Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24-وضعیتی ایجاد شده که آن تعداد از افراد هم که در گذشته علاقه‌ای به سفر خارجی نداشتند، به‌ این سفرها علاقه پیدا کرده‌اند.

محمد محب‌خدایی می‌گوید: اعتبار ارز مسافرتی باید در راستای ایجاد جذابیت در شهرهای داخلی باشد و مردم را به سفرهای داخلی ترغیب کند؛ اما در حال حاضر نسبت به گذشته میزان ارز مسافری افزایش پیدا کرده و همین موضوع مشوقی ایجاد کرده که آن تعداد از افراد هم که در گذشته علاقه‌ای به سفر خارجی نداشتند، به‌ سفر علاقه پیدا کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد محب‌خدایی (معاون گردشگری کشور) درخصوص رویکرد سازمان میراث فرهنگی نسبت به وضعیت ارز مسافری که در حال حاضر درباره آن گمانه‌های زیادی وجود دارد، با مطرح کردن این پرسش که «آیا یک خارجی که می‌خواهد به ایران بیاید از دولت خود پول می‌گیرد که ما برای رفتن مردم به کشورهای دیگر به آنها پول بدهیم؟»   اگر قرار است اعتباری به مردم داده شود؛ این اعتبار باید در راستای ایجاد جذابیت در شهرهای داخلی باشد تا مردم را به مسافرت‌های داخلی ترغیب کند اما با وجود این موضوع در حال حاضر میزان ارز مسافری نسبت به قبل بیشتر هم شده و به‌ این‌صورت از طریق مابه‌التفاوت قیمتی که این ارز با بازار آزاد دارد، وضعیتی ایجاد شده که آن تعداد از افراد هم که در گذشته علاقه‌ای به سفر خارجی نداشتند، به‌ این سفرها علاقه پیدا کرده‌اند.

وی در ادامه با بیان اینکه در این شرایط افراد خودشان باید هزینه خروج خود از کشور را پرداخت کنند؛ توضیح داد: در حقیقت با افزایش میزان ارز مسافرتی؛ به‌جای اینکه کشورهای دیگر برای گردشگران ایرانی مشوق ایجاد کنند؛ ما خودمان مشوق افراد برای رفتن به کشورهای خارجی بوده‌ایم. این میزان ارز برای خروج از کشور در شرایط فعلی به‌هیچ‌وجه اقدام درستی نبوده و به نفع جامعه ما نیست.

محب‌خدایی در پاسخ به سخنان مطرح شده از سوی رئیس انجمن دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی که اگر ارز مسافری حذف شود، آژانس‌های مسافرتی با مشکل جدی مواجه می‌شوند و این موضوع موجب بیکاری بسیاری از آنها می‌شود، بیان کرد: این حرف را نمی‌توان قبول کرد. چراکه باوجود این موضوع که در این چند ماه ارز مسافری افزایش داشته و ما شاهد رونق خروج مسافران از کشور بوده‌ایم؛ آژانس‌ها ادعا می‌کنند که ۴۰ درصد نیرو انسانی خود را کاهش داده‌اند. سوال من این است که دقیقا چرا در این شرایط که باید کار آنها رونق پیدا کرده باشد، این اتفاق برای آنها افتاده است. در شرایطی که پرواز‌ها ارز چهارهزار و دویست تومانی می‌گیرند و میزان مسافر هم دوبرابر شده، قاعدتا بازار این دوستان باید سکه شده باشد؛ پس چرا آنها تعدیل نیرو کرده‌اند؟ به‌همین دلیل می‌گویم این ادعا قدری غیرواقعی بوده و نمی‌توان این کاهش را قبول کرد.

وی در ادامه گفت: در حال حاضر مسافران خروج از کشور به‌اندازه هستند که بلیت هواپیما برای کشورهایی همچون تایلند؛ چین و هندوستان پیدا نمی‌شود، اما آژانس‌ها مدعی شدند که این ایرلاین‌ها توسط برخی دیگر بسته شده است. این موضوع به‌هیچ‌وجه درست نبوده و اتفاقا بلیت‌ها توسط خود آژانس‌ها خریداری شده است. در حقیقت این آژانس‌ها هستند که با تعریف سفر رایگان برای مسافران و گرفتن ارز آنها از مابه‌التفاوت قیمت ارز مسافری با بازار آزاد به‌سودی خوبی دست پیدا می‌کنند و به این‌صورت به‌نوعی علاقه به این سفرها را افزایش داده‌اند.

محب خدایی افزود: وقتی شما می‌خواهید به سفر بروید، برای هتل، تور و هر چیزی که به سفر مربوط است، باید به آژانس‌ها مراجعه کنید. به‌علاوه این موضوع خودشان هم در مصاحبه‌ها می‌گویند که تعداد معدودی این کار را کرده‌اند. بالاخره تعداد معدود هم جز آژانس‌ها به‌حساب می‌آیند و همین موضوع همه‌چیز را مشخص می‌کند. البته این مسئله از قدیم به این صورت بوده و حرف تازه‌ای نیست. ما گاهی‌اوقات اشتباها به یکسری از مسائل دامن می‌زنیم. یعنی به‌هم ریختگی ایجاد می‌شود و در این به‌هم ریختگی هرکسی فکر می‌کند که باید ماهی خود را از آب بیرون بکشد. این کار به ما کمک نمی‌کند و باعث ایجاد تضاد شده و کاری می‌کند تا ما نتوانیم کار را درست نظام دهیم و یک بی‌اعتباری برایمان ایجاد می‌کند.

معاون گردشگری کشور در پایان درباره پیشنهاد آژانس‌ها مبنی بر اینکه میزان ارز مسافری به آنها داده شود تا براساس آن هزینه‌های مسافر محاسبه شود و به‌این‌صورت از سو‌ءاستفاده‌ها جلوگیری شود؛ گفت: سیاست‌گذاری ارز به عهده ما نبوده و تصمیماتی هم که تا به‌حال گرفته شده بدون نظرخواهی ما بوده است. در حال حاضر هم که از ما نظر می‌گیرند؛ بارها گفته‌ایم که باید جلسات تخصصی و کارشناسی‌تر برگزار شود و بخش خصوصی نیز در این جلسات حضور داشته باشند تا به این صورت راه بهانه و سو‌ءاستفاده بسته شود و بعدا نگویند که برای ما نسخه‌ای پیچیدند و ما در آن مشارکت نداشتیم. البته از نظر بنده مدیریت ارز مسافرتی باید دست سازمان میراث فرهنگی باشد و برنامه‌ریزی ارزی توسط این سازمان صورت گیرد.

ایلنا

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۷۱۱۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سومین دوره جایزه ملی تعالی گردشگری برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط‌عمومی دانشگاه علم و فرهنگ، سومین دوره جایزه ملی تعالی گردشگری باهدف ایجاد فضای رقابتی برای تعالی بنگاه‌ها و سازمان‌های حوزه گردشگری، تشویق بنگاه‌ها برای شناخت نقاط قوت و زمینه‌های قابل‌بهبود و اجرای پروژه‌های بهبود، ایجاد فضای مثبت، توأم با خلاقیت و نوآوری و تبادل تجربیات موفق بنگاه‌های گردشگری، ارج‌نهادن به کارکنان سازمان‌های متعالی و بهره‌ور صنعت گردشگری و به‌رسمیت‌شناختن بهترین سازمان‌ها اعم از خصوصی، دولتی یا غیرانتفاعی در زمینه گردشگری است، تابستان امسال برگزار می‌شود.

برگزاری جایزه ملی تعالی گردشگری با بهره‌گیری از مدل‌های علمی روز دنیا، خطوط راهنمایی برای سازمان‌های گردشگری ایجاد می‌کند تا پیشرفت‌ها و عملکرد خود را در زمینه کیفیت و سرآمدی سازمانی اندازه‌گیری کند.

جایزه ملی تعالی صنعت گردشگری بر مبنای ارزیابی خبرگان صنعت گردشگری و اساتید دانشکده علوم گردشگری دانشگاه علم و فرهنگ، به بنگاه‌ها و نهادهایی اعطا می‌شود که در کسب نتایج مطلوب در صنعت گردشگری توانمند هستند. کلیه بنگاه‌ها و شرکت‌های فعال در صنعت گردشگری در بخش‌های مختلف اعم از اقامت، حمل‌ونقل، تفریح و سرگرمی، آژانس‌های مسافرتی، رستوران و خدمات غذایی و… می‌توانند متقاضی جایزه ملی تعالی صنعت گردشگری باشند.

همچنین اطلاعات کامل برگزاری سومین دوره جایزه ملی تعالی گردشگری متعاقباً اعلام می‌شود.

کد خبر 6090092 فاطمه کریمی

دیگر خبرها

  • دلار و سکه تا کجا کاهش پیدا می کنند؟
  • سومین دوره جایزه ملی تعالی گردشگری برگزار می‌شود
  • بلیط قطار و هواپیما برای این افراد نیم بهاست
  • بلیت هواپیما و دیگر سامانه های حمل و نقل برای معلولان نیمه بها شد
  • «آکادمی پرندگان» بیش از ۵۰ میلیون تومان فروخت
  • درآمد ۷۰۰ میلیونی «گالیله»!/ «آکادمی پرندگان» ۵۰ میلیون فروخت
  • آیا عنکبوت‌های غول‌پیکر در مریخ وجود دارند؟
  • صدور موافقت اصولی ٣ طرح گردشگری در کردستان
  • گردشگری و صنایع دستی،‌ مردمی‌ترین نوع اقتصاد است
  • سفر معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه به تایلند