Web Analytics Made Easy - Statcounter

پایگاه خبری یزد آگاه در تازه ترین مطلب خود با عنوان «تاثیر افزایش نرخ ارز در گردشگری شهر جهانی؛ فرصت یا تهدید؟!» نوشت: ارزان بودن سفر از عوامل مؤثر انتخاب مقصد سفر توسط گردشگران می ‌باشد.

در ادامه این یادداشت به قلم امیر شیخعلی شاهی آمده است: کاهش ارزش پول در برابر دیگر ارزهای جهانی، سبب ارزان شدن هزینه ‌های خدمات سفر برای گردشگران می‌گردد که این امر باعث افزایش ورود گردشگر به کشور می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بسیاری از اقتصاددانان بر این باورند در زمانی که اقتصاد کشور در حال رکود است، یکی از مؤثرترین راه‌های موجود جهت خروج از این شرایط، توسعه گردشگری است.
در حالی که کشور در اوضاع نامناسب اقتصادی و رکود به سر می‌برد و در کنار آن شاهد کاهش چشمگیر ارزش پول ملی در برابر سایر ارزهای جهانی هستیم.
یکی از راه‌های مؤثر برون رفت از این شرایط، توجه ویژه به صنعت گردشگری می‌باشد.
یک سال از ثبت جهانی شهر یزد می‌گذرد. اتفاق بزرگی که فرصت‌ها و ظرفیت‌های زیادی را برای رشد و توسعه دیارمان فراهم آورد، رونق و توسعه گردشگری یکی از مهم‌ترین فرصت‌ های به دست آمده از جهانی شدن شهرمان بود.
ولی در کمال ناباوری آمارها و گفته‌های مسئولان بیانگر کاهش حضور گردشگران خارجی از یزد می ‌باشد.
با توجه به رکود اقتصادی موجود و کاهش ارزش پول ملی در برابر سایر ارزهای جهانی، توسعه گردشگری می ‌تواند ابزاری موثر جهت مبارزه با رکود و کاهش نرخ بیکاری باشد.
در حال حاضر ثبت جهانی یزد به همراه افزایش قیمت ارزهای جهانی در برابر پول کشور، فرصتی طلایی فراهم نموده تا دیارمان به عنوان بهشت مقصدِ گردشگری برای گردشگران خارجی باشد.
برنامه‌ریزی اصولی و تدوین سیاست ‌های مناسب جهت توسعه گردشگری و قرار دادن این موضوع در اولویت‌های اسناد توسعه شهر، در زمانی که کشاورزی به سبب بی‌ آبی و صنعت و تولید به سبب افزایش نرخ ارز در رکود هستند، می‌تواند باعث سرعت در رشد اقتصاد و خروج از رکود و بیکاری باشد.
در پایان امید است با برداشتن موانع توسعه گردشگری و توسعه زیرساخت‌های صنعت گردشگری از قبیل اماکن اقامتی، حمل و نقل به‌ ویژه حمل و نقل هوایی، افزایش کیفیت خدمات گردشگری ، امنیت گردشگران، احترام به فرهنگ گردشگران و دادن آزادی‌ های بیشتر به آنان حداقل در اماکن اقامتی، یزد جهانی را به بهشت گردشگران و مقصد سفر آنان تبدیل نموده و شاهد رشد و توسعه اقتصاد دیارمان باشیم.
پایگاه خبری یزد آگاه به صاحب امتیازی و مدیر مسئولی امیر شیخعلی شاهی فعالیت می کند.
استان یزد 158 رسانه مجوز دارد که از این تعداد 114 رسانه چاپی، 28 رسانه الکترونیک برخط و 16 رسانه الکترونیک غیربرخط هستند.
7532/ 2047/

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد صنعت گردشگري ارز افزايش قيمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۸۴۸۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبات نسبی بهای نفت در بازار جهانی

تنش‌های سیاسی در جهان همچنان بیشتر از مباحث اقتصادی و عرضه و تقاضا بر روی بهای نفت در بازار جهانی تاثیر می‌گذارد. بیم و امید‌ها برای رسیدن به توافق صلح میان جنبش حماس و رژیم صهیونیستی و استقرار آتش بس دائمی در غزه که می‌تواند بار دیگر ثبات را به خاورمیانه بازگرداند، بهای طلای سیاه را امروز در بازار انرژی تحت تاثیر قرار داد. 

به گزارش الجزیره، عدم قطعیت در توافق آتش بس میان حماس و رژیم صهیونیستی باعث تغییرات جزئی بهای نفت در معاملات امروز بازار جهانی شد. 

بر این اساس، بهای نفت برنت دریای شمال با ۳۷ سنت افزایش به ۸۳ دلار و ۳۳ سنت در هر بشکه رسید. نفت وست تگزاس اینترمیدیت آمریکا نیز با همین میزان افزایش، ۷۸ دلار و ۴۸ سنت در هر بشکه داد و ستد شد. 

در معاملات هفته گذشته بازار جهانی، نفت برنت ۷ درصد و نفت وست تگزاس اینترمیدیت ۶.۸ درصد سقوط را به دلیل داده‌های آماری ضعیف درباره ایجاد شغل در آمریکا و زمانبندی برای کاهش نرخ بهره از سوی فدرال رزور (بانک مرکزی آمریکا) تجربه کردند. 

گرچه مقامات صهیونیست تاکنون درباره پذیرش توافق صلح از سوی حماس اظهار نظر رسمی نکرده اند، اما برخی منابع از احتمال رد شدن این مسئله از سوی تل آویو اقدام به گمانه زنی کرده اند. این موضوع یعنی ادامه تنش‌ها در خاورمیانه و تاثیر مخرب آن بر بهای نفت در بازار جهانی.

در حوزه اقتصاد، داده‌های آماری درباره اقتصاد چین به عنوان بزرگترین وارد کننده نفت خام جهان امیدوار کننده بوده است که همین امر می‌تواند به تقویت تقاضا در بازار انرژی منجر شود.

مترجم: ابوالفضل هاشمی

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اقتصاد بین الملل

دیگر خبرها

  • ثبات نسبی بهای نفت در بازار جهانی
  • جنجال تصویر گردشگر روس با یک بغل اسکناس ایرانی/ کارت‌های گردشگری چه نقشی دارند؟
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • فراهم کردن قابلیت ارائه خدمات سفر و گردشگری به زبان انگلیسی در شهر اصفهان
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • بانک جهانی خواستار حمایت از بخش خصوصی در افغانستان شد
  • جیب‌بُرترین شهر و کشور اروپایی
  • بازدید بی‌سابقه گردشگران از باغ جهانی فین کاشان
  • بازدید بی‌سابقه گردشگران از باغ جهانی فین
  • هشدار یک شرکت بیمه؛ در این شهر‌های اروپا مراقب جیب خود باشید!