Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - بانک صادرات ايران در راستاي توسعه زير بناهاي اقتصادي کشور، با اختصاص ١٢٦ هزار ميليارد ريال، زمينه بهره‌برداري از ٨ طرح کلان اقتصادي را فراهم کرد.
به گزارش خبرگزاري آريا، رضا صديق، عضو هيات مديره اين بانک در گفتگو با خبرنگاران با اعلام اين خبر، گفت: رويکرد اين بانک حمايت از توليد و اشتغال است و در اين زمينه توجه ويژه‌اي به بخش‌هاي مولد اقتصاد دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي افزود: بانک صادرات ايران به منظور کمک به افزايش اشتغال و توليد ملي، علاوه بر حمايت از طرح‌هاي زود بازده اقتصادي، پشتيباني از پروژههاي کلان را نيز در دستور کار دارد و با هدايت منابع مالي خود براي ايجاد زير ساخت‌هاي صنعتي کشور، زمينه اشتغال و توليد جوانان را به وجود آورده است.
‌وي تاکيد کرد: طرح‌هاي زير بنايي به دليل اثرات مستقيم و غير مستقيمي که بر توليد و اشتغال و ثبات بخشي به اقتصاد کشور دارند، از اولويت‌هاي مهم بانک هستند. در اين راستا اعتبارات ويژه‌اي براي تکميل طرح‌هاي کلان اقتصادي در نظر گرفته شده که با بهره‌برداري از آنها شاهد شکوفايي بيشتر اقتصادي خواهيم بود.
عضو هيات مديره بانک صادرات ايران با اشاره به نقش اين بانک در توسعه زير ساخت‌ها گفت: بانک صادرات ايران داراي سابقه درخشاني در زمينه حمايت از بخش‌هاي مختلف اقتصادي بوده و بسياري از صنايع توليدي در حوزه‌هاي مختلف مرهون حمايت‌هاي مالي بانک صادرات ايران است.
صديق افزود: تا مقطع خرداد ماه سال جاري، مجموع اعتبار تامين شده براي راه‌اندازي طرح هاي کلان ارزي در حال اجرا، از محل منابع صندوق توسعه ملي و منابع اعتباري فاينانس چين بر اساس نرخ پايه ارز مبادله‌اي (٢٣ تير ماه ٩٧)، معادل١٢٦ هزار و ٢١١ ميليارد ريال بوده که ٨ پروژه بزرگ از جمله دو واحد پتروشيمي توليد متانول هر کدام به ظرفيت يک ميليون و ٦٥٠ هزار تن در سال، يک طرح مربوط به توسعه صنعت نفت وگاز، سه واحد نيروگاه سيکل ترکيبي هر کدام به ظرفيت٤٨٤ مگاوات، يک واحد توليد آلومينيوم به ظرفيت٣٠٠ هزار تن در سال و يک واحد توليد ميلگرد به ظرفيت١١٧ هزار تن در سال را شامل مي شود.
وي تصريح کرد: پروژه‌هاي ذکر شده بين ٤٠ تا ٩٩ درصد پيشرفت فيزيکي داشته و قابليت افزايش توليد و به تبع آن بهبود وضعيت اشتغال مناطق مختلف کشور را خواهند داشت.
صديق با اشاره به اقدامات موثر اين بانک در زمينه طرح‌هاي زير بنايي، از تامين اعتبار لازم براي آب‌رساني به مناطق کويري جنوب کشور نيز خبر داد.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۸۷۹۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقایسه نرخ رشد اقتصادی ایران در میان اقتصادهای بزرگ دنیا (+جدول)

صندوق بین‌المللی پول (IMF) پیش‌بینی رشد تولید ناخالص داخلی واقعی (GDP) خود را برای سال 2024 منتشر کرده است و در حالی که پیش‌بینی می‌شود میانگین رشد جهانی در رقم 3.2 درصد ثابت بماند، غالب کشورهای مختلف بزرگ شاهد کاهش رشد خواهند بود. 

به گزارش عصرایران، جدول زیر پیش‌بینی رشد تولید ناخالص داخلی واقعی 2024 را با استفاده از داده‌های چشم‌انداز اقتصاد جهانی 2024 صندوق بین‌المللی پول برای کشورهای عضو "جی هفت" (7 کشور صنعتی جهان) و "بریکس" به همراه عربستان سعودی که هنوز در حال بررسی دعوت برای پیوستن به این بلوک است، نشان می‌دهد.

تنها 3 کشور دعوت شده یا عضو بریکس، شامل عربستان سعودی، امارات متحده عربی و آفریقای جنوبی، نرخ رشد تولید ناخالص داخلی شان در سال 2024 بالاتر از سال گذشته( 2023) پیش بینی شده است.

پیش‌بینی می‌شود چین و هند در سال 2024 نرخ رشد نسبتا بالای 4.6 درصد و 6.8 درصد را حفظ کنند، اما در مقایسه با سال قبل، رشد چین 0.6 درصد کمتر خواهد بود در حالی که هند یک درصد کمتر است.

از سوی دیگر 4 کشور صنعتی عضو "جی7 "سریع‌تر از سال گذشته رشد خواهند کرد، که شامل آلمان می‌شود که از رشد منفی منفی 0.3 درصد تولید ناخالص داخلی در سال 2023 به رشد 0.2 درصد در سال 2024 خواهد رسید.

رشد اقتصادی ایران نیز که با تخمین صندوق بین المللی پول در سال 2023 بالغ بر 4.7 درصد بود در سال 2024 بیش از یک درصد کاهش یافته و به 3.3 درصد خواهد رسید. 

رشد 4 برابری بریکس نسبت به کشورهای جی7

علیرغم پیش‌بینی‌های رشد کمتر در سال 2024 نسبت به سال 2023، کشورهای بریکس همچنان پیش‌بینی میانگین رشد قابل توجه بالاتری (3.6 درصد ) در مقایسه با میانگین 1 درصدی جی هفت دارند. به عبارت دیگر میانگین رشد  اقتصادی کشورهای بریکس نزدیک به 4 برابر کشورهای جی 7 است.

در حالی که مجموع تولید ناخالص داخلی کشورهای جی 7 حدود 15 تریلیون دلار بیشتر از کشورهای بریکس است، با تداوم نرخ رشد بالاتر و پتانسیل برای اضافه کردن اعضای بیشتر، به نظر می رسد بریکس از نظر اندازه اقتصادی در عرض 2 دهه از جی 7 پیشی خواهد گرفت.

گسترش اخیر بریکس اندکی با تردید مواجه شده است، زیرا "خاویر مایلی" رئیس جمهوری تازه منتخب آرژانتین پیوستن به این بلوک را رد کرده و عربستان سعودی تصریح کرده که این کشور همچنان در حال بررسی دعوت خود است و هنوز به بریکس نپیوسته است.

با وجود این، "نالدی پاندور" وزیر امور خارجه آفریقای جنوبی در فوریه گذشته به خبرنگاران گفت که 34 کشور مختلف برای پیوستن به بلوک رو به رشد بریکس درخواست ارسال کرده اند.

تصمیم گیری درباره پیوستن اعضای جدید به بریکس احتمالا همزمان با اجلاس سران بریکس 2024 که 22 تا 24 اکتبر در شهر کازان روسیه برگزار می شود، اعلام خواهد شد.

 

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: ۱۰ کشور جهان که بیشترین رشد اقتصادی را داشتند / برگ برنده نفت و گردشگری

دیگر خبرها

  • اختصاص یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برای تکمیل کمربندی ایلخچی
  • اختصاص ۳۰۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تامین برق پایدار در شهرک‌های صنعتی یزد
  • اختصاص ۸۰ هزار میلیارد ریال اعتبار به حوزه راه و مسکن آذربایجان غربی
  • ۱۸ هزار میلیارد ریال برای اصلاح مسیل و شبکه آب و فاضلاب شهر ایلام اختصاص یافت
  • مقایسه نرخ رشد اقتصادی ایران در میان اقتصادهای بزرگ دنیا (+جدول)
  • اختصاص یک هزار و ۷۸۰ میلیارد ریال اعتبار به طرح‌های عمرانی نیر
  • بانک توسعه صادرات درمسیرجهش تولید گام موثر برمی دارد
  • اختصاص ۴۲۰ میلیارد ریال برای زیرساخت‌های بازارچه های مرزی ایلام
  • اختصاص ۴۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار به پروژه‌های سفر رئیس‌جمهور به خراسان‌جنوبی
  • ایجاد ۸۳۳ اشتغال خانگی با اعتبار ۹۴۰ هزار میلیون ریال