Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-07@02:56:22 GMT

تنها تفاوت سیف با همتی در نام خانوادگی است

تاریخ انتشار: ۶ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۸۸۰۹۶۴

به گزارش جهان نيوز، باید این واقعیت تلخ را پذیرفت که نه‌تنها تغییر رییس بانک مرکزی بلکه اگر همین امروز محمد باقر نوبخت، محمد نهاوندیان و حتی تمام تیم اقتصادی دولت نیز تغییر کنند اما همچنان « حسن روحانی» رییس جمهور باقی بماند ، هیچ چیز در اقتصاد ایران بهتر نخواهد شد.
  هیات دولت در جلسه روز گذشته خود حکم به تغییر رئیس بانک مرکزی داد تا ولی‌الله سیف پس از گذشت 5 سال جای خود را به عبدالناصر همتی بدهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


   رئیس جمهور در سخنان دیروز خود در جمع هیات دولت عبدالناصر همتی را نیروی تازه نفسی خواند که اشراف کاملی نسبت به روابط بانکی و مالی دارد اما آیا تغییر رئیس بانک مرکزی می‌تواند اقتصاد ایران را متحول کند؟   در همین راستا هرچند که بهبود وضع اقتصادی و به تبع آن بهبود اوضاع معیشتی مردم از جمله اهدافی است که هر دولتی تلاش می‌کند به آن دست‌ پیدا کند اما باید این واقعیت تلخ را پذیرفت که نه‌تنها تغییر رییس بانک مرکزی بلکه اگر همین امروز محمد باقر نوبخت، محمد نهاوندیان و حتی تمام تیم اقتصادی دولت نیز تغییر کنند اما همچنان « حسن روحانی» رییس جمهور باقی بماند ، هیچ چیز در اقتصاد ایران بهتر نخواهد شد.   در واقع باید اذعان کرد که مشکل این دولت بودن یا نبودن 4 نفر در کابینه نیست، مشکل اصلی تفکر و راهبرد غلطی است که  حسن روحانی از سال 92 آغاز کرد و وضعیت کشور را به این حال و روز درآورده است.    بنابراین مشکل اصلی کشور را این‌ روزها  باید در  3 برابر شدن نقدینگی- رقمی بیش از 1500 هزار میلیارد دلار- در عرض کمتر از 5 سال، وجود رانت خواران اصلی در بدنه اصلی دولت، رها کردن تولیدی‌های داخلی و وارد کردن کالاهای مشابه از خارج، تکرار سیاست های اقتصادی دولت هاشمی رفسنجانی از 68 تا 76 و افزایش شکاف طبقاتی و در نتیجه ثبت رکورد تورم قرن به میزان 49.4 درصد، تفکر نئولیبرال در اداره اقتصاد کشور و در یک کلام در تا سال 1400 با «روحانی» دانست.   در یک کلام خلاصه آن‌که تحول مثبت در اقتصاد تنها با رای مردم آغاز می‌شود وگرنه سیف با همتی جز تفاوت در نام خانوادگی هیچ فرق دیگری ندارند! هر دو کارگزار یک تفکر و راهبرد غلط هستند...

منبع: رجا نیوز

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۸۰۹۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاهی به مسایل اقتصادی کشور، در برنامه گفتگوی اقتصادی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما،  فرشاد پرویزیان، مجری برنامه گفتگوی اقتصادی در گفتگو با شبکه خبر در بخشی از سخنانش درباره موضوع برنامه گفتگوی اقتصادی گفت: موضوع این برنامه طبق شرایط و اولویت‌های اقتصادی کشور تعیین می‌شود در اتاق فکری که در رادیو گفتگوست.

وی افزود: در این برنامه تلاش می‌شود با طرحی موضوعات و با نقد خیلی جدی و بدون تعارف، راه حلی ارائه شود و در آخر به این سمت پیش بریم که حالا چکار باید کرد. توجه به ذائقه مخاطب از طریق پیامک‌هایی که ارسال می کنند و نکاتی که مورد نظرشان است در این برنامه به طور جدی مطرح می شود.

وی درباره نقطه تمایز این برنامه با دیگر برنامه‌های اقتصادی گفت: پرداختن به موضوعات مختلف در برنامه‌های مختلف از زوایای مختلف هیچ ایرادی ندارد، آنچه چیزی که مهم است اقناع مخاطب است و این مخاطب فقط مردم نیستند، مسئولان ارشد اقتصادی و برنامه ریزان تا به سمت درست برنامه ریزی کنند.

وی در پاسخ به این سوال که برنامه هایی مختلفی درباره موضوعات اقتصادی صحبت می کنند و رادیو گفتگو چرا درباره مسایل اقتصادی گفتگو می کند، گفت: رادیو گفتگو محل اندیشه هاست، در واقع دیدگاه‌های اندیشه ورزی مطرح می‌شود فضا، فضای اندیشه است. نمی شود گفت، چون شبکه‌های مختلفی به مسایل اقتصاد می‌پردازند، اینها تکراری است، مسایل اقتصادی زیاد است و باید از زوایای مختلف پرداخته شود تا هم به راه حل برسیم و هم مخاطب اقناع بشود.

وی درباره تفاوت گفتگوی اقتصادی به لحاظ اجرا با سایر قالب‌های گفتگو گفت: گفتگوی اقتصادی در یک نگاه، بسیار سخت است، برای اینکه شما باید مسایل اقتصادی را مسلط باشید، بدانید از چی صحبت می‌کنید، حرف‌های زرد در حوزه اقتصاد نباید گفت، متغیر‌هایی که درباره آن صحبت می‌کنید آسان نیستند و باید خیلی دقت کرد، به راحتی نباید راه حل ارائه داد. سختی گفتگوی اقتصادی این است که اولا باید اطلاعات جامع در حوزه اقتصادی داشته باشید و دوم؛ اقتصاد علم است، وقتی علمی صحبت می‌کنید نمی‌توانید پیشگویی کنید، باید به طور علمی بتوانید پیش بینی کنید، مسیرها و روند‌ها و این روند‌ها را در طول زمان هدایت بکنید و اینکه آیا می‌توانید بر روی انتظارات اقتصادی فعالان اقتصادی در جامعه اثر بگذارید یا نه.

وی در پاسخ به این سوال که چه می‌شود کرد این موضوع‌ها برای مخاطب قابل فهم‌تر باشد، افزود: این روز‌ها اگر چه مسایل اقتصادی سخت است اما برای مخاطب قابل درک است. در حوزه اقتصادی فقط سخت خبر نیست، نرم خبر‌ها هم هستند، وقتی وارد دنیای فناوری‌ها و اقتصاد دیجیتال می‌شوید، با یک فضای نرم خبر جذاب بخصوص برای جوانان رو به رو می‌شوید.

وی گفت: گفتگوی اقتصادی به مراتب راحت‌تر شده است از جهتی که شما می‌توانید به خیلی از مسایل بپردازید، مثلا در سه دهه پیش حتی اجازه نمی‌دادند درباره افزایش نرخ نقدینگی صحبت کنید اما الان به راحتی می‌توانید صحبت کنید که چرا نقدینگی را افزایش دادید. پس گفتگو اقتصادی به جهت اینکه  دسترسی به موضوعات قابل طرح بیشتر شده، به مراتب اوضاع بهتر شده است، اما به جهت مسایل پیچیده اقتصادی که پیش آمده و آنچه که در حوزه اقتصاد داریم طرح این نکات و ارائه راه حل‌ها داستان را سخت کرده است به جهت تبحر در مسایل اقتصادی و حل مشکلات.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • جنجال هوخشتره و چاپ پول؛ شاخص محرمانه تورم را چه عددی حساب کرد؟
  • توجه به اقتصاد خلاق یکی از راه‌های جهش تولید است
  • «همتی» برای چاپ پول نیست! | آمارهای واقعی از وضعیت پولی کشور
  • وزیر اقتصاد: رشد اقتصادی سال ۱۴۰۲ یکی از باکیفیت‌ترین رشدهای اخیر ایران است
  • آحاد مردم در نظارت و مدیریت اقتصادی مشارکت خواهند داشت
  • رشد اقتصادی سال ۱۴۰۲ یکی از باکیفیت‌ترین رشدهای اخیر ایران است
  • نگاهی به مسایل اقتصادی کشور، در برنامه گفتگوی اقتصادی
  • بخش خصوصی؛ امید ایران توانمند
  • دولت روحانی چگونه سفره مردم را کوچک کرد؟
  • سیاست ارزی غلط بانک مرکزی باعث کم اثر شدن رشد اقتصادی/قیمت کالاهای اساسی با قیمت ارز آزاد مچ شده است