Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز، 

زن 45 ساله که به بهانه رفتن نزد پزشک معالج از خانه خارج شده و خود را به کلانتری رسانده بود، در حالی که سعی می کرد آثار کبودی و سیاهی دور چشمانش را با گوشه چادر بپوشاند، آغاز بدبختی  هایش را به زمان مرگ پدرش گره زد و به کارشناس اجتماعی کلانتری سپاد مشهد گفت: مدت کوتاهی بعد از تولد من و برادرم که دوقلو بودیم، پدرم بر اثر سکته قلبی جان سپرد و بدبختی های ما از همان روز آغاز شد چرا که وضعیت مالی مناسبی نداشتیم و مادرم نمی توانست هزینه های ما را تامین کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از سوی دیگر نیز پدربزرگم مدعی بود زندگی ما در کنار مادرم با مشقت و سختی همراه است و نمی توانیم به خوشبختی برسیم این گونه بود که مادرم سرپرستی ما را به پدربزرگم سپرد و به دنبال سرنوشت خودش رفت اما پدربزرگم نیز بنا به دلایلی سرپرستی ما را به برادرش واگذار کرد. او فردی نظامی بود و با وجود آن که پنج فرزند داشت باز هم حضانت من و برادرم را پذیرفت و سعی کرد هیچ تفاوتی بین ما و فرزندان خودش نگذارد. برادر پدربزرگم به خاطر روحیه نظامی گری که داشت همواره مساوات را بین ما و فرزندانش رعایت می کرد و چیزی برای ما کم نمی گذاشت. در عین حال هیچ گاه اجازه نمی داد درباره مادرمان حرفی بزنیم ولی گاهی از این که فرزندانش من و برادرم را یتیم می خواندند رنج می بردم. در کلاس سوم راهنمایی ترک تحصیل کردم و با همین خلأهای عاطفی بزرگ شدم تا این که در 27 سالگی به عقد «غلام» درآمدم و پا به خانه بخت گذاشتم. اما مدت زیادی از ازدواج مان نگذشته بود که روزی با دیدن بساط مشروب خوری همسرم دنیا بر سرم آوار شد. تا آن روز فقط رفیق بازی های او را می دیدم ولی این وضعیت برایم غیرقابل تحمل بود با این وجود نمی توانستم طلاق بگیرم چون دیگر کسی را نداشتم از من حمایت کند و باید این وضعیت را تحمل می کردم. هر بار صدای اعتراضم بلند می شد فقط ضربات مشت و لگد را احساس می کردم. از طرفی مادرشوهرم برای آن که زهرچشمی از من بگیرد روزی چنان کتکم زد که فرزندم را سقط کردم. فشارهای عصبی همسرم و رفت و آمدهای پنهانی مادرشوهرم به منزل ما، مرا به سوی خرافات کشید به طوری که فکر می کردم آن ها مرا جادو می کنند و موادی را به خوردم می دهند این فشارهای روحی به جایی رسید که در بیمارستان روان پزشکی مشهد بستری شدم اما بعد از طی مدت درمان باز هم همسرم و خانواده اش به کارهای زشت خودشان ادامه دادند و تلاش کردند مرا عصبانی تر کنند تا جایی که اکنون دچار توهمات روحی می شوم و همواره احساس می کنم برای من جاسوس گذاشته اند یا داخل شیر و کیک بچه ها موادی تزریق می کنند و ...

شایان ذکر است به دستور سرگرد عباس زمینی (رئیس کلانتری سپاد) این زن به مراکز مشاوره ای پلیس معرفی شد.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: مرگ مشهد تولد سکته قلبی ازدواج بازی بیمارستان درمان خانواده شیر مراکز مشاوره پزشک تولد طلاق گربه مشهد پارس پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۶۹۵۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف معماری ۴۵۰۰ ساله در شرق ایران؛ یک خانه و کوچه‌اش پیدا شد!

تپۀ پیرزال در ۶۰ کیلومتری جنوب زابل در استان سیستان و بلوچستان قرار دارد و در سال ۱۳۸۷ در فهرست آثار ملی ثبت شده است. این تپه در سال ۱۴۰۲ از طرف دانشگاه زابل برای آموزش دروس عملی باستان‌شناسی به دانشجویان این رشته در دانشکدۀ هنر و معماری، برای فصل دوم کاوش شد که مهم­ترین یافته‌های آن، یک سازه معماری متعلق به دورۀ چهارم عصر مفرغ سیستان (حدود ۲۵۰۰ تا ۲۳۰۰ پیش از میلاد) بود، که شامل بقایای ساختمانی یک خانه در لایۀ اول این محوطه است.

به گزارش ایسنا، حسین سرحدی، عضو هیأت علمی دانشگاه زابل، که سرپرستی دومین فصل کاوش آموزشی دانشگاه زابل در تپۀ پیرزال سیستان را به عهده داشت، گاه‌نگاری محوطه پیرزال را بر اساس یافته‌­های سطحی، به دورۀ IV شهر سوخته نسبت داده است، درباره جزئیات کشف بقایای معماری متعلق به دورۀ چهارم عصر مفرغ سیستان (حدود ۲۵۰۰ تا ۲۳۰۰ پیش از میلاد) توضیح داد: این معماری شامل بقایای ساختمانی یک خانه در لایۀ اول این محوطه است. این خانه متشکل از تعدادی اتاق در حاشیۀ جنوبی یک حیاط مرکزی است.

او اضافه کرد: کاوش‌های اخیر بیانگر وجود یک کوچه است که احتمالاً این ساختمان را به ساختمان­‌ها یا خانه­‌های دیگر مرتبط می‌کرده است. بقایای این کوچۀ در ضلع شمالی کارگاه ۳ نشان­دهندۀ توسعۀ ساخت­ و­ ساز در دورۀ آخر عصر مفرغ سیستان است.

در این فصل، که کارگاه شماره ۳ به ابعاد ۱۰ در ۱۰ متر کاوش شد، سفال‌هایی متعلق به حدود ۴۳۰۰ سال پیش، اشیاء گلی شامل پیکرک‌ها و اشیاء شمارشی نیز کشف شد.

باستان‌شناسان همچنین اشیائی را در ارتباط با مدیریت کالا و نظام داد و ستد محلی کشف کرده‌اند که استقرار در این مکان را با سایر محوطه‌های اطراف برقرار می‌کرد. این کالا‌های مبادلاتی به گمان باستان‌شناسان شامل ظروف سنگی، جانورانی همانند گاو، گوسفند و گندم و سایر ملزومات زندگی در آن دوران بوده است. به نظر آن‌ها، مبادلۀ اشیاء سنگی همچون پیکَرَک‌ها و ظروف مرمرین در این تپه از رونق خوبی برخوردار بوده است.

سرحدی درباره اهمیت این تپه باستانی گفت: بنا به یافته‌های سطحی، به نظر می‌رسد «پیرزال» یکی از بزرگترین تپه‌های متعلق به فاز انتهایی عصر مفرغ سیستان است، که تاریخ و کیفیت آن هنوز از مسائل مورد بحث باستان‌شناسی جنوب شرق ایران به شمار می‌رود.

دیگر خبرها

  • کشف معماری ۴۵۰۰ ساله در شرق ایران؛ یک خانه و کوچه‌اش پیدا شد!
  • وضعیت علیرضا بیرانوند از زبان پزشک معالج: او برای بازگشت به میادین آماده است!
  • جزییات کشف معماری ۴۵۰۰ ساله در شرق ایران اعلام شد
  • تشریح وضعیت بیرانوند از زبان پزشک معالج | گلر پرسپولیس به سپاهان می رسد؟
  • تشریح وضعیت بیرانوند از زبان پزشک معالج
  • تشریح وضعیت علیرضا بیرانوند از زبان پزشک معالجش
  • حسرت ۶ ساله پرسپولیس در خانه مقابل سپاهان!
  • قیمت خانه در جنت آباد تهران امروز ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • انتظار ۹ ساله تمام شد/ پرواز حجاج استان سمنان در آسمان سرزمین وحی
  • جنایت مرد نقاش | او همسر و پسر ۱۱ ساله خود را آتش زد!