Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-28@12:36:33 GMT

دسیسه عجیب دختر دانشجو برای پسر همکلاسی اش!

تاریخ انتشار: ۶ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۸۸۱۳۹۵

دسیسه عجیب دختر دانشجو برای پسر همکلاسی اش!

پسر جوانی که با همدستی دایی‌اش در جریان درگیری با دو پسر عمو مرتکب اسید‌پاشی شده بود، به سه سال و شش ماه زندان محکوم شد.

رکنا: پسر جوانی که با همدستی دایی‌اش در جریان درگیری با دو پسر عمو مرتکب اسید‌پاشی شده بود، به سه سال و شش ماه زندان محکوم شد.

رسیدگی به پرونده از بیست و یکم تیر‌سال‌۹۶ با ریختن اسید روی سر و صورت دو پسرعمو از طرف دایی و خواهرزاده به جریان افتاد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با دستگیری متهمان به نام‌های پیام ۲۰‌ساله و هومن ۱۹‌ساله شاکیان با مراجعه به دادسرا اعلام گذشت کردند. به این ترتیب پرونده برای رسیدگی از جنبه عمومی جرم به شعبه یازدهم دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد.

در اولین جلسه رسیدگی به پرونده پیام که با قرار وثیقه آزاد بود در شرح ماجرا گفت: «دانشجوی رشته تربیت بدنی بودم. چند ماه قبل از حادثه  با یکی از همکلاسی‌هایم به نام ناهید آشنا شدم. با هم رابطه داشتیم، اما پس از مدتی تصمیم گرفتم رابطه‌ام را با او قطع کنم.»

متهم ادامه داد: «روز حادثه من و خواهرزاده‌ام قرار بود برای اسباب‌کشی خواهرم به او کمک کنیم و خانه جدیدش را نظافت کنیم. به همین خاطر سه‌گالن اسید خریدیم و در ماشین گذاشتیم. در مسیر ناهید تماس گرفت و خواست برای آخرین بار به دیدنش بروم. قبول کردم و سر خیابان استادمعین منتظرش بودیم که برای خرید آب معدنی از ماشین پیاده شدم. همان لحظه فرد ناشناسی با موبایلم تماس گرفت و شروع به فحاشی کرد. شوکه شده بودم که ناگهان دو پسر قوی هیکل به سمت ماشین آمدند و با چاقو و گاز اشک‌آور حمله کردند. من هم برای دفاع لوله پولیکایی را که در ماشین بود برداشتم، ولی خواهرزاده‌ام چیزی برای دفاع نداشت به همین دلیل یکی از گالن‌های اسید را باز کرد و به سمت آن‌ها پاشید.»

در ادامه هومن‌۱۹ ساله نیز با تأیید توضیحات دایی‌اش گفت: «باور کنید آن روز چاره‌ای جز دفاع نداشتم و همان موقع پشیمان شدم. من و دایی‌ام با سختی زیاد توانستیم رضایت شاکی‌ها را جلب کنیم به همین خاطر از قضات دادگاه تقاضای تخفیف در مجازات را داریم.»

در پایان هیئت قضایی بعد از شور، با تبرئه پیام از اتهام اسیدپاشی، هومن را به سه‌سال و شش ماه حبس محکوم کرد.

لینک کوتاه خبر: farda.fr/003Z8O

منبع: فردا

کلیدواژه: اسید پاشی دختر دانشجو هم کلاسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۸۱۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محققان هشدار دادند؛ افزایش خطر میگرن با مصرف داروهای سوزش معده

به گزارش هلث دی نیوز، نتایج نشان می‌دهد که تمام دسته‌های داروهای کاهش‌دهنده اسید معده موسوم به مهارکننده‌های پمپ پروتون، مسدودکننده‌های H۲ و حتی آنتی‌اسیدها، به نظر می‌رسد خطر ابتلا به میگرن و سردرد را افزایش می‌دهند.

«مارگارت اسلاوین»، محقق ارشد و دانشیار تغذیه دانشگاه مریلند، گفت: «با توجه به استفاده گسترده از داروهای کاهش دهنده اسید و این پیامدهای بالقوه میگرن، این نتایج مستلزم بررسی بیشتر است.»

اسلاوین افزود: «این داروها بیشتر بیش از حد تجویز می‌شوند و تحقیقات جدید خطرات دیگری را در استفاده طولانی مدت از مهارکننده‌های پمپ پروتون نشان داده است، مانند افزایش خطر زوال عقل.»

به گفته محققان، رفلاکس اسید زمانی رخ می‌دهد که اسید معده به مری برگردد. معمولاً بعد از غذا یا هنگام دراز کشیدن رخ می‌دهد و می‌تواند سبب سوزش سر دل و زخم معده شود. در موارد شدید، می‌تواند منجر به سرطان مری شود.

برای این مطالعه، محققان داده‌های نزدیک به ۱۲۰۰۰ نفر را که از داروهای کاهش‌دهنده اسید استفاده می‌کردند، بررسی کردند تا ببینند که آیا در سه ماه گذشته دچار میگرن یا سردرد شدید شده بودند.

مهارکننده‌های پمپ پروتون تولید اسید را مسدود کرده و به بهبود مری کمک می‌کنند.

مسدود کننده‌های H-۲ باعث کاهش تولید اسید می‌شوند و آنتی اسیدهای ساده حاوی کربنات کلسیم هستند که اسید معده را خنثی می‌کنند.

پس از تعدیل دیگر عوامل مؤثر بر خطر میگرن، محققان دریافتند که:

• افرادی که از مهارکننده‌های پمپ پروتون استفاده می‌کنند، ۷۰ درصد بیشتر از افرادی که این دارو را مصرف نمی‌کنند، به میگرن مبتلا می‌شوند.

• مسدودکننده‌های H۲ خطر میگرن را تا ۴۰ درصد افزایش می‌دهند.

• آنتی اسیدها افراد را ۳۰ درصد بیشتر در معرض ابتلا به میگرن قرار می‌دهند.

اسلاوین تأکید کرد که افراد نباید بدون مشورت با پزشک مصرف داروهای کاهنده اسید خود را قطع کنند.

اسلاوین گفت: «توجه به این نکته مهم است که بسیاری از افراد برای مدیریت رفلاکس اسید یا سایر بیماری‌ها به داروهای کاهش‌دهنده اسید نیاز دارند، و افرادی که دچار میگرن یا سردرد شدیدی هستند که از این داروها یا مکمل‌ها استفاده می‌کنند باید با پزشک خود در مورد اینکه آیا باید ادامه دهند یا خیر صحبت کنند.»

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • جنجال مدال اهدایی و عکس یادگاری یک دختر با علی دایی +تصویر
  • جنجال مدال اهدایی یک دختر به علی دایی
  • جنجال عجیب پیرامون مدال اهدایی به علی دایی!
  • محققان هشدار دادند؛ افزایش خطر میگرن با مصرف داروهای سوزش معده
  • این سبزی ضد سرطانی متخصص تسکین عفونت های تنفسی
  • داروهای سوزش معده خطر میگرن را افزایش می دهند
  • ببینید | ماجرای اذان عجیب در جعبه سیاه
  • خشن ترین تصاویر از رفتار پلیس آمریکا با دانشجویان | نحوه برخورد با دختر دانشجو را ببینید
  • کدام مواد غذایی را نباید با معده خالی خورد؟
  • تاثیر این گیاه دارویی بر بیماری دیابت