Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر سید ابوالفضل هاشمی اصل رئیس کمیته حمایت از تولیدات داخلی دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: با توجه به فرمایش مقام معظم رهبری و رسالت کمیته حمایت از تولیدات داخلی و تشویق افراد خلاق و دارای ایده های نوین، دانشگاه علوم پزشکی شیراز از دستاوردها و تولیدات داخلی حمایت می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی گفت: این حمایت، این بار در تولید محلول کنترل خون یک شرکت دانش بنیان به ثمر نشست.

هاشمی اصل افزود: این کمیته با حمایت هایی مانند مشاوره و بهره گیری از تجربه و پژوهش اساتید برجسته دانشگاه و همکاری آزمایشگاه های مرجع سلامت، برای به نتیجه رساندن تولید این محصول، تمام تلاش خود را به کار بست.

مدیر امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه مواد مصرفی موردنیاز برای کنترل و درست بودن دستگاه ها از استان های دیگر و همچنین از خارج کشور وارد می شد، توضیح داد: به کمک این دستاورد جدید با همکاری اساتید دانشگاه از واردات این محصول از خارج استان و خارج از کشور، بی نیاز می شوند.

حسین روستا مدیرعامل این شرکت دانش بنیان که شرکت تولید کننده خون کنترل در استان فارس و دارای پروانه تولید از ادراه کل دارو و تجهیزات پزشکی کشور است، یادآور شد: این شرکت دارای مجوز کیفی آزمایشگاه مرجع سلامت وزارت بهداشت است و با نظارت مرکز رشد بیوتکنولوژی دانشگاه علوم پزشکی شیراز فعالیت می کندن.

روستا با اشاره به اینکه این شرکت فعالیت خود را از سال ۱۳۹۱ آغاز کرده و پس از پنج سال پژوهش، به مرحله تولید رسیده است، افزود: برای کنترل و جلوگیری از خطای دستگاه های آزمایشگاهی(سل کانتر)، به صورت روزانه از روش های مختلفی استفاده می شود که خون کنترل کننده از جمله این روش هاست.

وی به بالا بودن میزان پایداری نمونه ایرانی این محصول نسبت به نمونه های دیگر، به عنوان مزیت محصول این شرکت اشاره کرد و ادامه داد: این محصول تنها خون کنترل با پایداری شش ماهه از زمان تولید و دارای بیشترین پایداری نسبت به نمونه های مشابه داخلی و خارجی است؛ هر ویال این محصول ۱۰ روز و سه ویال موجود در یک پکیج، به مدت ۳۰ روز قابل استفاده است.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان، سازگاری محصول با تمام دستگاه های سل کانتر فول دیف و پارشیال را از دیگر مزایای آن برشمرد.

روستا اضافه کرد: هم اکنون تولید این محصول ماهانه ۳۰۰ پکیج است که به صورت مستقیم برای هفت نفر اشتغالزایی داشته است و با همکاری مسوولان، امکان توسعه آن به بیش از هزار پک در ماه نیز وجود دارد.

وجود سه ویال چهار سی سی نسبت به تمام نمونه های مشابه خارجی و داخلی در بازار با حجم مناسب در هر ویال برای استفاده ده روزه و بدون دور ریز، کمترین مقدار عددی SD و CV برای پارامترهای محصول و قیمت بسیار مناسب در مقایسه با محصولات مشابه خارجی و داخلی بازار، دیگر مزایایی بود که مدیرعامل این شرکت دانش بنیان به آنها اشاره کرد.

وی همچنین از بسته بندی مناسب برای حفظ زنجیره سرما، پشتیبانی علمی مناسب، سهولت دسترسی به بخش فنی برای پاسخگویی به پرسش های مصرف کنندگان، راحتی دسترسی به نمونه و تحویل سریع در سراسر کشور به عنوان دیگر مواردی نام برد که مزیت این محصول را نسبت به دیگر نمونه ها افزایش داده است.

کد خبر 4357610

منبع: مهر

کلیدواژه: آزمایش خون آزمایشگاه دانشگاه علوم پزشکی شیراز شرکت دانش بنیان تحقیقات علمی نوآوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شرکت دانش بنیان محمد جواد آذری جهرمی فناوری نانو امنیت اطلاعات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گوگل فناوری فضایی سازمان فضایی ایران دولت الکترونیک زیست فناوری هوش مصنوعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۵۹۴۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید انبوه محصولات دانش‌بنیانی مورد حمایت وزارتخانه‌ها قرار گیرد

رمضانعلی سنگدوینی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا با اشاره به تولید محصولات دانش بنیان داخلی و لزوم حمایت از آنها اظهار کرد: از این تعداد شرکت‌ دانش‌بنیان که در کشور ایجاد شده و نقشی مهم در حل مشکلات کشور داشته‌اند باید در بسیاری از بخش‌های اقتصادی از جمله انرژی استفاده کرد.

عضو کمیسیون انرژی مجلس درباره ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در بخش‌های مختلف انرژی در کشور، اظهار کرد: مجلس تلاش‌هایی در جهت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان انجام داد و به این منظور قانون جهش تولیدات دانش‌بنیان را به تصویب رساند که نقشی مهم در تعداد شرکت‌های دانش بنیان در کشور داشته و در گزارشی نیز که رئیس جمهوری به مقام رهبری ارایه دادند گزارش شد که تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان که تا پیش از این قانون در حدود ۶ هزار شرکت بوده است به ۱۲ هزار شرکت افزایش یافته است.

ساخت ابزار و تکنولوژی‌های دانش‌بنیانی مورد نیاز درپروژه‌های مهم عمرانی و صنعتی کشور

سنگدوینی عنوان کرد:‌ ساخت ابزار و تکنولوژی‌های مورد نیاز درپروژه‌های وزارت صمت، نفت و نیرو به منظور استفاده در پالایشگاه‌ها،‌پتروشیمی‌ها، نیروگاه‌ها و سدها بخشی از توان شرکت‌های دانش‌بنیان است. ضمن آنکه دانش و تخصص این شرکت‌ها زمینه‌ساز ایجاد بهره‌وری در تولید خواهد بود.

وی با اشاره به گستردگی بخش انرژی عنوان کرد:‌ وزارت نفت شامل چند بخش مهم به نام‌های پخش، پالایش، گاز، پالایش و پخش و غیره است که هر کدام از این بخش‌ها ظرفیتی مهم برای جذب دانش‌بنیان‌های داخلی هستند.

عضو کمیسیون انرژی مجلس خاطرنشان کرد:‌ تولید انرژی در جهان با استفاده از ابزارهای دانش و تکنولوژی به روز شده و به شرایط بهره ورتر نزدیک شده است؛ موضوعی که در تولید انرژی و صادرات آن در کشور ما نیز باید مورد توجه جدی قرار بگیرد. باید با اتصال به دانش و تکنولوژی که در جهان مورد استفاده است بتوان تولیدات انرژی و صنایع پائین‌دست آنها رابه شرایط بهره‌ور نزدیک‌تر کرد.

سنگدوینی عنوان کرد:‌ مقام رهبری در نمایشگاهی که سال گذشته در محل حسینیه امام خمینی برگزار شد تاکید جدی بر استفاده از ظرفیت دانش‌بنیان‌های داخلی داشتند و اشاره داشتند که چرا اخبار و فعالیت مناسب این شرکت‌ها به صورت عمومی اطلاع ‌رسانی نمی‌شود.

قیمت پائین‌تر تولیدات دانش‌بنیانی در کشور

وی افزود: دانش‌بنیان‌ها دستاوردهای مهمی داشته‌اند و تولیدات دانش‌بنیانی آنها ضمن نزدیک بودن به تکنولوژی‌های روز دنیا قیمتی به مراتب ارزان‌تر دارد.

تولید انبوه و تیراژ بالای محصولات دانش‌بنیانی مورد حمایت دستگاه‌های مرتبط قرار گیرد

عضو کمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد:‌ نکته حائز اهمیت دیگر این است که دانش شرکت‌های دانش‌بنیان بابد به مرحله تولید برسد و در برخی از تولیدات نیز که مورد نیاز بیشتری است کار تولید انبوه و تیراژ بالای آنها مورد حمایت دستگاه‌ها و وزارتخانه‌های مرتبط قرار گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سوسیس و کالباس با گوشت ماهی هم به بازار آمد
  • فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌
  • رشد ۳ برابری تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان صنعتی در همدان
  • تولید انبوه محصولات دانش‌بنیانی مورد حمایت وزارتخانه‌ها قرار گیرد
  • تپش دانش بومی در قلب خودروی ایرانی
  • موفقیت واکسن‌های موسسه رازی در کنترل و پیشگیری بیماری آبله در گوسفند و بز در کشور
  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفتکش زیست سازگار
  • خرید محصول، بهترین کمک به دانش‌بنیان‌ها است