Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-01@11:02:10 GMT

۶ اختلالی که بیماری صرع را تشدید می‌کند

تاریخ انتشار: ۵ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۸۷۶۳۲۱

۶ اختلالی که بیماری صرع را تشدید می‌کند

مدیر عامل انجمن صرع ایران با تاکید بر ارتقای آگاهی نسبت به بیماری صرع گفت: دارو درمانی تنها راه، برای درمان کامل این بیماری نیست. ۰۵ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۸:۰۳ اجتماعی خانواده و جوانان پزشکی نظرات

به گزارش سلامت خبرگزاری تسنیم، دکتر داریوش نسبى طهرانى در سى و سومین همایش انجمن صرع ایران اظهار کرد: این همایش‌ها از سال ٧٤ پایه گذارى شد و جزو افتخارات انجمن صرع به شمار می رود؛ چرا که به ارتقای سطح آگاهی مردم درباره این بیماری کمک می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نسبى طهرانى بیان کرد: صرع بیمارى نیست که  صرفا با دارو و نسخه پیچى بتوان آن را به طور کامل درمان کرد بلکه صرع اختلالی  است که تمام زندگى فرد را تحت تاثیر قرار مى‌دهد؛ استرس، اضطراب، شرایط تحصیلی، شغل، خواب، خوراک، اطرافیان فرد و مواردی دیگر از این قببیل  مجموعه نکاتى هستند که تمام زندگى فرد را درگیر مى‌کند.

وى ادامه داد: بالا بردن آگاهى نقش ویژه اى در درمان دارد و  لازم است نکات زیادى را یاد بگیریم تا بتوانیم بهتر با این بیمارى مبارزه کنیم زیرا صرع درست است که یک بیمارى مزمن است، اما مى‌توان این بیمارى را با دارو آن را کنترل کرد، باید بدانیم صرع به جز تشنج علائم دیگرى دارد که هر شخصى باید این علائم را بشناسد و به موقع درمان  کند.

مدیر عامل انجمن صرع افزود: گاهى این بیمارى زنگ خطری دارد و گاهی اینطور نیست؛ هرچند این زنگ خطر نه تنها در بیمارى صرع بلکه در سایر بیمارىها هم وجود دارد و باید دانست این بیمارى را باید به موقع تشخیص داد و کنترل کرد.

وی بیان کرد:  آموزش عمومى یکی از اصلى‌ترین کارهایى است که باید انجام شود تا اطلاعات مردم در خصوص بیمارى‌ها افزایش یابد.

نسبى طهرانى تشریح کرد: انجمن صرع تلاش کرده است که در طول سالها فضاى فرهنگى جامعه را در خصوص بیمارى بالا ببرد تا بتوان آن را بهتر کنترل کرد؛ بیماران صرع نیاز به کمک بیشترى دارند که با کنترل بیمارى آنها می‌توانند نقش مفیدى در جامعه داشته باشند.

وى بیان کرد: متاسفانه هنوز بخش عمده اى از جامعه از آگاهى‌ها محروم هستند و دچار خرافات و عقاید خاصى شدند؛ باید تلاشها بیشتر شود تا بتوان بیمارى را کاهش و این اختلال را بهتر کنترل کرد.

مدیر عامل انجمن صرع خاطرنشان کرد: بیمارى صرع ممکن است از نوزادى تا بزرگسالى زندگى فرد و موقعیت‌هاى اجتماعى او را تحت تاثیر قرار داد؛ بیماران باید همیشه داروهاى خود را همراه داشته باشند تا در مواقع ضرورى دچار مشکل نشوند، از جمله در طول سفر که ممکن است داروهاى خاص را نتوان پیدا کرد.

انتهای پیام/

R1014143/P1014143/S2,18,24,1313/CT12 واژه های کاربردی مرتبط وزارت بهداشت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: وزارت بهداشت وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۷۶۳۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه کنترل پوکی استخوان برای بانوان زاهدانی آغاز شد

دکتر مهدی زنگنه گفت:  پوکی استخوان یا استئوپروز به کاهش توده استخوانی، ضعیف و سست شدن بافت استخوان گفته می‌شود، که این حالت سرانجام به شکستگی استخوان منتهی خواهد شد، بطوریکه شکستگی ناشی از آن از هر سه زن بالای ۵۰ سال یک زن را درگیر می‌کند.

وی افزود: به همین منظور اداره اسکلتی، عضلانی دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر برای مدیریت بیماری پوکی استخوان و لزوم اجرای مداخلات پیشگیرانه و موثر، دانشگاه علوم پزشکی زاهدان را به عنوان یکی از دانشگاه‌های پایلوت اجرای برنامه کنترل بیماری استئوپروز و پیشگیری از بروز شکستگی‌های ناشی از آن، انتخاب و برنامه با هدف کاهش خطر شکستگی ناشی از پوکی استخوان در زنان ۵۰ سال و بالاتر از طریق شناسایی و درمان افراد در معرض خطر اجرا می‌شود.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ادامه داد: این برنامه در سه مرکز خدمات جامع سلامت شهری حضرت فاطمه (س)، حضرت زینب (س) و حضرت معصومه (س) زاهدان به صورت پایلوت در حال اجراست و تمامی زنان ۵۰ سال و بالاتر می‌توانند با مراجعه به این مراکز از خدمات آموزشی و غربالگری پیشگیری از این بیماری بهره‌مند شوند.

وی افزود: پوکی استخوان در بیشتر مواقع بدون علامت و بیماری خاموش است و عوارض آن شامل، شکستگی خودبخودی، درد شدید کمر، قوز پشت، کوتاه شدن قد بیشتر از ۵.۲ سانتی‌متر است.
زنگنه بیان کرد: سنجش سلامت استخوان که به طور معمول شامل میزان خطر شکستگی استخوان است، تعیین می‌کند که فرد تا چه حد در معرض خطر ابتلا به پوکی استخوان قرار دارد، بر اساس نتایج این سنجش و سن و شرایط فرد، پزشک تعیین خواهد کرد که آیا نیاز به سنجش تراکم استخوان (BMD) دارد.

وی تاکید کرد: متداول‌ترین روش برای تعیین میزان BMD، اسکن تراکم استخوان یا سنجش میزان جذب اشعه ایکس (DXA) است، که در این اسکن سریع و کم تهاجمی، میزان تراکم استخوان در ناحیه لگن و ستون فقرات مورد ارزیابی قرار می‌گیرد و نتیجه این سنجش نشان می‌دهد که فرد تا چه حد مبتلا و یا در معرض ابتلا به پوکی استخوان است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • میزان موفقیت روش IVF در درمان ناباروری چقدر است؟
  • واکسیناسیون ۱۰ هزار و ۷۴۴ قلاده سگ در قزوین
  • آغاز برنامه کنترل پوکی استخوان برای بانوان زاهدانی
  • آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟
  • حمایت انجمن‌های تخصصی از کنگره کنسرژنومیکس
  • برای مبارزه با این بیماری خیار تلخ بخورید
  • برنامه کنترل پوکی استخوان برای بانوان زاهدانی آغاز شد
  • ۴۰ درصد افراد نابارور بچه دار می‌شوند
  • درمان ناباروی با IVF در ایران چقدر موفقیت‌آمیز است؟ |‌ احتمال بارداری از یک ماه تا یک سال پس از ازدواج چند درصد است؟
  • آلودگی هوا باعث تشدید بیماری‌های زمینه‌ای می‌شود