Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش تسنیم، "برند لانگه"، رئیس کمیسیون تجاری در پارلمان اروپا در مصاحبه ای با سایت رادیو آلمان به مناقشات تجاری بین آمریکا و اروپا و دیدار اخیر رئیس جمهور آمریکا و رئیس کمیسیون اروپایی در این باره که منجر به توافقی بین آن دو شده پرداخته و در پاسخ به این پرسش که آیا حالا همه چیز دوباره بین اتحادیه اروپا و آمریکا خوب شده است گفت: نه به هیچ عنوان.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تنها نکته مثبت در نتیجه این نشست این است که دوباره مذاکراتی انجام شده است. از آنجایی که نتیجه بزرگ و قابل عرضی به دست نیامده است ما باید ببینیم که این روند چگونه ادامه خواهد داشت.

وی افزود: بزرگترین نقص و نارسایی که من می بینم این است که زمینه تهدید هنوز برطرف نشده است. بهره های بالا روی محصولات فولاد و آلومینیوم هنوز وجود دارد و تهدیدات تعرفه های بالا علیه تولیدات خودروی اروپایی از روی میز برداشته نشده بلکه تنها به حال تعلیق درآمده است. من اعتقاد دارم که اصلا پیش شرط اینکه ما بتوانیم با هم مذاکره کنیم این است که چیزهایی که در چارچوب سازمان تجارت جهانی غیر قانونی است را از روی میز برداریم.

این مقام پارلمان اروپا در بخش دیگری از این مصاحبه تاکید کرد که زمینه های تهدید باید برطرف شوند، تعرفه های بالا روی فولاد و آلومینیوم باید برداشته شود و تهدیدات درباره اعمال تعرفه های بالا روی تولیدات خودروی اروپایی باید برطرف شود. بعد ازآن ما می توانیم درباره یک توافق دو جانبه صحبت کنیم.

این مقام پارلمان اروپا همچنین گفت: ما به قانون قدرتمندان نیاز نداریم بلکه به اعتبار قوانین نیازمندیم.

وی در ادامه گفت: آمریکا در هفته ها و ماه های اخیر تمام توافقات  بین المللی  را نقض کرده و همواره تلاش می کند که به توافقات دو جانبه روی آورد. من نمی توانم حالا تصور کنم که تحول بزرگی در مناقشات تجاری رخ داده است. ما باید سیاست آقای ترامپ را دقیقا مورد بررسی قرار داده و به صورت قدرتمندانه تر با شرکای خود در دنیا از جمله کانادا و ژاپن مشترکا روی سیستم های مبتنی بر قواعد و قوانین کار کنیم.

ترامپ و یونکر چندی پیش در بروکسل با هم دیدار کردند و در پایان بسیاری مقامات اتحادیه اروپا از توافق گنگ و مبهمی که بین آن ها منعقد شد ابراز رضایت کردند.

رئیس جمهور آمریکا علیه بسیاری از کالاهای چینی تعرفه‌های گمرکی بالایی را اعمال کرده است. پکن هم به این گونه اقدامات ترامپ واکنش نشان داده است. ترامپ همچنین تعرفه های گمرکی علیه محصولات فولاد و آلومینیوم کانادا و اروپا اعمال کرده است. در مقابل نیز کشورهای اروپایی تعرفه‌هایی را روی محصولات آمریکایی از جمله شلوار جین، موتورسیکلت، و محصولات کشاورزی اعمال کرده‌اند.

در این میان ترامپ همچنین تهدید کرده است که تعرفه‌های گمرکی بالا علیه تولیدات خودرو از اروپا اعمال می کند. تولید کنندگان خودرو در دو سوی آتلانتیک از این رو درباره تشدید مناقشات تجاری به ترامپ هشدار داده‌اند.

ترامپ قبل از دیدار با "یونکر" در این باره ابراز اطمینان کرد که آمریکا کار خود را در مناقشات تجاری پیش خواهد برد. وی در عین حال اعلام کرد که راه حل دراین باره طی یک هفته به دست نمی آید.

ترامپ دیدار یونکر در واشنگتن را نشانه اعلام ضعف اروپا دانسته و البته بعد از پایان این نشیت درباره نتایج به دست آنده در آن ابراز رضایت کرد.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۸۱۸۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت نفت از نردبان عوامل مثبت بالا رفت

قیمت نفت در هفته گذشته، تحت تاثیر مجموعه‌ای از عوامل شامل کاهش ذخایر نفت، خوش‌بینی به رشد اقتصاد آمریکا و تنش‌های ژئوپلیتیکی، رشد پیدا کرد.

به گزارش ایسنا، بهای نفت برنت در معاملات روز جمعه، با ۴۹ سنت معادل ۰.۵۵ درصد افزایش، در ۸۹ دلار و ۵۰ سنت در هر بشکه بسته شد. بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با ۲۸ سنت معادل ۰.۳۴ درصد افزایش، در ۸۳ دلار و ۸۵ سنت در هر بشکه بسته شد.

با این حال، قیمت نفت با فروکش نسبی ریسک‌های ژئوپلیتیکی در خاورمیانه که باعث ضعیف شدن نرخ اضافی ریسک در قیمت‌ها شده، از اوجی که اوایل آوریل داشت، فاصله گرفته است.

استمرار ریسک‌های خاورمیانه

نگرانی‌ها نسبت به احتمال مختل شدن عرضه نفت خاورمیانه بر اثر تنش‌های ژئوپلیتیکی، از قیمت نفت پشتیبانی کرده است.

بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی، اعلام کرده که هر گونه حکم دادگاه کیفری بین‌المللی که در حال بررسی حملات هفتم اکتبر حماس به اراضی اشغالی و حمله نظامی رژیم صهیونیستی به غزه است، بر اقدامات رژیم صهیونیستی تاثیری نخواهد گذاشت، اما رویه خطرناکی، ایجاد خواهد کرد.

با تشدید تنش‌ها، ارتش رژیم صهیونیستی روز جمعه اعلام کرد نیروی هوایی این رژیم، به منطقه بقاع غربی لبنان حمله کرد.

رژیم صهیونیستی پنجشنبه گذشته، پس از اینکه اعلام کرد غیرنظامیان را از رفح در جنوب غزه تخلیه می‌کند و با وجود هشدارهای متحدان مبنی بر اینکه انجام این کار می‌تواند منجر به تلفات گسترده شود، حملات هوایی را تشدید کرد.

تیم اسنایدر، اقتصاددان ارشد ماتادور اکونومیکس، در این باره گفت: عامل ژئوپلیتیکی از میان نرفته است و این عنصر، همچنان از رشد قیمت نفت حمایت کرده و به جبران فشار منفی ناشی از داده‌های تورمی کمک می‌کند.

عوامل اقتصاد کلان

در این بین، پس از انتشار داده‌های روز جمعه نشان داد که تورم آمریکا در حال رشد است، فشارهای اقتصاد کلان رشد قیمت نفت را محدود کرد.

تورم آمریکا در ۱۲ ماه منتهی به مارس، ۲.۷ درصد افزایش یافت که بالاتر از رشد ۲.۵ درصدی در فوریه بود. افزایش ماه گذشته به طور کلی با انتظارات اقتصاددانان همسو بود.

فدرال رزرو آمریکا، تورم ۲ درصدی را هدف گذاری کرده است. انتظار می‌رود بانک مرکزی آمریکا، در نشست سیاست گذاری خود در هفته آینده، نرخ بهره را بدون تغییر باقی بگذارد.

جان کیلداف، از شرکای شرکت «اگین کپیتال» در این باره گفت: داده‌های اقتصادی صبح جمعه، برای فعالان بازار کافی بود تا به این نتیجه برسند که فدرال رزرو به این زودی، نرخ بهره را کاهش نخواهد داد. کیلداف افزود: تغییرات ژئوپلیتیکی در بازار، عاملی است که قیمت‌ها را بالا نگه می‌دارد. این دو نیروی رقیب، بازار را کنترل می‌کنند.

جانت یلن، وزیر خزانه داری آمریکا، روز پنجشنبه به رویترز گفت: رشد تولید ناخالص داخلی آمریکا در سه ماهه اول، ممکن است مورد بازنگری قرار گرفته و نرخ بالاتری برای آن ثبت شود و تورم پس از اینکه مجموعه ای از عوامل مختلف، اقتصاد را در ضعیفترین عملکرد خود در حدود دو سال اخیر نگه داشت، کاهش خواهد یافت.

وزیر خزانه داری آمریکا اعلام کرد رشد اقتصادی کشورش احتمالا قوی‌تر از میزانی است که آمار سه ماهه ضعیف‌تر از حد انتظار، نشان می‌دهند. روند قیمت نفت از زمان اظهارات یلن و انتشار آمار تورم، معکوس شد.

در این بین، قیمت دلار در معاملات روز جمعه به بالاترین حد ۳۴ سال اخیر در برابر ین ژاپن رسید و تا حدودی تحت تاثیر آمار تورم آمریکا، تقویت شد.

کاهش دکل‌های حفاری نفت آمریکا

شرکت خدمات انرژی بیکرهیوز روز جمعه اعلام کرد تعداد دکل‌های حفاری نفت آمریکا، از ۵۱۱ حلقه، به ۵۰۶ حلقه کاهش یافته است که بزرگترین کاهش هفتگی از نوامبر بوده است.

این کاهش در حالی روی داد که آمار منتشره در هفته گذشته نشان داد تولید آمریکا، نزدیک به رکورد بالای اخیرش، ثابت مانده است. تولید نفت آمریکا در هفته منتهی به ۱۹ آوریل، ۱۳.۱ میلیون بشکه در روز بود که نسبت به هفته قبل از آن، تغییری نداشت.

بر اساس گزارش رویترز، همچنین آمار رسمی نشان داد ذخایر بنزین آمریکا در هفته منتهی به ۱۹ آوریل، کمتر از حد انتظار کاهش پیدا کرده است. طبق گزارش اداره اطلاعات انرژی آمریکا، ذخایر نفت آمریکا هم طی هفته گذشته، کاهش شدید غیرمنتظره‌ای پیدا کرد که ناشی از جهش صادرات بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۱ |برنت ۸۸ دلار و ۳۳ سنت شد
  • بایدن هم مثل ترامپ عربستان را قربانی می‌کند؟
  • پیش‌بینی نتیجه انتخابات آمریکا توسط پیش‌گوی معروف
  • نگاه تاریخی به خلیج فارس راه حل مناقشات منطقه‌ای
  • چین معافیت تعرفه‌ای واردات محصولات آمریکایی را تمدید می‌کند
  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • چین از اتحادیه اروپا می‌خواهد تا سیاست‌های تجاری «تبعیض آمیز» را متوقف کند
  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟
  • قیمت نفت از نردبان عوامل مثبت بالا رفت