجود دارد؛ اما بیش 400 میلیارد تومان از سازمان‌های بیمه‌گر مطالبات داریم.
 
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان قم تصریح کرد: پیگیری زیادی برای وصول مطالبات انجام شده است و اولین پولی که به علوم پزشکی استان قم واریز شود مطالبات پزشکان و پرستاران را پرداخت خواهیم کرد، با این شرایط اداره‌کردن بیمارستان‌ها سخت است بیشترین مطالبه دانشگاه علوم پزشکی از تأمین اجتماعی است که آنها هم می‌گویند دولت مطالبات آنها را نداده است.
 
وی با اشاره به اینکه کمبود پزشک متخصص در بیمارستان‌های قم وجود دارد، بیان کرد: پیگیری‌های زیادی  از وزارت بهداشت و درمان انجام دادیم؛ اما چون قم نزدیک تهران است، اعلام می‌کنند استان قم در اولویت تخصیص و سهمیه پزشک متخصص نیست و پزشکان متخصص به مناطق محروم اعزام می‌شوند.
 
 محبی خاطرنشان کرد: بیشترین متخصصان بانوان هستند در سال گذشته 27 متخصص به قم اختصاص داده شد که 19 متخصص خانم بودند که نصف این متخصصان خانم بنا به دلایلی از جمله زایمان نتوانستند در چرخه درمان قم باقی بمانند.
 
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان قم با اشاره به اینکه در بحث برخورد با زیرمیزی‌ها، علوم پزشکی تنها مرجع رسیدگی نیست، گفت: برخورد با زیرمیزی پزشکان روند پیچیده‌ای دارند در گذشته تعدادی پزشک که در گرفتن زیرمیزی حرفه‌ای بودند به مقام قضایی معرفی شد که هر 6 نفر تبرئه شدند؛ چون شاکی خصوصی نداشتند. همچنین 6 پزشک که گرفتن زیرمیزی آنها برای دانشگاه علوم پزشکی محرز شده بود از بیمارستان‌های دولتی قم اخراج شدند.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • پلمب یک مرکز غیر مجاز خدمات زیبایی در سمنان
  • زمان ارائه خدمات درمانی به زوار حسینی در مرز شلمچه اعلام شد
  • رایگان شدن خدمات سرپایی و بستری کودکان زیر ۷ سال
  • پلمب یک مرکز غیرمجاز خدمات زیبایی در سمنان
  • ارائه خدمات سلامت در «نمایشگاه سلامت شهرداری»
  • قم کمبود پزشک متخصص و عمومی دارد
  • همایش ملی روانپزشکی کودک و نوجوان در مشهد آغاز به کار کرد
  • ارائه خدمات درمانی رایگان به مناسبت هفته سلامت
  • آغاز کارزار رسانه‌ای پیشگیری از اعتیاد در استان مرکزی
  • فعالیت ۳۳ مرکز اقامتی ترک اعتیاد در گلستان