Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- هزاران زائرایرانی حرم نبوی در جوار بارگاه رسول گرامی اسلام (ص) و قبرستان بقیع، مناجات عارفانه مولی الموحدین حضرت علی (ع) را درفضایی معنوی زمزمه کردند.

به گزارش گروه چند رسانه‌ای خبرگزاری میزان، هزاران زائرایرانی حرم نبوی در جوار بارگاه رسول گرامی اسلام (ص) و قبرستان بقیع، مناجات عارفانه مولی الموحدین حضرت علی (ع) را درفضایی معنوی زمزمه کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نخستین دعاي كميل زائران ايرانی در مدینه منوره؛ پنج شنبه شب درسه هتل محل اسکان زائران کشورمان به صورت متمركز با تلاوت آياتی از كلام الله مجيد آغازشد و پس از مداحی در مدح و منقبت پیامبر اکرم و ائمه مظلوم بقيع (ع) زائران ايرانی بيت‌الله الحرام و حرم نبوی فرازهای دعای روحبخش كميل را درشهر پیامبر مکرم اسلام زمزمه کردند.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دعای کمیل پیامبر حضرت محمد ص حجاج ایرانی حج مدینه النبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۷۰۵۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام دعا نماز را باطل می‌کند؟

به گزارش «مبلغ»، بخشی از ذکرها در نماز واجب است و باید گفته شود، مانند ذکر «سبحان الله» و «الله اکبر» که باید حتماً گفته شود؛ اما بعضی از ذکرها و دعاها مستحب محسوب می‌شوند و خوب است در نماز از آنها استفاده شود، مانند فرستادن صلوات یا استغفار. اما یک شرط مهم برای گفتن ذکر و دعا در نماز وجود دارد و آن، این است که مخاطب حتماً خدای متعال باشد و نه غیر او.

رهبر معظم انقلاب به استفتائی پیرامون «خطاب به غیر خدا در نماز» پاسخ گفتند که تقدیم حضور علاقمندان می گردد.

سؤال: آیا در قنوت نماز می توان دعای فرج (الهی عظم بلا) را قرائت کرد؟

جواب: خواندن دعای مذکور تا جایی که مخاطب خداست اشکال ندارد ولی مابقی که مخاطب غیر خدا می باشد جایز نیست و باعث بطلان نماز می شود.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1897775

دیگر خبرها

  • آغاز اعزام عمره گزاران ایرانی پس از نه سال انتظار
  • اعزام عمره گزاران استان اردبیل از ۶ اردیبهشت به مدینه منوره
  • ورود نخستین گروه عمره گزاران ایرانی به مدینه
  • نخستین کاروان عمره مفرده پس از ۹ سال انتظار عازم مدینه شد
  • کدام دعا نماز را باطل می‌کند؟
  • ورود اولین گروه عمره‌گزار ایرانی به مدینه منوره
  • نخستین کاروان عمره گزاران ایرانی عازم سرزمین وحی شد 
  • اعزام نخستین گروه از زائران عمره ایرانی پس از ۹ سال
  • قاچاقی یکی از مداح ها را به آسایشگاه خودمان آوردیم /مرشد گفت مرد حسابی اگر تو روسیاه هستی چرا پای ما را وسط می کشی؟
  • نخستین گروه پزشکان ایرانی داوطلب به حج عمره اعزام شدند