Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوانازقم؛به نقل از مرکز خبر حوزه،علاء الدین طاهری سیمکانی،حافظ نابینای قمی، پس از سال ها کار در حرفه موسیقی، آن را رها کرد و گمشده خود را در کلام وحی دید و به حفظ آن پرداخت تا جان خود را سیراب کند.

داستان  روی گرداندن حافظ نابینای شرکت کننده در حفظ ده جزء چهل و یکمین دوره مسابقات اوقاف استان قم از همه اصوات به جز قرآن کریم، داستانی است که شنیدن آن برای هر مخاطبی شیرین و پند آموز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: بنده حافظ کل هستم، ولی امسال برای اولین بار در ده جزء و برای سنجش شرایط و میزان توانمندی خود وارد این مسابقات شدم؛ من از کودکی با تشویق مادرم به حفظ رو آوردم و تا دانش آموزی مقداری حفظ کردم اما مجددا رها شد تا اینکه در دوره دبیرستان به این مطلب رسیدم که باید با قرآن زندگی کنم.

این حافظ نابینا با ذکر این مطلب که سالیان سال به صورت نیمه حرفه ای به موسیقی پرداختم بیان کرد: نکته مهم آن بود که موسیقی هرگز نتوانست روحیات مرا اقناع کند و آن را کنار گذاشته و وارد قرآن شدم و برای اینکه علاقه زیادی هم به مفاهیم و تفسیر دارم حفظ را جدی گرفتم تا بهره مندی من از قرآن بیشتر شود.

این حافظ نابینا اظهارکرد: اصراردارم که از لفظ روشندل برای نابینایان استفاده نشود؛ ولی به نظر من در زمینه قرآنی کسی که می خواهد پا در وادی حفظ بگذاری ابتدا باید اهمیت آن را درک کرده و با شور و شوق عاقلانه و نه احساسی و اجباری وارد این مسئله شود تا در طول مسیر دچار دلزدگی و خستگی نشود.

طاهری عنوان کرد: استفاده از استاد، داشتن اراده جدی و برنامه متناسب با توانائی ارفاد مهمترین کار در موفقیت حفظ است؛ حافظ نه باید بیش از توانش و نه کمتر از آن گام بردارد.

وی با بیان اینکه من با استفاده از قرآن های بریل به حفظ پرداختم و در تامین بودجه آن هم مشکلی نداشتم افزود: توصیه می کنم که نابینایان از قرآن های بریل چاپ بنیاد روشندلان اصفهان که انطباق بیشتری با قرآن های عثمان طه دارند استفاده کنند.

طاهری با بیان اینکه قرآن به خط بریل ده جلدی است و با ترجمه آن هم موجود است عنوان کرد: بنیاد روشندلان اصفهان در صدد است تا قرآن های رحلی با خط بریل با صفحه بندی عثمان طه نیز تولید کند.

انتهای پیام/ش

علاء الدین طاهری سیمکانی،روشندل قمی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: قرآن جوانان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۷۵۲۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رتبه اول خراسان رضوی در تعداد حافظ و قاری بین‌المللی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،   مدیر دارالقرآن سازمان تبلیغات اسلامی خراسان رضوی گفت: خراسان رضوی با ثبت‌نام ۱۶۱۸ نفر در آزمون نوزدهمین دوره اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم بیشترین آمار را به خود اختصاص داده و نسبت به سایر استان‌های کشور رتبه اول را در این حوزه کسب کرده است.

مهدی رمضانی در نشست خبری نوزدهمین دوره طرح ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم که در محل سازمان تبلیغات اسلامی خراسان رضوی افزود: اعطای مدرک تخصصی از خدمات ویژه جمهوری اسلامی است که برای حافظان قرآن در نظر گرفته شده است.

وی گفت: امسال نوزدهمین دوره اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم برگزار می‌شود و پذیرفته‌شدگان و دارندگان مدارک تخصصی حفظ می‌توانند از مزایایی همچون اعطای مدرک هم‌تراز کارشناسی، کارشناسی‌ارشد و دکتری بهره‌مند شوند.

رمضانی گفت: در این راستا افرادی که اهتمام به حفظ قرآن کنند می‌توانند با حفظ ۱۰ جزء مدرک دیپلم، با حفظ ۲۰ جزء مدرک فوق دیپلم و با حفظ ۳۰ جزء در سطح ۳ مدرک کارشناسی، در سطح ۲ کارشناسی‌ارشد و در سطح یک مدرک دکتری دریافت کنند.

مدیر دارالقرآن سازمان تبلیغات اسلامی خراسان رضوی با اشاره به سطح بالای استان در مبحث قرآنی هم افزود: ما دارالقرآن ایران اسلامی هستیم و هیچ استانی در کشور مانند خراسان رضوی در این حجم حافظان و قاریان بین‌المللی ندارد؛ در استان نیز، مشهد به برکت امام هشتم (ع) سرآمد است.

رمضانی گفت: تعداد ۱۱۳۰زن و ۴۸۸ مرد در رشته‌های حفظ ۱۰ جزء، ۲۰ جزء و حفظ کل نوزدهمین دوره اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن شرکت کرده‌اند.

  مدیر دارالقرآن سازمان تبلیغات اسلامی خراسان رضوی گفت: با توجه به استقبال شرکت‌کنندگان، آزمون نوزدهمین دوره طرح ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم بر خلاف سال‌های گذشته که به صورت متمرکز در مشهد برگزار می‌شد، امسال در ۷ حوزه شامل تربت جام، خواف، نیشابور، سبزوار، کاشمر و ۲ حوزه در مشهد برگزار خواهد شد.

وی افزود: با توجه به تعداد ۵۳۳ زن و ۲۷۶ مرد در مشهد تصمیم گرفته شد که ۲ حوزه آزمون در مشهد تدارک دیده شود. ما در خراسان رضوی حدود ۲۰ هزار حافظ بالای ۵ جزء داریم، حدود ۲۰هزار مربی و استاد قرآن در استان خراسان رضوی فعالیت قرآنی دارند و بیش از ۲۵۰۰ جلسه قرآن در استان برگزار می‌شود؛ به همین دلیل این آمار نشان می‌دهد فعالیت قرآنی ما در استان فعالیت پویایی است.

وی در خصوص کیفیت برگزاری آزمون کتبی نوزدهمین دوره اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم تشریح کرد: آزمون کتبی با کیفیت کنکور برگزار می‌شود و در مرحله شفاهی حسن حفظ، صوت و لحن شرکت‌کنندگان مورد ارزیابی قرار می‌گیرند. البته نظارت کلی آزمون شفاهی با کارشناسان تهرانی خواهد بود.

دیگر خبرها

  • تکریم توانخواه حافظ قرآن در کردستان
  • تکریم حافظ قرآن توانخواه در کردستان
  • تکریم حافظ قرآن توانخواه توسط استاندار کردستان
  • قاری و حافظ قرآن اعزامی به مسابقات مالزی تعیین شدند
  • تصاویر دیده نشده از محمدرضا شجریان/ عکس
  • ۲۰ هزار حافظ قرآن در خراسان رضوی
  • خراسان رضوی ۲۰ هزار حافظ قرآن دارد
  • فرشتگان کاتب؛ حافظ انسان در زمان حیات
  • ۲۰ هزار حافظ قرآن کریم در سطح استان خراسان رضوی وجود دارد
  • رتبه اول خراسان رضوی در تعداد حافظ و قاری بین‌المللی