Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فناوری و اطلاعات دادگستری استان مازندران گفت طی سه ماهه سال جاری بیش از ۷۰ درصد ابلاغ های قضایی به صورت الکترونیکی صادر شد.

به گزارش ایلنا، محمد علی کریمی مله، معاون آمار فناوری دادگستری استان مازندران در این خصوص بیان داشت: بسیاری از مشکلات موجود در فرآیندهای دادرسی، از طریق استفاده از کارکردهای فناوری اطلاعات و ارتباطات مرتفع خواهد شد؛ بطوری که در طی ۳ ماه سال جاری تعداد ۷۱۳ هزار و ۴۴۳ فقره ابلاغ الکترونیک از سوی دستگاه قضایی استان صادرشده که از این تعداد ۵۰۵ هزارو ۸۸۱ فقره الکترونیکی و تعداد ۱۹۵ هزار و ۷۶۲ فقره سنتی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مقام قضایی در ادامه بیان داشت: جلوگیری از هرگونه فساد و تخلف و خطا در امر ابلاغ، کاهش هزینه ها و اطلاع رسانی سریع و لحظه ای را از جمله مزایای طرح ابلاغ الکترونیک می باشد، بیشترین مزایای این خدمات متوجه مردم خواهد شد. به طوری که  ۷۰ درصد از ابلاغ ها در استان به صورت  الکترونیکی صادر شده که ۶۵ درصد از اینگونه ابلاغیه ها واقعی بوده است.

 وی در ادامه بیان داشت: درآیین نامه اجرایی که از سوی قوه قضاییه تنظیم شده، تمام کسانی که برای ثبت در سامانه ثنا اقدام می کنند باید از طریق دفتر خدمات الکترونیک این کار را انجام دهند و درحال حاضر استان مازندران بیشترین دفتر خدمات الکترونیک در کشور را داراست. بطوری که  تعداد ۳۴ دفتر خدمات الکترونیک قضایی در حوزه های قضایی استان راه اندازی شده است و تعداد ۵ دفتر خدمات الکترونیک قضایی نیز در حال راه اندازی می باشد.

معاون فناوری و آمار دادگستری استان مازندران در ادامه بیان داشت: در سه ماه سال جاری تعداد ۱۶۱ هزارو ۸۹۵ نفرثبت ثنا انجام داده اند از این تعداد ۱۵۱ هزار و ۳۰۶ نفردر دفاتر خدمات قضایی ثبت ثنا انجام داده اند و تعداد ۱۰ هزار ۵۸۹ نفر نیزدر بدو ورود به دستگاه قضایی استان دردادگستری های سراسر استان ثبت ثنا انجام داده اند.

کریمی مله به عملکرد دفاتر خدمات الکترونیکی قضایی در استان اشاره کرد و افزود: شهرستانهای بابل، چالوس، قائمشهر با کنترل تردد مراجعان بهترین و بیشترین عملکرد ها را در ثبت مشخصات مراجعان داشتند. به طوری که در خرداد ماه سال جاری تعداد ۱۸۰ هزار و ۷۶۲ نفر در استان به دستگاه قضایی مراجعه نمودند، دارای سابقه ثبت ثنا در دفتر خدمات الکترونیکی بودند.

کریمی مله در ادامه در خصوص وضعیت اجرای شبکه محلی و راه اندازی سامانه سمپ و رایورز در شورای حل اختلاف اشاره کرد و افزود: در ۱۶ حوزه قضایی استان این سامانه راه اندازی شده و در ۶ حوزه قضایی دیگر اقدامات آن در حال اجرا می باشد؛ امید است با همت و تلاش همکاران فناوری و همچنین حمایت های ویژه رییس کل دادگستری استان مازندران در تمام حوزه های قضایی شوراهای حل اختلاف به این سامانه وصل شوند.

معاون آمار و فناوری اطلاعات دادگستری کل استان در پایان ابراز امیدواری کرد: با ارائه این خدمت جدید ضمن تکریم ارباب رجوع و دسترسی سهل و آسان عموم به خدمات قضایی، شاهد کاهش مراجعه به دستگاه قضایی و تسریع در رسیدگی پرونده ها باشیم.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: نقل و انتقالات لیگ برتر لایحه شفافیت استان مازندران الکترونیک دستگاه قضایی فناوری اطلاعات و ارتباطات قوه قضاییه نقل و انتقالات لیگ برتر لایحه شفافیت امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۶۲۳۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واحدهای صنفی فاقد شناسه یکتا در دریافت خدمات با مشکل روبرو می‌شوند

رئیس اتاق اصناف یاسوج گفت: واحدهای صنفی جهت جلوگیری از بروز مشکل در دریافت خدمات بیمه‌ای، بانکی و مالیاتی نسبت به ثبت شناسه یکتا اقدام کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، مهرداد الهی امروز_ پنجشنبه، سیزدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: مهلت تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیکی کسب و کار (شناسه یکتا) تا ۲۵ اردیبهشت سال‌جاری از سوی هیئت مقررات‌زدایی تمدید شده‌است.

وی افزود: در صورتی‌که صنوف نسبت به اخذ شناسه یکتا اقدام نکنند مجوز قدیمی آنها، اعتبار قانونی برای فعالیت کسب و کار را ندارد.

رئیس اتاق اصناف مرکز کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اطلاع‌رسانی لازم به همه صنوف، گفت: صنوف برای جلوگیری از ایجاد مشکل در دریافت خدمات بانکی، بیمه‌ای، مالیاتی و دیگر خدمات نسبت به الکترونیکی کردن مجوزهای کسب و کار خود اقدام کنند.

وی تصریح کرد: صاحبان کسب و کار می‌توانند با گوشی همراه با ثبت اطلاعات کارت ملی، شماره جواز کسب و کار و کد پستی محل کسب و کار در درگاه ملی مجوزها به نشانی mojavez.ir شناسه یکتا را دریافت کنند.

الهی خاطرنشان کرد: از ۳۰ هزار واحد صنفی موجود در استان کهگیلویه و بویراحمد، کمتر از چهار هزار واحد صنفی اقدام به دریافت شناسه یکتا کرده‌اند.

وی فرآیند تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیکی را آسان، رایگان، غیرحضوری و تنها در چند دقیقه اعلام کرد و گفت: مجوزهای الکترونیکی بر فضای وب و همچنین از طریق گوشی‌های هوشمند قابل استعلام است و نیاز به امضا ندارد و مجوزهایی که از مسیر درگاه ملی مجوزهای کشور به نشانی «mojavez.ir» صادر نشده باشند با مشکلات مالیاتی، بانکی و خدمات دولتی مواجه خواهند شد.

کد خبر 750123

دیگر خبرها

  • پست فارس ظرفیت مناسبی برای توسعه تجارت الکترونیک دارد
  • واحدهای صنفی فاقد شناسه یکتا در دریافت خدمات با مشکل روبرو می‌شوند
  • کدام بانک‌ها خدمت چک الکترونیکی را ارائه می‌دهند؟
  • مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه تهران برتر کشور شد
  • «دست مایو الکترونیک»در هلال احمر به تولید انبوه می رسد
  • صدور ۳۰ درصد اسناد تک برگی اراضی زراعی استان اردبیل
  • هوشمند شدن خدمات دولت برای کسب وکار واحد‌های صنفی در اردبیل
  • افزایش ۳۳ درصدی خدمات پستی البرز در خرید و فروش اینترنتی
  • افزایش تعداد دانشمندان بین المللی ۱ یا ۲ درصد
  • خدمات هوشمند دولت برای واحد‌های صنفی با صدور مجوز‌های الکترونیکی