Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، حمید شکری روز شنبه در بازدید از منطقه فسیلی و مرکز تحقیقات فسیل شناسی ایران در مراغه افزود: با توجه به پتانسیل بالای این منطقه در جذب گردشگر و وجود زمینه های متعدد برای حضور پژوهشگران، سرمایه گذاری در حوزه محیط زیست و فسیل شناسی ضروری است.
وی ادامه داد: ایجاد زمینه های لازم و تسهیل برای سرمایه گذاری در تکمیل طرح های زیست محیطی از جمله موزه های صحرایی و مرکز تحقیقات فسیل شناسی، باید مورد توجه مدیران این سازمان و مدیران شهرستانی و ادارات قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: سرمایه گذاری و تکمیل این طرح ها می تواند زمینه ساز صیانت از آثار به جای مانده از دوران های گذشته و ایجاد مرکز بزرگ تحقیقاتی در زمینه فسیل شناسی و محیط زیست در منطقه و کشور شود.
شکری افزود: وجود فسیل های ارزشمند و منحصر به فرد از دوران های مختلف تاریخی و باستانی، این منطقه را می تواند به جاذبه ای گردشگری تبدیل کند.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست مراغه نیز در این بازدید با اشاره به یافته های فسیلی ارزشمند در منطقه مراغه گفت: سایت های حفاری شده و موزه صحرایی این شهرستان تنها سایت دارای فسیل های مهره دار در خاورمیانه بوده و از این نظر منحصر به فرد است.
غلامرضا زارع افزود: این منطقه استعداد مناسبی برای ایجاد کمپ دائمی فسیل های مهره دار کشور را دارد از این رود و نیازمند حمایت است.
وی با اشاره به پیشرفت فیزیکی 48 درصدی مرکز تحقیقات فسیل شناسی ایران در مراغه ادامه داد: احداث این مرکز از سال 1386 با زیربنای بیش از هشت هزار و 100 متر مربع آغاز شده و برای ادامه نیازمند بودجه و اعتبار لازم است.
وی با بیان اینکه تاکنون 42 میلیارد ریال برای این منظور هزینه شده اضافه کرد: برای تکمیل این طرح تحقیقاتی و ملی به بیش از 60 میلیارد ریال اعتبار دیگر نیاز است.
منطقه طبیعی فسیلی مراغه به مساحت یک هزار و 26 هکتار طی مصوبه شماره 264 شورای عالی محیط زیست در 14 خرداد 84 به عنوان اثر طبیعی ملی مصوب شده تا ازتخریب، برداشت و حفاری دراین منطقه محافظت و کارهای تحقیقاتی به طور دقیق بر روی آثار کشف شده انجام شود.
این منطقه بخشی از محدوده بزرگ فسیل دار کوهستانی سهند است که به لحاظ داشتن مناسب ترین فسیل های هفت تا 12 میلیون ساله به عنوان بهشت فسیل شناسان، شهرت جهانی دارد.
وسعت منطقه فسیلی مراغه حدود 40 هزار هکتار بوده و فسیل های مکشوفه در این منطقه شامل گونه هایی از جوندگان، اسب سانان، گاو سانان، گوشتخواران مانند ببر دندان شمشیری، کفتار، گرگ و خرس، خانواده گوزن ها، زرافه ها، کرگدن ها، فیل ها و آنتولوپ هاست.
شهرستان مراغه با حدود 263 هزار نفر جمعیت در 127 کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان شرقی واقع است.
3077/7487
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: نقل و انتقالات لیگ برتر لایحه شفافیت باستانی بخش خصوصی حفاظت محیط زیست خاورمیانه موزه نقل و انتقالات لیگ برتر لایحه شفافیت امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۸۶۳۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسریع در آزادسازی میدان جلوخان در ۱۴۰۳/ گره ۱۳ ساله میدان امام علی (ع) را باز می‌کنیم

مدیر منطقه ۳ شهرداری اصفهان گفت: ادامه آزادسازی میدان جلوخان در سال‌جاری با تسریع در مراحل انجام عملیات تکمیل می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، روح‌الله ابوطالبی در حاشیه بازدید شهردار اصفهان به همراه معاونان از پروژه‌های منطقه ۳ شهرداری اصفهان اظهار کرد: یکی از مشکلات پاساژ کمرزرین واقع در محدوده میدان امام علی (ع) دسترسی نداشتن آن به علت اختلاف سطح این مجموعه با سطح جلوخان مسجد جامع و میدان امام علی (ع) طی سال‌های گذشته و انجام عملیات عمرانی بوده است که درصدد هستیم در سال جدید تکمیل شود.

وی افزود: با انتقال کامل طلافروشان به مجموعه تجاری کمرزرین عملیات تخریب چهار پاساژ طلا از جمله المهدی (عج)، سینایی، الغدیر و الزهرا (س) انجام و عرصه جلوخان مسجد جامع تکمیل خواهد شد تا بر اساس پیش‌بینی انجام شده ۱۴۰۴ به بهره‌برداری کامل برسد.

مدیر منطقه ۳ شهرداری اصفهان تصریح کرد: با آزادسازی پاساژهای فوق محور گردشگری و اقتصادی مسجد جامع اصفهان بیشتر جلوه‌گری می‌کند.

وی تاکید کرد: در صدد هستیم گره ۱۳ ساله میدان امام علی (ع) ناشی از توافق‌نکردن صاحبان مشاغل منطقه زودتر باز شود.

ابوطالبی خاطرنشان کرد: با توافق سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری با توجه به مکشوفات انجام شده، امیدواریم به‌زودی عملیات کاوش در گذر کمر زرین به پایان برسد و این معبر با حفظ نشانه‌های آن مجدد بازگشایی شود.

وی گفت: میدان امام علی (ع) روزگاری قلب تپنده اقتصاد شهر و مرکز تعاملات فرهنگی و تجاری بوده است و تلاش می‌کنیم با اقدامات عمرانی و فرهنگی این رونق را به این منطقه بازگردانیم.

کد خبر 750661

دیگر خبرها

  • تکمیل سیستم روشنایی ضلع شرقی پارک باغشمال تبریز
  • ساخت مرکز جامع سرطان قم ۳۹ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • تامین مالی ۸۰۰ همتی تولید از بورس در سال ۱۴۰۲
  • جذب سرمایه گذاری برای تکمیل وایجاد واحدهای بخش کشاورزی در زنجان
  • پیشرفت نهضت ملی مسکن در غیبت بانک‌های خصوصی
  • مشارکت ۵۹ هزار دانش‌آموز یزدی در طرح ملی نجات آب
  • تسریع در آزادسازی میدان جلوخان در ۱۴۰۳/ گره ۱۳ ساله میدان امام علی (ع) را باز می‌کنیم
  • تکمیل پروژه‌های نهضت ملی مسکن چشم‌انتظار مشارکت‌های مردمی است
  • آخرین وضعیت مرکز نمایش‌های آئینی «صبا»/ بهره‌برداری مرکز تا پایان امسال
  • کارگاه تخصصی کتابت قرآن کریم شمال غرب در مراغه