Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-04-30@18:34:43 GMT

خدمات آژانس مسافرتی بال طلایی

تاریخ انتشار: ۴ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۸۶۳۹۲۵

خدمات آژانس مسافرتی بال طلایی

اخذ ویزای کانادا

سالیانه تعداد زیادی از ایرانیان به دلیل موقعیت مناسبی که کشور کانادا دارد وارد این کشور می‌شوند. اولین قدم در جهت سفر به کانادا دریافت ویزا می‌باشد. از سختی‌های دریافت ویزای کانادا تغییرات قوانین اخذ ویزای این کشور است که بر روی تصمیمات سفارت کانادا تاثیرگذار می‌باشد. آشنایی با چگونگی پذیرش سیستم سفارت‌خانه‌ها و آگاهی از قوانین و شرایط کنونی سفارت کانادا برای اخذ ویزا بسیار حائز اهمیت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روش‌های متعددی برای اخذ ویزا وجود دارد، یکی از مدارک لازم که تا حد زیادی صدور ویزا را تضمین می‌کند، داشتن دعوت‌نامه معتبر می‌باشد. ویزایی که صادر می‌شود قابلیت یکبار ورود به کشور کانادا را دارد که در صورت نیاز به ورود و خروج مکرر، میبایست تقاضای ویزای مولتی یا چندبار ورود را بدهید. توجه داشته‌باشید که کسانی که برای مصاحبه دعوت می‌شوند شانس بالایی برای دریافت ویزای کانادا دارند.

ویزای مولتی کانادا

ویزای تک ورودی یا سینگل تنها اجازه‌ی یکبار ورود به کانادا را به متقاضی می‌دهد و ویزای چندبار ورود یا مولتی اجازه چند بار ورود را به فرد می‌دهد. متقاضی دریافت ویزای کانادا نیازی به انتخاب نوع ویزای مولتی و سینگل ندارد، به صورت کلی همه متقاضی ویزای مولتیپل تلقی می‌شوند. سفارت خانه درخواست‌ها را بررسی می‌کند و براساس وضعیت فرد ویزا را صادر می‌کند. پس ممکن است واجد شرایط ویزای مولتی کانادا باشید، در غیر این صورت ویزای سینگل کانادا به شما تعلق می‌گیرد. هر دوی این ویزاها براساس هدف شخص از سفر و باتوجه به شرایطی که متقاضی دارا می‌باشد، براساس صلاحدید افسر کنسولگری کانادا دارای مدت زمانی برای اعتبار ویزا خواهد بود. مزایای ویزای مولتی کانادا نسبت به ویزای سینگل کانادا در این است که متقاضی با داشتن ویزای مولتیپل کانادا در مدت زمان تعیین شده توسط سفارتخانه، اجازه چندبار ورود و خروج در کشور کانادا را دارد. برای کسانی که مجبور به رفت و آمدهای بیشتری در این کشور هستند، بهتر است شرایط خود را برای ویزای مولتی کانادا بهتر کنند تا واجد شرایط دریافت این ویزا باشند.

 

ویزای شینگن

سفر به اروپا به دلیل پیشرفته بودن و جاذبه های گردشگری مختلفش طرفداران بسیاری دارد و گردشگران بسیاری را به خود جذب کرده است. برای ورود به کشور های اروپایی معمول ترین راه دریافت ویزای شنگن می باشد. در ابتدا بهتر است بدانید پیمان شینگن معاهده ای است که بین 26 کشور اروپایی به امضا رسید. از فواید پیمان شینگن این بود که از مشکلات مرزی بین این کشورها کاسته شود و ساکنین آن‌ها بتوانند بدون داشتن ویزا از مرزهای یکدیگر عبور کنند. ویزای شنگن برای شهروندان کشورهای غیر عضو اتحادیه شینگن که قصد ورود به مناطق شنگن را دارند اجباری است. با این حال استثنا‌هایی وجود دارد: مثلا برخی از کشور ها که عضو پیمان شنگن نیستند اما با این حال نیازی به ویزای شنگن برای ورود به این منطقه ندارند. این ویزا به متقاضیان اجازه می دهد تا به مدت حداکثر 90 روز در یک دوره 6 ماهه برای اهداف گردشگری یا کسب و کار در محدوده شینگن اقامت داشته باشند. بصورت کلی هیچ راه تضمینی برای اخذ ویزای شینگن اروپا وجود ندارد بلکه با استفاده از روند صحیح پر کردن فرم ها و همچنین کامل بودن مدارک می توان احتمال اخذ ویزا را تا حد زیادی افزایش داد برای این منظور انجام مشاوره و یا سپردن امور اخذ ویزای شینگن به یک آژانس معتبر می‌تواند از احتمال رد شدن ویزا تا حد بسیار زیادی بکاهد.

 

رفع ریجکتی ویزای شینگن

مهمترین دلیل ریجکت شدن ویزای شینگن نداشتن دلیل محکم و قانونی برای بازگشت به کشور خود است. در چنین مواقعی باید 6 ماه صبر کرده و مجددا برای دریافت ویزای شینگن اقدام نمایید. در صورتی که قبل از گذشت این مدت زمان فرآیند دریافت ویزا را شروع کنید، بدون هیچ دلیلی مجددا درخواست شما ریجکت می‌شود. از علل اصلی ریجکت شدن ویزای شینگن می‌توان به عدم ارائه مدارک معتبر جهت برگشت به کشور، نداشتن سفر قبلی به خارج از ایران، داشتن ریجکتی در حوزه شینگن، داشتن سوء پیشینه، عدم ارائه مدرک ازدواج معتبر، گذرنامه نا معتبر و یا آسیب دیده، عدم ارائه هدف مشخص، نامه اشتغال به کار نا‌معتبر، عدم اثبات تمکن مالی در کشور مقصد، بیمه نامه نامعتبر، ارائه مدارک جعلی، وضعیت تاریخ ویزای شینگن و نامشخص بودن محل اسکان اشاره کرد. همچنین با آگاهی از دلایل رد شدن درخواست می‌توانید روند مناسب جهت رفع ریجکتی ویزای شینگن را طی کرده و اتلاف زمان و هزینه مجدد را کاهش دهید.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: ویزای شینگن تور کانادا ویزای کانادا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۶۳۹۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محرومیت از خدمات دولتی در صورت عدم دریافت شناسه یکتا

به گزارش خبرنگار مهر، بر اساس قانون تسهیل صدور مجوزها، صاحبان همه مجوزها و پروانه‌های کسب و کار تا ۲۵ اردیبهشت ماه فرصت دارند، مجوزهای خود را به الکترونیکی تبدیل کرده و شناسه یکتای خود را دریافت کنند و پس از این تاریخ مجوزهای کاغذی از اعتبار ساقط هستند.

بنابراین، با توجه به عزم دولت برای تبدیل مجوزهای کسب و کار از فیزیکی (کاغذی) به الکترونیکی در فرصت باقی مانده تا پایان اردیبهشت ماه، اصناف و مشاغل باید به نکات و شرایطی که برای دریافت یا تبدیل مجوز لازم است، توجه ویژه داشته باشند.

در همین راستا هم درگاه ملی مجوزها در یک فراخوان و بیانیه رسمی اعلام کرد: «براساس حکم تبصره ۷ ماده ۱ قانون تسهیل صدور مجوزها، همه مجوزهای کاغذی باید تا ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ الکترونیکی شوند و از این تاریخ هر فعال اقتصادی که مجوزالکترونیکی (شناسه یکتا) نداشته باشد، از نظر قانون و سامانه‌های دولتی و بانکی فاقد مجوز محسوب می‌شود.» بنابرابن هر فعال اقتصادی که نامش در بانک اطلاعات کسب و کار کشور ثبت نباشد، از تاریخ ۲۶ اردیبهشت ماه، فاقد مجوز تلقی و به تدریج از دریافت خدمات در سامانه‌های دولتی محروم خواهد شد.

لازم به ذکر است که از سوی سازمان فناوری اطلاعات، تمهیدات فنی لازم بر روی درگاه ملی مجوزها به نحوی فراهم شده تا هر فعال اقتصادی با داشتن «کارت ملی»، «کد پستی» و «شماره مجوز»، بتواند به راحتی مجوز الکترونیکی (شناسه یکتا) خود را دریافت و نامش در بانک اطلاعت کسب و کارها به نشانی qr.mojavez.ir قرار گیرد.

چگونگی دریافت شناسه یکتا

هر کسی که پروانه کسب یا مجوز کاغذی دارد، کافی است که از طریق تلفن همراه خود به آدرس mojavez.ir مراجعه کرده و با انتخاب گزینه تبدیل مجوز قبلی یا کاغذی به شناسه یکتا، با ارائه «کد پستی محل کار» و «کد مندرج بر روی پروانه کسب»، به صورت رایگان و آسان شناسه یکتا خود را دریافت کند.

با این حال در برخی از دستگاه‌ها که از لحاظ فناوری به روز نیستند، متقاضیان دریافت شناسه یکتا، باید علاوه بر موارد فوق، تصویر مجوز کاغذی خود را نیز در سامانه ملی مجوزها، بارگذاری و ثبت کنند.

بر اساس آخرین آمار نیز تاکنون سازمان ملی استاندارد با ۲۵ درصد و وزارت ورزش با دو هزار و ۱۰۰ مورد و سازمان نظام پزشکی و وزارت راه بهترین عملکرد را داشته اند و سازمان محیط زیست بانک مرکزی و وزارت علوم بدترین عملکرد را داشته اند.

همچنین استان‌های لرستان؛ گیلان؛ همدان و تهران در صدر جدول تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا قرار دارند.

تبعات عدم دریافت شناسه یکتا

بر این اساس دریافت شناسه یکتا برای کسب و کارها الزامی بوده و در صورت عدم تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیکی، تبعاتی را برای فعالان کسب و کار به دنبال دارد.

در این ارتباط امیر سیاح رئیس مرکز بهبود فضای کسب و کار وزارت اقتصاد با بیان اینکه تاکنون ۲۰ درصد پروانه‌های کسب دارای شناسه یکتا شده اند، گفت: فعالان اقتصادی اگر در مهلت باقی مانده شناسه یکتا دریافت نکنند از دریافت خدمات دولتی شامل تسهیلات بانکی به تدریج محروم خواهند شد.

به گفته سیاح، اتاق‌های اصناف و اتحادیه‌های صنفی پای کار هستند و برای سهولت در دریافت شناسه یکتا میز خدمت در مراکز تجمع صنفی استان‌ها و در تهران در بعضی ایستگاه‌های مترو، بازار تهران و در امامزاده‌های بزرگ نزدیک بازار برپا شده است.

کد خبر 6092687 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • ارز حج مغایرتی با ارز مسافرتی ندارد
  • ‏جزییات پرداخت ارز حجاج/ ارز حج مغایرتی با ارز مسافرتی ندارد
  • شرایط اخذ ویزای دبی برای کودکان
  • انتشار گزارش مکتوب از وضعیت حقوق بشر در ایران
  • محرومیت از خدمات دولتی در صورت عدم دریافت شناسه یکتا
  • راهنمای کامل دریافت ارز مسافرتی در سال ۱۴۰۳+ فیلم
  • انحصار فروش بلیت های قطار در اختیار ۳ اپلیکیشن؛ تمام آژانس های مسافرتی بیکار می شوند؟
  • درخواست دوباره زلنسکی برای دریافت تسلیحات
  • برخورد قاطع با تور‌های گردشگری غیرمجاز در کردستان
  • صدور الکترونیکی مجوزها بدون نظارت آسیب‌زا می‌شود