Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس انجمن متخصصان پوست ایران از شیوع برخی بیماری های عفونی و سالک در مناطقی از کشور خبر داد و گفت: مردم مراقب باشند زیرا این بیماری ها در مراحل اولیه قابل تشخیص نیست.

به گزارش  ایمنا و به نقل از روابط عمومی انجمن متخصصان پوست ایران، «فرهاد هنجنی» در کنگره سالانه این انجمن اظهار داشت: "پسوریازیس" و اگزماهای پوستی، "برس" یا پیسی، آکنه که روی صورت و کمر بسیار دیده می شود، زگیل که در کودکان می‌بینیم و بیماری زگیل تناسلی به شدت در حال افزایش است و متاسفانه بیشتر افراد با آن آشنا نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس انجمن متخصصان پوست ایران، دلیل شیوع و افزایش بیماری های پوستی را "نداشتن نظام ثبت دقیق" دانست و گفت: وقتی می خواهیم در مورد یک بیماری و شیوع و بروز آن صحبت کنیم باید برخی آمار ثبت شده در کشور وجود داشته باشد؛ در واقع دلایل و مشکلاتی که باعث بروز بیماری شده ثبت شود و سپس بگوییم چه نوع بیماری در کشور زیاد است تا به آن بیشتر بپردازیم.

وی در توضیح دلایل برخی بیماری های پوستی گفت: بیماری های عفونی از جمله بیماری سالک که از نیش پشه خاکی به وجود می آید؛ باید در دفع حشرات تلاش کنیم ضمن آنکه اگر آثاری شبیه نیش پشه بود و بعد از مدتی بهبود نیافت باید سریع به پزشک مراجعه شود.

رییس انجمن متخصصان پوست ایران با بیان اینکه زگیل تناسلی نیز به دلیل رعایت نکردن مسائل بهداشت فردی و روابط اجتماعی و جنسی حفاظت نشده به وجود می آید و در حال افزایش است، افزود: افراد باید بیماری را بشناسند؛ زودتر به پزشک مراجعه و بیشتر روی پیشگیری توجه کنند.

هنجنی یادآور شد: سرطان پوست یا همان سرطان سلول های پایه ای پوست (بازال سل کارسینوما) یکی از شایعترین سرطان ها بین همه ارگان های بدن و مهم‌ترین علت بروز آن اشعه مضر آفتاب است.

وی گفت: کسانی که در معرض آفتاب شدید قرار می‌گیرند مانند کشاورزان و افرادی که فعالیت آنان خارج از محیط اداری یا فضای باز است بیشتر دچار سرطان می شوند و بعضی از مواد شیمیایی و مسائل ژنتیکی نیز از عوامل بروز سرطان پوست است.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز ادامه داد: در فصل تابستان شهروندان باید از پوست خود در برابر اشعه مضر آفتاب محافظت کنند زیرا نور آفتاب پیامدهایی همچون سرطان و چین و چروک پوست در سنین بالا را به همراه دارد، لذا توصیه می شود شهروندان از ضد آفتاب هایی که شماره محافظتی بیش از ۳۰ و بهتر است ۵۰ به بالا باشد استفاده کرده و از کلاه و عینک آفتابی مناسب نیز استفاده کنند.

هنجنی اضافه کرد: توصیه می شود افراد از ساعت ۱۰صبح تا ۱۶ زیر نور آفتاب قرار نگیرند زیرا در این زمان اوج اشعه مضر آفتاب است و صدمات فراوانی به پوست وارد می کند.

هشدار خطر مراجعه به آرایشگاه‌های غیرمجاز

وی در مورد آرایشگاه هایی که به صورت غیرمجاز خدمات پوست و زیبایی ارائه می دهند نیز هشدار داد و گفت: متاسفانه یک سری تبلیغات در سطح شهر در خصوص انجام فعالیت های زیبایی مانند تزریق ژل، بوتاکس، سولاریوم، لیزر در آرایشگاه ها و منازل به صورت غیر مجاز دیده می شود که خطرات زیادی برای مراجعه کنندگان این مراکز به همراه دارد.

رییس انجمن متخصصان پوست ایران تصریح کرد: این مراکز به طور معمول از دستگاه ها و موادی استفاده می کنند که بی کیفیت، کم کیفیت و ارزان است و افراد آموزش ندیده در این مراکز کارهای زیبایی انجام می دهند که در نتیجه، مراجعه کنندگان به این مراکز دچار سوختگی، عفونت و عوارض دیگر می شوند.

هنجنی تاکید کرد که شهروندان به متخصصان پوست و زیبایی مراجعه کنند تا دچار بیماری ها و مشکلات پوستی نشوند زیرا هر چیزی که ارزان است دلیل نمی شود که با کیفیت باشد.

هنجنی به نقش و اهمیت اطلاع رسانی در این زمینه اشاره و تاکید کرد که رسانه ها نقش مهمی در آگاه سازی و فرهنگ سازی شهروندان دارند.

رییس انجمن متخصصان پوست ایران گفت: طب بازساختی، فرآیند و دانشی نوین است که ایران توانسته فعالیت ها و پیشرفت خوبی در آن داشته باشد؛ کاری که ما اکنون انجام می دهیم این است که روی سلول و مولکول هایی کار می کنیم که بتواند یک عارضه یا قسمتی از بدن را ترمیم و مداوا کند.

وی به مشارکت همکاران و حضور میهمانان خارجی در هجدهمین کنگره سالانه انجمن متخصصان پوست ایران اشاره کرد و یاددآورشد: استادان و پزشکانی از یونان که متخصص زیبایی و تزریق چربی هستند، از فرانسه که روی پروبیوتیک و دفاع پوست بدن کار می کند؛ از هند که روی بیماری های برس فعالیت های پزشکی دارند و دو نفر ایرانی از سوئیس که روی بیماری های رنگدانه ای کار می کنند؛ یک پزشک ایرانی از انگلیس که روی بیماری های مربوط به داخلی و پوست فعالیت دارد در کنگره امسال حضور داشتند.

در کنگره سالانه انجمن متخصصان پوست ایران، چند میزگرد تخصصی در زمینه بیماری های رایج ایران، بیماری های رنگدانه ای و طب بازساختی در پوست و همچنین کارگاه عملی برگزار شد.

در این کنگره ضمن تجلیل از محققان و متخصصان پیشکسوت کشور، سه مقاله برگزیده به زبان انگلیسی که توسط هیات داوری انتخاب شدند، هدایایی دریافت کردند.

در بخش مسابقه پوستر علمی نیز از بین کارهای ارائه شده به کنگره، سه پوستر برتر و منتخب معرفی و جوایزی دریافت کردند.

هجدهمین کنگره انجمن متخصصین پوست ایران که از سوم مردادماه در هتل المپیک تهران آغاز شده بود امروز به کار خود پایان داد.

منبع: ایمنا

کلیدواژه: بيماري هاي پوستي سرطان اصفهان شهردار اصفهان ریاست جمهوری ورزشگاه نقش جهان فناوری های نوین مدیریت شهری اصفهان فردا زاینده رود کشاورزی حمل و نقل عمومي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۷۵۶۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جراحان پلاستیک از کنگره جامعه جراحان ایران انصراف داد

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا قاضی سعیدی افزود: هر سال کنگره جراحان ایران در این روزها برگزار می‌شود که همه جراحان در رشته‌های مختلف مانند ارتوپدی، اورولوژی، جراحان پلاستیک، اطفال، عروق جراح مغز و اعصاب و در واقع جراحان در همه رشته‌ها در این کنگره ۵ روزه شرکت می‌کنند.

وی در خصوص عدم شرکت انجمن جراحان زیبایی و پلاستیک گفت: امسال بعد از ۴۰ سال اولین باری است که انجمن جراحان پلاستیک در کنگره جامع جراحان شرکت نکرده است.

قاضی سعیدی ادامه داد: علت هم این است که هیأت مدیره انجمن جراحان عمومی یک حرکت غیر حرفه‌ای انجام داده و مسائل چالش برانگیز زیبایی را در برنامه‌های خود گنجانده و ما به نشانه اعتراض به این ماجرا، بعد از ۴۰ سال در کنگره جامعه جراحان ایران حضور نداریم.

وی افزود: چند هفته مذاکرات فشرده نیز با جامعه جراحان و انجمن جراحان عمومی داشته ایم اما متأسفانه نتوانستیم جلوی این انحراف در آموزش را بگیریم و هر استدلالی که کردیم نتوانستیم آنها را قانع کنیم؛ به همین دلیل تصمیم گرفتیم در این کنگره شرکت نکنیم.

هیچ جراح پلاستیکی در این کنگره شرکت نمی‌کند

در بیانیه انجمن جراحان پلاستیک، عنوان شده است: رسالت اصلی گروه‌های تخصصی و فوق تخصصی حفظ اصول استانداردهای علمی و عملی مورد نیاز در جامعه و حفظ جایگاه علمی در کشور است و یکی از نمادهای آشکار این وظیفه ارائه دستاوردها و حفظ جایگاه، حضور در کنگره‌های ملی است که این اتفاق مدیریت و ظرافت‌های خاص خود را می‌طلبد. چند سال است که انجمن جراحان عمومی فراتر از قوانین عمومی و رزیدنتی آموزشی پزشکی به جای پرداختن به مسائل حساس مهم جراحی کشور که رسالت اصلی آنها است وارد بحث فریبنده جراحی زیبایی شده اند و با برگزاری همایش‌های مختلف زیبایی در شهرستان‌ها و مراکز استان باعث انحراف این وظیفه علمی خود شده اند و این انحراف بزرگ‌ترین گردهمایی علمی جراحان کشور یعنی جامعه جراحان نیز کشانده شده و توسط انجمن جراحان عمومی مسائل چالش برانگیز زیبایی به کنگره امسال اضافه شده است.

پس از اطلاع از عناوین چالش برانگیز، انجمن جراحان پلاستیک تمام تلاش خود را برای حذف این پنل ها به کار برد ولی متأسفانه هیأت مدیره جراحان عمومی سعی در ادامه اقدام اشتباه خود داشته اند.

به دنبال این مساله انجمن جراحان پلاستیک جلسه اضطراری کمیته راهبردی را برگزار کرد و به دنبال نظر اکثریت قاطع اعضا، به نشانه اعتراض و پرهیز از مشارکت در این اقدام غیر جامع انجمن جراحان زیبایی به رغم میل ذاتی اقدام به لغو برنامه خود در این کنگره کرده است.

کد خبر 6098317 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • جراحان پلاستیک از کنگره جامعه جراحان ایران انصراف داد
  • کنگره ایران‌شناسی بین‌المللی می‌شود
  • هوش مصنوعی یک ابزار کمکی است و جایگزین پزشک نمی شود
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • هوش مصنوعی نمی‌تواند جای پزشک را بگیرد
  • عضو انجمن آسم و آلرژی : ۹ تا ۱۳ درصد مردم کشور آسم دارند / آلودگی هوای کلانشهرها از عوامل مهم ابتلا به آسم است
  • داروی ایرانی بیماران SMA وارد بازار می‌شود / برنامه وزارت بهداشت برای پویش ملی سرطان
  • هوش مصنوعی یک ابزار کمکی است و جایگزین پزشک نمی‌شود
  • وازلین برای پوست؛ خوب است یا بد؟