Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بسیج نیوز»
2024-05-07@03:47:30 GMT

۸ گروه کالایی یک هفته ای گران شدند

تاریخ انتشار: ۶ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۸۸۵۳۱۰

به گزارش خبرگزاری بسیج، در هفته منتهی به 29 تیر ماه نرخ لبنیات 0.1 درصد، تخم مرغ 1.8 درصد، برنج 1.1 درصد، حبوب 0.1 درصد، میوه‌های تازه 7.1 درصد، گوشت مرغ 0.1 درصد، چای 0.6 درصد و روغن نباتی یک درصد نسبت به هفته قبل از آن افزایش و نرخ سبزی‌های تازه 0.2 درصد کاهش یافت. همچنین قیمت گوشت قرمز و قند و شکر ثابت ماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لبنیات و تخم‌ مرغ

در هفته مورد گزارش در گروه لبنیات بهای ماست غیرپاستوریزه معادل 0.6 درصد و پنیر غیرپاستوریزه 0.5 درصد نسبت به هفته قبل افزایش یافت و قیمت سایر اقلام این گروه بدون تغییر بود. بهای تخم مرغ معادل 1.8 درصد افزایش داشت و شانه‌ای 126 هزار تا 180 هزار ریال فروش می‌رفت.

برنج و حبوب

در این هفته در گروه برنج، قیمت برنج وارداتی غیرتایلندی معادل 1.6 درصد و برنج داخله درجه یک 1.2 درصد افزایش ولی بهای برنج داخله درجه دو 0.6 درصد کاهش یافت. در گروه حبوب قیمت نخود ثابت بود. بهای لپه نخود معادل 0.9 درصد، عدس 0.1 درصد و لوبیا قرمز 0.4 درصد افزایش ولی قیمت سایر اقلام این گروه بین 0.2 تا 0.5 درصد کاهش داشت.

میوه‌ها و سبزی‌های تازه

در هفته مورد بررسی، در میادین زیر نظر شهرداری پرتقال درجه یک عرضه نمی‌شد و گیلاس عرضه کمی داشت. سایر اقلام میوه و سبزی تازه که تعدادی از آنها از نظر کیفی در مقایسه با سایر میوه‌فروشی‌ها متفاوت بودند، به نرخ مصوب سازمان میادین میوه و تره‌بار عرضه می‌شد.

میوه‌فروشی‌های سطح شهر اقلام میوه و سبزی تازه را عرضه می‌کردند که در گروه میوه‌های تازه بهای پرتقال درجه یک معادل 6.4 درصد، گلابی 8.6 درصد و هندوانه 4.1 درصد کاهش ولی قیمت سایر اقلام این گروه بین 1.6 درصد تا 34.4 درصد افزایش یافت. در گروه سبزی‌های تازه بهای گوجه فرنگی معادل 8.8 درصد و سبزی‌های برگی 2.8 درصد کاهش ولی قیمت سایر اقلام بین 0.6 درصد تا 6.1 درصد افزایش داشت.

گوشت قرمز و گوشت مرغ

در هفته مورد گزارش بهای گوشت گوسفند بدون تغییر بود. قیمت گوشت تازه گاو و گوساله معادل 0.2 درصد و گوشت مرغ 0.1 درصد افزایش یافت.

قند، شکر، چای و روغن نباتی

در این هفته بهای قند و شکر ثابت بود. قیمت چای خارجی معادل 0.6 درصد، روغن نباتی جامد 0.4 درصد و روغن نباتی مایع 1.2 درصد افزایش داشت.

تغییرات یکساله

طبق اعلام بانک مرکزی، قیمت خُرده فروشی لبنیات در هفته منتهی به 29 تیر ماه نسبت به هفته مشابه سال قبل 12.3 درصد، تخم مرغ 40.1 درصد، برنج 10.3 درصد، حبوب 1.4 درصد، میوه‌های تازه 71.5 درصد، سبزی‌های تازه 14.8 درصد، گوشت قرمز 24.7 درصد، گوشت مرغ 4 درصد، قند و شکر 1.5 درصد، چای 19.5 درصد و روغن نباتی 10.1 درصد رشد داشت.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۸۵۳۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت جدید دام زنده؛ گوشت قرمز چند است؟

منصور پوریان اظهار داشت: با توجه به حجم بالای واردات و افزایش جمعیت دامی تولید داخل، بازار متعادل می‌شود.

به گزارش خبرآنلاین، وی قیمت کنونی هر کیلو بره نر را ۲۱۵ هزار تومان و دام سنگین ۲۰۰ هزار تومان اعلام کرد و افزود: قیمت کنونی هر کیلو گوشت گوسفندی در فروشگاه‌ها و قصابی‌ها ۵۳۰ تا ۵۵۰ هزار تومان و گوشت نر گوساله ۰ تا ۴۲۰ هزار تومان است.

پوریان ادامه داد: عرضه گسترده دام زنده موجب شده تا گوشت به قیمت واقعی خود برسد.

رئیس شورای تامین کنندگان دام با بیان اینکه جمعیت دام سبک به بیش از ۷۱ میلیون راس و دام سنگین ۵.۵ میلیون راس رسیده است، افزود: با توجه به افزایش زایش دام‌ها در فصل بهار، روند جمعیت دامی افزایش می‌یابد که این مهم به نفع مصرف‌کنندگان داخلی است.

به گفته او، بنابر برنامه ریزی‌های صورت گرفته واردات روزانه گوشت گرم به ۶۰۰ تن می‌رسد.

پوریان گفت: واردات و توزیع مناسب گوشت منجر به اشباع شدن بازار می‌شود که در نتیجه این امر موجب شده تا دام زیادی روی دست تولیدکننده بماند که صادرات دام سیاست مناسبی در راستای تنظیم بازار و تعدیل قیمت محسوب می‌شود.

گفتنی است با توجه به زایش‌های زمستان و بهار امکان صادرات ۵۰۰ هزار راس دام به بازار‌های هدف وجود دارد.

دیگر خبرها

  • جدیدترین قیمت رمزارزها: ۱۷ ارديبهشت
  • قیمت روز مرغ و ماهی دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت سکه و طلا امروز ۱۷ اردیبهشت؛ سکه یک میلیون تومان گران شد
  • قیمت طلا، سکه و ارز امروز ۱۷ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳/ طلا و سکه باز هم گران شد
  • تصمیم عربستان باعث افزایش قیمت نفت شد
  • چه مواد غذایی از آسیب های آلودگی هوا محافظت می‌کند
  • برنت ۸۳ دلار و ۲۹ سنت شد
  • زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد | قیمت جدید انواع ارزهای دیجیتال
  • قیمت جدید دام زنده؛ گوشت قرمز چند است؟
  • زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد