Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ معاون آمار و فناوری اطلاعات دادگستری کل استان گفت: مراجعه کنندگان به شوراهای حل اختلاف می توانند با مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواست خود را ارائه کنند.
محمدحسین آقایی افزود: دفاتر خدمات الکترونیک قضایی نیز این دادخواست ها را برای تمام شعب شوراهای حل اختلاف کشور که به سامانه سنامتصل هستند، ارسال می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه برای راه اندازی این دفتر حدود 100 میلیون ریال هزینه شده است گفت: یکی از اهداف راه اندازی دفاتر خدمات الکترونیک قضایی برون سپاری بخشی از امور حاکمیتی قوه قضاییه به بخش خصوصی است.
معاون آمار و فناوری اطلاعات دادگستری کل استان افزود: در حال حاضر 8 دفتر خدمات الکترونیک قضایی در سطح شهر اصفهان و 9 دفتر نیز در شهرستان های استان فعالیت می کنند . 

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: اصفهان نطنز دفتر خدمات الکترونیک قضایی افتتاح راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۸۳۰۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورداری بیش از 5500 مددجو از خدمات اشتغال و حرفه‌آموزی

به گزارش قدس خراسان، سید امیر مرتضوی با اشاره به سیاست‌های حمایتی و پیشگیرانه دستگاه قضایی در خصوص زندانیان افزود: یکی از مهمترین رویکردهای دستگاه قضایی به ویژه طی سالیان اخیر، حبس‌زدایی و کاهش جمعیت کیفری بوده است.

وی گفت: انجام اقدامات حمایتی درخصوص خانواده زندانیان و فعالیت‌های پیشگیرانه در مورد خود مددجویان، با هدف کاهش نرخ بازگشت به زندان و همچنین پیشگیری از وقوع جرایم، به صورت جمعی در حال انجام است و در این زمینه حرفه‌آموزی و توانمندسازی مددجویان، برای بازگشت به آغوش خانواده و جامعه، از اهمیت زیادی برخوردار است.

معاون قضایی رییس کل در امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان رضوی بیان کرد: استفاده از ظرفیت نهادهای مردمی و خیرین در بازاجتماعی شدن محکومان و زندانیان از طریق هماهنگی و برگزاری جلسات با اداره کل زندان‌های استان و ستاد دیه در خصوص استفاده از ظرفیت خیرین، منجر به نتایج خوبی شده که هم مددجویان و خانواده آن‌ها و هم جامعه از آن نفع می‌برد.

مرتضوی افزود: در کنار اقدامات پیش گفته، نظارت و پیگیری در خصوص تعامل و همکاری با اداره کل زندان‌ها نیز در دستور کار بوده و نهایتا با برگزاری جشن گلریزان با حضور مسئولین استانی و مشارکت اصناف و خیرین، مددجویان تحت پوشش خدمات قرار گرفتند.

وی گفت: همچنین با عنایت به انجام اقدامات فرهنگی و آموزشی در مجموعه زندان استان، تعداد زیادی از مددجویان از اینگونه خدمات برخوردار و227نفرنیز از برنامه مددکاری و معاضدت قضایی بهره‌مند شدند.

دیگر خبرها

  • ۱۱ هزار متخلف بهداشتی به مراجع قضایی معرفی شدند
  • کشف بیش از ۹ هزار کیلوگرم گوشت و مرغ غیربهداشتی در یک سردخانه/ عکس
  • مازندران، رتبه نخست مقصد گردشگری کشور
  • بازدید قائم مقام مدیر عامل بانک ملی ایران از شعبه فرودگاه امام(ره)
  • برخورداری بیش از 5500 مددجو از خدمات اشتغال و حرفه‌آموزی
  • انجام ۶۱۸ بازدید نظارتی از دفاتر خدمات مسافرتی خراسان رضوی
  • ۶۱۸ بازدید نظارتی از دفاتر خدمات مسافرتی خراسان رضوی
  • انجام ۶۱۸ بازدید نظارتی از شرکت‌های خدمات مسافرتی خراسان رضوی
  • انجام ۳۰۶ مورد نظارت بر مراکز اقامتی و خدماتی نوروزی ایلام
  • اقامت بیش از ۱۴۰۰ مسافر نوروزی در مراکز اسکان فرهنگیان نطنز